מספר שאלות על סין

arielc

New member
מספר שאלות על סין

שלום לכולם אחותי נוסעת לחצי שנה לאיזור סין, מכיוון שמאו יקר להתקשר משם, ארצה להשתמש בתוכנת סקייפ. למישהו יש מושג עם על הטלפונים הציבוריים רשום הטלפון שלהם ? (כמו בארץ?) (היא תשלח סמס ואז נתקשר אליה מהמחשב) שאלה נוספת > מהו כרטיס החיוג המומלץ לאיזור שאלה נוספת > איזה ביטוח הכי מקיף ומשתלם מוצע היום בשוק ? המוווווווווווווון תודה לכל האלופים פה.

tamax

New member
לא יודע בקשר

לטלפונים ציבוריים, אבל האינטרנט מאוד מאוד זול בסין (משהו כמו דולר לשעתיים) כך שאפשר לדבר שעות במסנג'ר או אפילו להתקין סקייפ ולדבר (ברוב המקומות כבר מותקן, ואפילו יש מקרופון ומצלמה). לדעתי עדיף בהרבה מאשר שהיא תעמוד בחוץ ליד טלפון ציבורי ותדבר אתכם שעות.

arielc

New member
ברור ש

במקומות "הנורמאלים" נדבר במסן או סקייפ אבל באיזורים הפחות מפותחים, שאני רק מניח, ויכול להיות שאני טועה, שיש שם טלפונים ציבוריים ? תודה על התגובה.

SPnage

New member
לא נתקלתי במקום שאין

אינטרנט, חוץ ממקומות ממש מרוחקים נגיד בג'ונגל בדרום יונאן או בטרקים אבל אז גם לא יהיה טלפון וכנראה שגם לא חשמל. אם בלנגמוסי היה אז בכל מקום צריך להיות... בכל מקרה ברוב המקומות לא מדובר ממש בטלפון ציבורי אלא חנויות ברחוב שמציעות את הטלפון לשימוש תמורת כסף או כרטיס חיוג, אני מניח שאין בעיה לברר את המספר.

arielc

New member
אם כך, לא נוכל

לחסוך בעלויות, כי המטרה שאנחנו נתקשר אליה, ולא להפך... ובחנות בטח יקחו גם כסף על זה. תודה בכול מקרה.

izzy g

New member
-------->>>>>>

נגישות האינטרנט בסין היא יחסית טובה וזולה, גם במקומות יחסית נידחים אפשר למצוא אינטרנט מהיר ולדבר עם סקייפ או MSN. אופציה נוספת שאתם יכולים לשקול היא לעשות כרטיס חיוג (של ברק, 012 או כל חברה אחרת) ואז החיוב מתבצע בארץ עם כרטיס אשראי (של ההורים שלך או של אחותך), אחותך בסין מתקשרת למספר חינם שמקשר אותה עם הארץ.השירות הזה זמין מטלפונים ציבוריים אבל מנסיוני רק בערים הגדולות (אין לי מושג מי הכי זולים, בקיץ אלה היו ברק). מההשוואה שערכתי בקיץ ביטוחי הבריאות שמוצעים לתרמילאים די זהים. אין מנוס מלערוך סקר שוק ולהשוות.

gill142

New member
אבל לא מומלץ כל-כך באינטרנט שם,

השלטונות הקומוניסטיים פושטים על אינטרנטי-קפה לפחות פעם בחודש ממה ששמעתי..

izzy g

New member
אין ממה לחשוש

אמנם השלטון הקומוניסטי מפקח על תעבורת האינטרנט אבל עדיין יש המון סינים ותיירים שמשתמשים באינטרנט בלי בעיה. גם הפשיטות המשטרתיות הן לא כמו פשיטות על מאורת סמים, פשוט באים וסוגרים את המקום, לא מסלקים את הלקוחות במכות (אלא אם מישהו מתחצף למשטרה... )אני מניח גם שאם תייר נמצא בקפה אינטרנט כשהמשטרה פושטת עליו יבינו שהוא לא שם במסגרת פעילות מהפכנית..

עבריה*

New member
הכי טוב

זה לקנות מספר סיני ולשים אותו בטלפון בדיוק כמו שעושים בכל מקום בעולם. נדמה לי שכרטיס עם מספר חדש עולה משהו כמו 300 יואן (בערך 40 דולר ) ואז רוכשים כרטיסי PRE PAID ובכלל - אין מקום בו אין טלפון ציבורי או קליטה או משהו בסגנון בסין. טיול מהנה

Omiz

New member
מידע על סין

שלום, תגיד לאחותך לקנות בסין כרטיס שנקרא IP Card, איתו ניתן להתקשר מסין לארץ וזה עולה כלום כסף. כך היא תוכל להתקשר אליכם וזה יותר זול מכל חברות הטלפון הישראליות. היא יכולה גם לקחת איתה את הסלולרי מהארץ לקנות שם sim מקומי ואז אתם תוכלו להתקשר אליה. בכל מקרה ניתן לדבר בכל מסנג'ר מכל אינטרנט קפה... לגבי ביטוח אני לא יודע... עומרי.

למעלה