מספר שאלות על ראפ

מספר שאלות על ראפ

ככה כולם שואלים מי הראפר או הראפרית הכי טובים אני שואל בהפוך מי הכי גרועים ומה השיר הכי גרוע שיצא לאחרונה זה דבר ראשון דבר שני איך אני מצליח למשוך חברים שלי דתיים לראפ האם יש סיכוי או שזה מלחמה אבודה מראש? תהיו טובים גב שבור נ.ב אני רוצה שוב להודות לכל מי שעזר לי למצא ביטים שלאפשר להקליט עלייהם כבוד גדול

BIGO-G

New member
שוב שאלה של טעם

יש כאלה יגידו פאף דאדי יש כאלה יגידו טריק דאדי, כנראה יש משהו עם הדאדי. אני אישית לא יכול לסבול את מיסטיקאל ממש לא יכול. דתי לראפ? כמו כל אחד אני מניח, אבל מה כן יש ראפ נוצרי מינסיונרי תנסה להוריד את השיר : Unity Clan - Jesus Is In The House סתם רעיון...

BoR|S

New member
הממממממ... מעניין מאיפה...

מעניין מאיפה את המכיר את ההרכב הזה? נו מתי אני מקבל את הדיסק שלי חזרה?
נ.ב. חבר שלי אמר לי שיש כזה דבר כמו ראפ חסידי בעברית, אם מישהו יכול לתת לי יותר פרטים אני אשמח מאוד... בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

BIGO-G

New member
חיחיחייח

בקרוב יותר ממה שאתה חושב
כן גם אני שמעתי שמועות על ראפ חסידי מברוקלין ואפילו נראה לי שמעתי את הבה נגילה במשהו לא יודע, אבל שם לא מצאתי וגם לא חיפשתי.

BoR|S

New member
יש לנו בחיפה חנות של זמר חסידי...

יש שם אפילו רוק חסידי, אני חושב שאני אלך ביום ראשון אחרי בית ספר, לראות אם יש שם ראפ חסידי. בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

זה יכול להיות מעניין ראפ חסידי

משהו כמו :יש לי אלוהים אחד תפילים אצלי ביד אומר תהילים בולע מתחרים שומר כשרות לא אוכל חזיר אז תקראו לי ראש העיר נוצרים זה איכס את כל הנייגר אני יביס וכו´

BIGO-G

New member
סביר להניח שלא תמצא

כי מי עושה ראפ חסידי בארץ? ועוד מוכר את זה, מילא בברוקלין...

BoR|S

New member
תראה... תשמע...

מקסימום לא אז לא אבל אם כן אז אתה הראשון ששומע את זה אחרי שאני אשמע את זה. בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

babe10

New member
יש ראפ חסידי.

לא זוכרת איך קוראים לבחור, אבל יש איזה אחד ששר על אחיו שיחזור, שיר לא רע בכלל יחסית למוסיקה מערוץ 7, לא שוס היסטרי אבל חביב. זה הושמע בעייסק לפני שבועיים או שלושה לא זוכרת. אם מישהו שמע, או אם לירון יכנס לפה הוא אולי יוכל לתת לך עוד פרטים. בריאות.

Gershenman

New member
הםםםם...

פאפי אפשר להגיד-למרות שאני חייב לציין שהוא השתפר בזמן האחרון... אני לא אוהב את טריק דאדי...הוא מבחיל אותי...... נלי-גועל נפש של ראפר... אה כן-ומוס דף וטאליב קוואלי-הם לא מוכרים טוב סתם,אני לא ****(המבין יבין) ובקשר לחברים הדתיים-נסה להשמיע להם משהו עם מסר... אל תוותר אחי.... GERSHENMAN

BoR|S

New member
אהה אוקיי, מיי בלאק ליסט:

נלי פי די די רוב השירים של טופאק מי זה טראק דאדי? צריך לעשות את משיח משיח משיח בגרסת היפ הופ!
בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

fuq

New member
יש באמת ראפר חסידי בארץ

הוא אפילו התארח בתכנית תוצרת הארץ עם אילנה ברקוביץ´ וזכה בפרס תרומה למוזיקה הישראלית בתכנית באיזה טקס עם שלושה אנשים בקהל הוא עשה שם איזה פריסטייל או משהו כזה עם "בוא לבית כנסת...אח יקר שלנו..שים כיפה..שמור שבת" משהו כזה

הראפרים האהובים עלי.........

יש מספר זמרים שאני באמת אוהב אבל כעקרון אני לא מתבייט על זמרים מסוימים אלה מקשיב לכל שיר טוב שאני נופל עליו מטאליב קוואלי ועד נלי את כולם הרשימה שלי היא: דוקטור דרה-האבא של הראפ הבנאדם פשוט מדהים אין עליו לדעתי..... וורן ג´י-ג´י פאנק טהור ומשובח אני פשוט מת על הבנאדם הזה סנופ דוג-ראפר גדול וזה ידוע אין הרבה מה להוסיף עליו ו..... נייט דוג-שהוא יותר נכון להגיד שהוא זמר אר נ´ בי/היפ הופ ישלו קול מעולה ומיוחד שירים מצויינים שיתופי פעולה מצויינים עד עכשיו אנשים היו רואים בו זמר פזמונים אבל עכשיו הוא פורץ בגדול עם להיטים עם לודקריס שייד שאיסט והשיר החדש שלו עם נאס וקוראפט-גוד לייף מהשירים הטובים שיצאו לאחרונה ונייט דוג הוא מהזמרים החמיפם בשוק כרגע ואני לא יכול לחכות לאלבום שלו שליצא באוקטובור אני חושב ואני מקווה שיהיה אפשרי להשיג אותו בארץ

Gershenman

New member
עמרי יא מסטול!!

השאלה היתה מי הראפרים השנואים עליך... לא האהובים!

חחחחח........

ישנתי חמש שעות אחי אני לא במיטבי כרגע..... מה שכתבתי זה היה האלה האהובים עלי..... והראפרים השנואים עלי:פאף דאדי בגירסה הישנה יותר שלו למרות שהשיר החדש שלו לא רע ואני רוצה להשיג את האלבום שלו ולדעת מה קורה אם זה כי שמעתי שאלבום לא רע בכלל....... קיו טיפ-הראפר פשוט מעצבן אותי ואני מתרתח שאני שומע שירים שלו והקול המעצבן שלו נלי-מתחיל די לעצבן אותי לאחרונה בגלל שהוא נשמע אותו דבר וחוץ מהשיר שלו EI אני לא מוצא עוד שיר מעניין שלו והשיר החדש שלו עם הסנט לונטיקס הוא די עלוב...... יש גם אייס טי שאני לא סובל במיוחד וזהו אני חושב...... עומרי-שלא יודע איזה יום היום ואיפה הוא לעזאזל........

hermoni

New member
למה כולם שונאים את פאפי???

בחיכם אנשים ממסוחר זה לא מילה רעה זה תכונה ופאפי יש לו אותה אבל הראשון שלו דיסק ענק והחדש בכלל דיסק מצוין (רק לקומבינות יש אותו:) ) אז תפסיקו לרדת עליו כי הוא לא ראפר רע! הוא פשוט מרפרפ רע:)

BoR|S

New member
אחי אתה יודע את האמת...

הוא היה מפיק מעולה, ואז הוא החליט שהוא ראפר... בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

למעלה