מספר שאלות

מספר שאלות ../images/Emo22.gif

הוצאתי את הטופס הירוק -הוא חתום ועשיתי בדיקת עיניים. השאלה היא מה אני צריכה לקחת איתי לתיאוריה ואיפה אני עושה תיאוריה (אני גרה בחיפה) ובאיזה יום כדאי ללכת. תודה לכל העונים !!!

אגרה משולמת בדואר?

אני צריכה ללכת לדואר ולשלם? אני לא יכולה לשלם את זה במקום שאני עושה את התיאוריה?

talush2005

New member
אז ככה

אם כבר עשית את הבדיקת רופא המשפחה בנוסף לבדיקת עינים והכל בסדר אז את צריכה לבקש מהמורה שלך לנהיגה או מכל בית ספר לנהיגה טופס לשלם אגרה וללכת לשלם בדואר. אי אפשר לשלם את זה במקום של התיאוריה רק אם יש באיזור דואר או משהו אבל עדיף לשלם קודם ולא להסתכן . את מקבלת מעין קבלה כזאת ששלמת ומצרפת אותה לטופס ירוק ואת יכולה לגשת. ליום התיאוריה עצמו - חובה להביא ת.ז. , כלי כתיבה וכמובן את הטופס הירוק עם הקבלה ששלמת את האגרה. לגביי מיקןם התיאוריה- יש בחיפה משרד רישוי שנבחנים בו ,במפרץ חיפה ובכל מקרה יש לך באתר הזה את כל המימקומים של מקומות בחינת תיאוריה בארץ וגם את הימים והשעות שלהם. סורי שאת צריכה להעתיק את הלינק כי פשוט אחרת זה לא עובד. http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CT/.p/5_0_9F/.d/1?PC_7_0_CT_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_33#7_0_CT שיהיה המון בהצלחה :)

למעלה