מספר שאלות תם
שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי ולענות על כמה שאלות שיש לי בנוגע לגלקסי שלי.. אני די בורה בכל נקשור לתפעול שלו ואשמח אם תוכלו לסייע לי.
aldiko ebook - הבנתי שזו מעין ספריה בה אני יכולה להוריד ספרים, איך אני יכולה לעשות שם חיפוש של ספרים? כשאני לוחצת על "מצא עוד ספרים" רשימת הספרים שמוצעת לי היא מאוד מוגבלת, אני בטוחה שיש יותר ואני פשוט לא יודעת כיצד לחפש אותם. האם יש אפשרות להוריד שם ספרים בעברית?
הורדתי סקייפ פעם אחת והכל עבד בסדר, אבל עשיתי מעשה טמטמום ומחקתי אותו, כעת שאני מנסה להוריד מחדש הוא כותב לי שאין מקום להתקין אותו, מה שלא נראה לי כ"כ הגיוני כי באמת שלא הורדתי יותר מדי אפלקציות וגם אין לי מוזיקה או סרטונים במכשיר. אני לא יודעת מה כמות הזיכרון שפנויה אצלי (בורה, כבר אמרנו?) כרטיס SD פנימי שטח כולל- 13.23GB שטח פנוי 13.22 GB אחסון טלפון פנימי שטח פנוי - 1.74 GB זה באמת מעט מדי מקום? אני צריכה לשים כרטיס חיצוני? אם כן איפה אני יכולה לקנות אחד ומה הנפח המומלץ? תודה מראש
שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי ולענות על כמה שאלות שיש לי בנוגע לגלקסי שלי.. אני די בורה בכל נקשור לתפעול שלו ואשמח אם תוכלו לסייע לי.