מספר שאלות (סקר):

ליטלוש10

New member
תשובות

) המתחזה (חחח..כמו הטלנובלה עם גבריאלה ספניק..) 2) אין לי שמץ.. כוכבים..? 3) מותק שלי של גלעד שגב.. 4) כל השחקנים הטובים מופיעים בה בתפקידי אורח.. 5) מורדי חח, זה שלא מדבר.. 6) משה.. מיקי הלאון הכוסוןןן

תשובות!!

1. ת'אמת? אין לי שום שם בראש! 2. כוכבים 3. פמלה?! של שי גבסו? אולי.. לא ניראה לי חחחח 4. יהודה לוי, יעל הדר, ואירית מלגעת באושר לא זוכרת איך קוראים לה. 5. ח-נ-י נ-ח-מ-י-א-ס!! מפתאום היא נהייתה שחקנית ?! 6. דורין- טלי שרון!

ממתי היא נהיתה שחקנית???!!!???....

היא ממזמן שחקנית איפה את חיה מלפני שנולדת היא שחקנית מה נסגר? סתומי..! אגב אני מדברת על חני נחמיאס למי שלא הבין..! והיא שחקנית טובה רק הדמות שלה דפוקה!.. ביוש!

Moran the one

New member
קבלו~~>התשובות שלי!

1)אמממממממממממממ המתחזה?!?! 2)רציתי שתראי {עוד פעם מי אני} (חחחחח) 3)אין לי מושגגגגגג אממממממ לאדעתתתת 4)א)יעל שרוני! ב) טראוריג(?) ג) יהודה לוי?!??! 5) אין דבר כזה!!! חחח כולם פשוט שחקנים מלידה!!!!!!!! 6) אממממממממ או מיקי או...
שכחתי ת'שם.....נו זה שמשחק את אבא של מיה אממממ שרון אלכסנדר!!!! חחחחחחחחחחחחחחח
ב-
מורן!!!

../images/Emo41.gif התשובות שלי..../images/Emo41.gif ../images/Emo26.gif

1.המתחזה (אבל זה לא מקורי כי יש את זה בספרדית עם גבריאלה ספניק) אז הייתי קוראת לסידרה התאומות או משהו.....
2.אם לא היה נקרא לעוףף... אז כוכבים נופלים!
3.וואלה לא יודעת לא עולה לי שיר.... מה רע בלעוףף אז נשאיר את לעוף.. 4.גיא אריאלי, יהודה לוי, לירון וויסמן... 5.אמממ... אףף אחדדד.. 6.מיקי לאוןןן המושלםםםםםםםםםם

חן הדגה

New member
אממ תשובות-מהר לפני שמיכאלה מתחילה!

1. הפוקים 2.לרוץ!! טחח 3.אמממ אין לי שמץ!! 4.אמממ לא יודעת...ממש ממש לא יודעת...הליהוק מדהים ככה
5.אף אחד
6.מיקי לאון וטלי שרון המושלמים שלי

גיגי123

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח חנושששששש

נקרעתיייייייייייייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הפוקים!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ליגהההההההההה

התשובות שלי

1)זהות כפולה... חחחח 2)לרוץ, או זו ההזדמנות... או שבי איתי חחח סתם... 3) ילדה רעה.. חחח אני שונאת ת'שיר הזה אבל זה מתאים למיכאלה אותשובה לאהבה שגם אותו אני שונאת, בכל מקרה רק צריך לשנות ל: איזו אחות תאומה יש באהבה שלי ושלך??? וזה מתאים... 4) יעל הדר, יעל שרוני, אפרת בוימולד ונירית קופל... גם ירון עצמון שחקן חמוד למרות שהוא סנוב בטירוףף במציאות! 5) דורית לב הרי היא מעצנת אותי בצורת המשחק שלה... אבל הכי חני נחמיאס היא מביאה לי ת'ג'ננה כל פעם מחדש.... 6) אמממ. לוסי אחרי שהיא נהייתה חמודה היא ממש מתוקה!!! זהווו ביי!

