מספר שאלות..

מצב
הנושא נעול.

גרגר33

New member
מי מומלץ כרופא מקשר-זיידמן או שולמ

מספר שאלות..
האם רק פרופסור זיידמן וד"ר שולמן מטפלים בלקוחות הבוחרים מסלול פדיוס? האם יש אפשרות לבקש מהם רק לטפל בניירת עבורינו ? ושרופא אחר יבצע את ההכנה לקראת הנסיעה? מי מבין הרופאים זריז בהגשת הניירת , ולמי יש הקשרים הטובים יותר עם פדיוס? תודה
מי מומלץ כרופא מקשר-זיידמן או שולמ
במסלול פדיוס?

גרגר33

New member
מספר שאלות..

מספר שאלות..
האם רק פרופסור זיידמן וד"ר שולמן מטפלים בלקוחות הבוחרים מסלול פדיוס? האם יש אפשרות לבקש מהם רק לטפל בניירת עבורינו ? ושרופא אחר יבצע את ההכנה לקראת הנסיעה? מי מבין הרופאים זריז בהגשת הניירת , ולמי יש הקשרים הטובים יותר עם פדיוס? תודה

גל שלי 1

New member
פדיוס

מספר שאלות..
פדיוס
אני גם במסלול פדיוס אבל דרך ד"ר עופר גונן. הוא מטפל בכל הניירת ,שלחנו אותה לפני כשבוע ולפי שיחה איתו אני כניראה נוסעת במהלך מרץ. הוא רופא מקסים.

גרגר33

New member
האם הוא מטפל בניירת בלבד?

פדיוס
אני גם במסלול פדיוס אבל דרך ד"ר עופר גונן. הוא מטפל בכל הניירת ,שלחנו אותה לפני כשבוע ולפי שיחה איתו אני כניראה נוסעת במהלך מרץ. הוא רופא מקסים.
האם הוא מטפל בניירת בלבד?
אם כן מה עלות הטיפול בניירת ?

גרגר33

New member
האם ביום שבו נפגשת

פדיוס
האם ביום שבו נפגשת
עם הרופא מולא השאלון או שנפגשתם בשנית לצורך מענה על השאלון? כמה ימים לאחר הגשת השאלון קיבלת תשובה שנמצאה תורמת? תודה.

גרגר33

New member
האם ד"ר גונן עובד בבית חולים מאיר?

פדיוס
כיצד ניתן ליצור עימו קשר?

גרגר33

New member

פדיוס

גל שלי 1

New member
ד"ר גונן

ד"ר גונן
הוא עובד במאיר,מקבל דרך קופת חולים ככלית במרפאת רמז בנתניה ובאופן פרטי בכ"ס ובכפר הס. הוא מטפל בניירת ובהכנה פה בארץ.כרטיסים ומלון אנחנו מזמינים.

lychee 8

New member
טופלתי אצל פרופ' שולמן

מספר שאלות..
טופלתי אצל פרופ' שולמן
תוך כחודשיים מרגע ההחלטה ללכת לתרומה היינו בפדיוס. לגבי ההכנה אצל רופא אחר יחד אני לא יודעת, אבל את הבדיקות של הרירית והדם עשיתי בקופת החולים עם הפניה ורק דיברתי איתו בטלפון. בשל התעקשות שלי עשיתי אצלו US לפני הנסיעה כדי שהוא יתן לי
לנסיעה. מדוע את רוצה שרופא אחר יבצע את ההכנה?

גרגר33

New member
תודה לך , בכל זאת הייתי רוצה לקבל

טופלתי אצל פרופ' שולמן
תוך כחודשיים מרגע ההחלטה ללכת לתרומה היינו בפדיוס. לגבי ההכנה אצל רופא אחר יחד אני לא יודעת, אבל את הבדיקות של הרירית והדם עשיתי בקופת החולים עם הפניה ורק דיברתי איתו בטלפון. בשל התעקשות שלי עשיתי אצלו US לפני הנסיעה כדי שהוא יתן לי
לנסיעה. מדוע את רוצה שרופא אחר יבצע את ההכנה?
עוד המלצות על ד"ר גונן ופרופסור שולמן. אנא מכם שתפו פעולה.(יש מישהי שמתלבטת ורוצה מלבד הטיפול בניירת גם לעבור את ההכנה אצל הרופא המומלץ מהשניים.) תודה מראש

ד'ר גונן

עוד המלצות על ד"ר גונן ופרופסור שולמן. אנא מכם שתפו פעולה.(יש מישהי שמתלבטת ורוצה מלבד הטיפול בניירת גם לעבור את ההכנה אצל הרופא המומלץ מהשניים.) תודה מראש
ד'ר גונן
אני הייתי מטופלת שלו בטיפולים רגילים והוא היציע לי לאחר שהיגענו למסקנה שצריך תרומת ביציות לעשות את זה דרכו דרך קפריסין והוא יעשה את כל ההכנה אז אני מאמינה שהוא עושה את ההכנה מבחינת תרופות ורירית

מצב
הנושא נעול.
למעלה