מספר שאלות...

• פותח הנושא Vtach
  • פורסם בתאריך

Vtach

New member
מספר שאלות... ../images/Emo12.gif

1- מה היא הסכנה העיקרית בחנק מCO2? 2- 5 מצבים שבהם נניח חוסם עורקים... 3- מה הטיפול לאדם שננשך ע"י כלב? 4- איזה אחוז משטח הכוויה נחשבת "כף-יד" אחת????

orend123

New member
מספר תשובות

1. מה היא הסכנה העיקרית בחנק CO2? התשובה בגוף השאלה... :) 2. שט"ד בירך, קטיעה, רסיס, ת.לחץ+משולש לא עוזרים, לילה, תחת אש. 3. שטיפת מקום הנשיכה וחיטוי, חבישה והפניה ללשכת הבריאות/בית חולים. 4. וואי באמת שזה אני לא זוכר, 9% אולי?

keren201

New member
מספר תשובות נכונות!!!!

1.חנק 2.לפרק בית ל-לילה פ-פיגוע המוני ר-ריבוי פציעות ק-קטיעה מלאה / חלקית ב-בעיה בסבב הראשטני י-שד בירך ת-תחת אש 3.בחיים אבל בחיים לא חובשים נשיכה של כלב. רק עוצרים דימום,אבל לא חובשים. 4. 4 וחצי אחוז.... אנשים תחזרו על החומר!!!!

Vtach

New member
אז ככה....

לגבי השלוש הראשונים אני לא בטוח...... (ולכן שאלתי..) אבל לגבי ה"כף יד" אין סיכוי שזה 4.5%.... זה לא מסתדר...

מער

New member
מה ההתנשאות הזאת???

משהו עשה אותך ספץ בחומר??? זה שהיא חדשה (עם בכלל) לא עושה אותה פחות מבינה בחומר ממך! תוריד קצת את האף!

keren201

New member
תגובה קטנה

חדשה ,אני לא... מתנשא?שיתנשא לו כמה שהוא רוצה.... בדרך כלל אין אנשים כאלה במדא מאיזה אזור,ותחנה אתם?

keren201

New member
../images/Emo4.gifממש לא!!!!!!!!

האמת שממש לא.... סיימתי אותו לפני הרבה זמן שנה בערך.... אבל קרעו לנו ת´תחת שם... בכל מקום נורמלי הקורס שבועיים אצלנו היה חודשיים,בחופש הגדול...

orend123

New member
זה לא זה...

אבל מי שמדקלם את כל הסיבות והמאפיינים לפי ראשי התיבות שלימדו אותו בקורס בד"כ ירוק.... דרך אגב אצלינו זה היה לפף רק שבת.

Vtach

New member
נו סבבה.....

אני שאלתי לגבי "כף יד"... לא היד עצמה.............................

omerda

New member
הערה

באר"ן לא שמים חסם עורקים. ע"פ ראש מחלקת הדרכה י-ם שמים חסם עורקים רק בשני מצבים: קטיעה (חלקית או מלאה) תחבושת אישית + משולש לחץ לא עצרו את הדימום

לדעתי

1- מחסור ב-O2 למוח. 2- גם אר"ן 3- אם אין שט"ד פורץ ואפשר לוותר על התחבושת (שוב, רק אם אין איבוד דם אינטנסיבי) אז רצוי לוותר ולהשאיר באוויר הפתוח, מכיוון שחידקי הכלבת הם אנארוביים - נושמים CO2, ובכך שחובשים בעצם משפרים להם את התנאים. 4- נדמה לי שאחוז 1%. עומר

Vtach

New member
9% זה יד שלמה........

אני שאלתי לגבי "כף יד".....

למעלה