מספר שאלות של מתחיל..

LifeIsNow

New member
מספר שאלות של מתחיל..

שלום, אני מתעניין במט"ח ויש לי מספר שאלות למבינים שבינכם.. איפה אני מוצא חומר לימודי באינטרנט שלא כפוף לחברת מסחר ? לדוגמה כמה כסף אני צריך להשקיע כדי להרוויח 200 ש"ח ליום ? אם זה כל כך רווחי אז למה בעצם כל חברות המסחר באינטרנט המציעות תוכנות וכו' לא משקיעות את כספם במט"ח אלא מספקות מידע למשקיעים ? תודה.

omer forex

New member
תשובה

חומר לימודי אתה יכול למצוא בהמון אתרים, גם של חברות מסחריות וגם אתרים ללימוד כללי. אתה לא חייב להיות לקוח של חברה מסויימת כדי להנות מהחומרים הלימודיים הקיימים באתרים אני יכול להמליץ על אתר טוב למתחילים www.babypips.com אמנם באנגלית אבל שווה להתאמץ. לגבי השאלה כמה צריך להשקיע כדי להרוויח 200 שקל ליום.... שוק המט"ח הוא השוק התנודתי בעולם. פעם למעלה פעם למטה. שלרגע לא תחשוב שמדובר בשוק שמסוגל לייצר לך רווחים, אפילו נמוכים, באופן קבוע ההסתכלות צריכה להיות לגמרי אחרת אתה צריך להרוויח יותר ממה שאתה מפסיד, כדי שבסוף תקופה תוכל להגיד שהרווחת. זה לא המקום למשכורת קבועה, זה לא המקום להחזר השקעה בטוח זה שוק מסוכן ותנודתי עם המון גורמים משפיעים צריכים לקרוא לנתח להבין לדעת (קצת מזל לא הזיק לאף אחד), והכי חשוב להיות מוכן לסכן. אני מקווה שעזרתי והכי חשוב שהצלחתי לגרום לך להבין שאם אתה מצפה ל 200 שקל ליום באופן ודאי זה לא המקום בשבילך. עומר

תוספת תיזהר!

אני ארחיב - אם מישהו ניסה למכור לך שמסחר במט"ח יאפשר לך משכורת קבועה, הוא רמאי, שקרן, נוכל ושרלטן! אפשר להרוויח כסף אם מתנהלים נכון (טפו טפו, שן שום), אבל בחיים לא הכנסה קבועה. ת-י-ז-ה-ר מנוכלים! אל תתקרב לחדר עסקאות שאומר לך שדבר כזה אפשרי!

למעלה