מספר שאלות (סקר):

מספר שאלות (סקר):

1) איך לדעתכם היו צריכים לקרוא לסדרה אם שמה אינו היה מיכאלה? 2) איזה שם הייתם נותנים לשיר הפתיחה אם שמו אינו היה לעוף? 3) אם הייתם צריכים לבחור שיר ישראלי מוכר שיפתח את הסדרה במקום לעוף באיזה הייתם בוחרים? 4) תנו שמות של 3-5 שחקנים שהייתם שמחים אם הם היו משחקים במיכאלה! 5) תנו שם של שחקן אחד לפחות שהייתם רוצים להעיף מהסט של מיכאלה! 6) תנו שם של שחקן אחד על הסט שהייתם רוצים שישחק דמות יותר ראשית.. חוץ מאפרת נתי וניר...

אוקיי אזז.....

1.ממממממ....המתחזה..למרות שיש טלנובלה כזאת בספרדית..טלנובלה מדהימהההההההה
2.ממממממממממממ......לא יודעת 3.הזמן להתאהבבבבבבבבבבבבבב
חחחחחחח 4.אמממ יעל שרוני
יהודה לוי
אממ ולא יודעת מי עודדד... 5.אממממממ אפחד 6.יונתן

cryptic Nina

New member
תשובות שלי../images/Emo185.gif

1)המתחזה (אבל זה לא מקורי) 2)ספרי לי אודותיך 3)בחום של תל אביב של שרית חדד חחחח 4)אפרת בוימלד , יעל הדר(סמדר) , שירה חן חח לא שחקנית אבל היא מכוכב נולד 5)את יונתן רוזן , בעעעע
6) אמממ... פולנסקי
--->זה אייקון של פולנסקי

מיכל1082

New member
תשובות!

1) וואי... מסובך... לא יודעת. 2) לתפוס כוכב?
3) לא יודעת... אני מתה על על לעוף! 4) לירון וייסמן, איילת זורר 5) אופיר נהרי 6) יניב לוי

~תשובות תשובתיות..!~

1. אממ.. מיכאסי (?!) חח.. 2. כוכבים נופלים..! 3. לעוף= מושלם.. למה לשנות?! חיחח..! למעלה שאסור לדון על זה! 4. אפרת אפרת אפרת אפרת אממ.. אפרת! אה היא כבר משחקת.. שתעשה עוד דמות לא מספיק לי 2 שיהיו שלישיה יותר שווה! חחח.. איזה אדיר זה יהיה! חיחח..! 5. אהמ..! אופיר אבל הוא כבר עף למזלנו הרב..! 6. אפרת.. סורי אבל למרות שהיא הכי ראשיה היא צריכה עוד יותר להיות ראשיה.. חחחח..!

HaDaRoSh

New member
אחחח מסכימה עם התשובות שלך../images/Emo45.gif

אפרת
גו הר גו הר(
איך הגעתי לזה?) GO HER GO HER

1762354

New member
אמממ אוקיי

1. לא יודעת, אבל אני יודעת שהייתה אפשרות לקרוא לזה "אחד למיליון". 2. "מיכאלה".... חחחח..... 3. לא יודעת, באמת שאני לא יכולה לחשוב על שיר אחר. 4. לירון וייסמן (עם כל ההדגשות בעולם|!!!!!!!!!!!), יעל שרוני, אורלנדו בלום... חחח סתם סתם, אמממ רון שחר, שיהיה לו תפקיד יותר גדול, רן דנקר, ו... זהו נראה לי. 5. כעיקרון אני אוהבת את כולם אבל אם אפשר שחני נחמיאס לא תהיה שם.... כי היא כבר מתחילה לעצבן אותי.... 6. דורין. טלי שרון. כי היא הכי מצחיקה שיש.

למעלה