טוב אז התשובות שליי :)

1) גם..כמו כולם..המתחזה..חחח זה פשוט מתאיםם 2) אממ..אין לי רעיוןן.. בכלל לא הבנתי למה קוראים לזה לעוף..חח 3)"עד סוף העולם" לא יודעת מה הקשר...סתם שיר יפהה..
4)אממ...יעל שרוניי!! לא עולה לי בראש עוד.. 5)אוייי...חני נחמיאסס..!! נוראית..חח וצבי...מעצבןן...וגילי- אדישה ומעצבנת... 6) דוריןןןןןןן- מ-ל-כ-ה-!-!-!
וארז ממשחק החייםם שבתפקיד אורח...שכחתי ת'שם שלו במציאות...אממ...רון משהו? רון שחר?

Super Barbit 4

New member
תשובות....

1)אהבה פעמיים 2)שתיים 3)לא דעת 4)יהודה לוי,אפרת בוימוולד,לירון וייסמן וזהו כי כולם שם מושלמים 5)צוף 6)אין לכל אחד שם יש תפקיד טוב וזהו מקווה שזה סיפק אותך ביוש!!

0shir0

New member
אממ..

1)מיכאלה שם גרוע...אבל אין לי רעיון אחר 2) לתפוס כוכב כמו שמישהו אמר...זה טוב.. 3) אמממ...לא יודעת 4) לירון וייסמן, יעל שרוני, איה קורן(אלונה מאהבה מעבר לפינה...) 5) חני נחמיאס...שתחזור לחדר של חני 6) טלי שרון ומיקי לאון!!!!!

אז ככה...

1) איך לדעתכם היו צריכים לקרוא לסדרה אם שמה אינו היה מיכאלה? אממממ דיגיפן..... חח מה אני יודעת? 2) איזה שם הייתם נותנים לשיר הפתיחה אם שמו אינו היה לעוף? כוכבים 3) אם הייתם צריכים לבחור שיר ישראלי מוכר שיפתח את הסדרה במקום לעוף באיזה הייתם בוחרים? יפה שלי של אייל גולן חחח 4) תנו שמות של 3-5 שחקנים שהייתם שמחים אם הם היו משחקים במיכאלה! גיא אריאלי המושלםםםםם לירון וייסמן יעל שרוני קיצר, כאלה מהסט של משחק החיים... 5) תנו שם של שחקן אחד לפחות שהייתם רוצים להעיף מהסט של מיכאלה! אמממ מיקי! בעעע וגם נוגה... 6) תנו שם של שחקן אחד על הסט שהייתם רוצים שישחק דמות יותר ראשית.. חוץ מאפרת נתי וניר... דורין

SofyTofy

New member
אמממממ תשובות../images/Emo103.gif

1) איך לדעתכם היו צריכים לקרוא לסדרה אם שמה אינו היה מיכאלה? לפני שהתחילה הטלנובלה הייתה תחרות בחירת שמות ואני אהבתי את "וירוסים של אהבה"
2) איזה שם הייתם נותנים לשיר הפתיחה אם שמו אינו היה לעוף? "לתפוס כוכב"
3) אם הייתם צריכים לבחור שיר ישראלי מוכר שיפתח את הסדרה במקום לעוף באיזה הייתם בוחרים? לא מצליחה לחשוב כרגע על שומדבר אחר. 4) תנו שמות של 3-5 שחקנים שהייתם שמחים אם הם היו משחקים במיכאלה! אני חושבת שהבחירות היו נכונות ואולי זה פשוט כי אני לא רגילה לראות שחקנים אחרים בתור דמות כלשהי.. אז אין לי הצעות אחרות. 5) תנו שם של שחקן אחד לפחות שהייתם רוצים להעיף מהסט של מיכאלה! שוב, אותה תשובה. 6) תנו שם של שחקן אחד על הסט שהייתם רוצים שישחק דמות יותר ראשית.. חוץ מאפרת נתי וניר... אני חושבת שיניב לוי שחקן מעולה, אני נורא אוהבת אותו. הייתי נותנת לו דמות קצת יותר משמעותית.

אני חושבת...

1)"התחת של גרשון", "המאפיה", "היי-טק", "אסי". 2)"מה אתה מסתירה?", "מי את?", "ספר לי אודותיך". 3)אפשר לא ישראלי?אבל ישראלי..."תיזהר ממנה". 4)אמ...ככה זה מושלם! 5)אמ...אסנת.-סתם דמות מיותרת. 6)טלי שרון, או רובי פורט שובל, או נועה פורט. בקיצור או, או, או-אני לא יודעת...

למעלה