H i l u s h
New member
מספר שאלות ../images/Emo41.gif
שלום למתאמנים ולמתאמנות
אני בת 17,מתאמנת קרוב ל-3 חודשים זאת התוכנית שלי: ---------------------------------------------------------
ארובי: 45 דקות אופניים, רמת התנגדות ומהירות גבוהה
מכשירים: (לא בסדר הזה) פושטי ברכיים 3*10 36 ק"ג כופפי ברכיים 3*10 48 ק"ג מוט W 12*2 12 ק"ג כופפי מרפק 3*10 24 ק"ג נראה לי קוראים לזה משיכה לאחור 3*10 24 ק"ג "לג פרס" 3*15 66 ק"ג לחיצת חזה בישיבה (במתקן) 3*10 42 ק"ג פרפר 10*3 24 ק"ג כפיפות בטן 30*3 ובטח יש עוד כל מיני דברים ששכחתי...
הליכה מהירה 20 דקות ------------------------------------------------------- המטרה שלי היא להוריד במשקל. ולשאלות: 1. כל פעם שזה נהיה לי קל במכשירים אני שמה עוד פלטות למשקל, האם זה אומר שבעצם אני עושה את התהליך של "להתנפח"? כי זה ממש לא מה שאני רוצה .. התוכנית הזאת זה מה שהמאמן במכון אמר לי לעשות, הירידה במשקל תהיה יותר מהירה אם אני אוריד את הפעילות האנ-ארובית? 2. עד עכשיו ב3 חודשים האלה הורדתי 4 קילו...זה נראה לי קצב איטי מידי, אני צודקת? 3. היום בבוקר היה לי משעמם אז הלכתי למכון מוקדם, אבל גם בערב הלכתי כי ...זה כיף ללכת למכון
השאלה שלי היא מה הנזק מללכת פעמיים ביום למכון, מה התועלת? (בפעם השניה לא עשיתי מכשירים רק אירובי זה בערך שעה וקצת), האם זה עלול להוביל לאימון יתר? תודה מראש לכל העונים
, -הילה-
שלום למתאמנים ולמתאמנות