מספר שאלות על ראפ

דרך אגב

זה שחברי הדתיים (שאני נמנה בתוכם גם אני דתי) זה לא אומר שדווקא ראפ חסידי זה מה שיתפוס אותם פשוט משהו נורמלי לשהמיע להם לא איזה ראפר שחוץ מביץ´ הוא לא מכיר עוד מילים

volatile

New member
טוב הנה שלי

הראפרים הגרועים ביותר? וואו יש הרבה No Limit - כולם חרא Cash Money 0- בלינג בלינג כל הדרך אל הבנק אולי אבל השיט הזה לא ראוי להשמעה.... כמו שנאמר קאש מאני קאש מאני מזומני קאש מאני קאש מאני מזוהם! יש עוד אלפים, פאף דדי בהחלט גרוע, הרבה אנשים יגידו מה?!? אבל הלוקס ממש מסריחים לדעתי... פשוט סתם.... נוראגה שנורא מצליח בארצות הברית ממש חרא לדעתי, שיין... ואם כבר דיברנו על היפ-הופ דרומי מזעזע אז הנה המלצה על משהו שכן אהבתי כדי לאזן... X-Con - Dirty Life, דיסק טוב, מילים ככה, הפקות יפות (לא דרומיות ממש) וראפר שיש לו משהו להגיד (בנוסף לחרא הרגיל) אל תשפטו ת´עטיפה תשמעו אותו... בנוסף אני רוצה להזכיר לכל האנשים שאיבדתי את רשימת האייסיקיו שלי אז שלחו לי הודעה... ואולי יצא עיתון בקרוב, האתר שעבדתי עליו די נתקע... נראה... ביי Volatile One Love

zeus.

New member
יש לי כמה וכמה

אווקיי גרועים גרועים גרועים טוב אז ככה, יש לי דעה קודם על מה שנאמר על טריק ופאף, אני אישית לא אוהב את החומר הישן של טריק דאדי ופאף דאדי אבל החומר החדש שלהם ממש מדליק. למשל הדיסק החדש של פאף די ממש מצוין עם שירים ענקיים כמו bad boys for life שממש ממש אהבתי ועוד כמה שירים טובים, והשירים החדשים יותר של טריק דאדי גם מצוין כמו shut up וגם שיר חדש שעונה לשם im a thug הקיצר אני לא נגדם בגלל החומר החדש שלהם אבל מי אני באמת נגד? למרות שעוד פעם זה עיניין של טעם אוקיי הינה הרשימה: the beatnuts st lunatics למרות שאני חושב שנלי גאון אבל הלהקה שלו לא מספקת אותי, ולא מדובר במינית דרך אגב ice cube הוא מצוין אבל לא אוהב את מה שהוא מציג אבל אני רואה מה אוהבים בו אז אני לא איתווכח אם תגידו שהוא טוב mos def guru talib אותו עיניין של ice cube xzibit סתם סתם הוא גאון הוא מלך סתם צוחק אזזזזזזזז זהו אני רוצה לברך שוב את mop על המעבר ל-roc a fella בהצלחה בהמשך

volatile

New member
חבל שלא בצורה מינית

כי אם אתה אוהב את נלי אז שלפחות יצא לך מזה משהו. בתכל´ס יש לך זכות לדעה, אבל כרגע רשמת כמה מהשמות היותר משפיעים בהיפ-הופ בזמן האחרון, פאף דדי רק נעשה גרוע יותר. באלבום הראשון שלו היו כמה דברים שהיו שווים שמיעה אבל בעיקר בגלל האורחים, האלבום הזה פשוט זוועתי חשבתי לכתוב עליו ביקורת אבל למה לבזבז ת´זמן, תרחקו ממנו כמו מאש... זאוס, אני לא יודע מה זה היפ-הופ בשבילך, אבל לפי ההודעות הקודמות שלך... זה כנראה לא המקום בשבילך... היפ-הופ בשביל הפוזה אחי זה במקום אחר ואני לא רוצה להגיד לך איפה.... (אבל זה קשר לסיפוק המיני שאתה מקבל מחברי St. Lunatics) תודה, ולילה טוב. Volatile One Love

Mc chameleon

New member
מקרה שקרה:)

אם נכנסת לנושא של דתיים אז אני חייבת לספר לך משהו שראיתי לפני כמה ימים ולדעתי זה פריצת דרך: הייתי בשוק הכרמל, ומולי היה דוכן דיסקים וראיתי את הדיסק של סאב ופתאום באו 2 דתיים (חובשי-כיפה) ואמרו: היי הדיסק של סאבלימינל!! וישר רצו לזה וביקשו מהמוכר שישמיע את זה כי הם רצו כנראה לקנות או משהו.. אז אם סאב הצליח לעניין אותם אז אני בטוחה שתצליח לשכנע את חברים שלך, כי סה"כ הוא לא אומר משהו רע וכמעט כל אחד יכול להתחבר למילים... אדיוס:) אלינור

BoR|S

New member
אני אישית חושב ש...

אתה צריך לתת להם להקשיב לשירים של שבק"ס ("דוסים שרואים אותי חוזרים בשאלה" וכו´) סתתתתתתתתתתתתתתם, טוב לדעת שלא רק הערסים והקהילה הקטנה שלנו מתעניינים בסאב, אולי בגלל שסאב בדיסק שלו מנסה שלא לקבוע איזשהוא קו מסוים כדי שהוא יהיה מתאים לכולם. בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

למעלה