מספר שאלות לדיון

מספר שאלות לדיון

1. מה דעתכם לעשות משחק "החוליה החלשה", שבמהלכו מסלקים לאט שירים מתוך הדיסק עד שנשאר השיר האחרון, והשיר מוכתר לשיר הטוב מהדיסק? שווה לנסות? 2. התלבטות קטנה שלי: פסח מתקרב, וצריך כבר לתכנן מראש מה מבקשים לאפיקומן, אם וכאשר נשיג את המצה הכל כך יקרה הזאת. יש לי כמה אופציות: 1) אוסף הרמיקסים של דפש מוד בגרסת השלוש דיסקים 2) שני הדיסקים הנדירים של גרין די מהשנים 91 ו-92 3) הדיסק של כל הדיסקים, דיסק שכל מעריץ לינקין-פארק חולם עליו, היבריד ת'אורי אי.פי מה דעתכם? מה כדאי? ואל תענו לי לקחת את היבריד ת'אורי אי.פי רק בגלל שזה של לינקין, קאפיש?

phoenixTheGod

New member
מאיפה תשיג את הEP?

אפילו באייבי אין אותו כבר, ואם כבר אז צרוב. וזה לפחות יעלה מאה דולר, לא כולל משלוח. ואני נגד החולייה החלשה, זה סתן מוריד מהלהקה, חוץ מזה זה כמו לבחור את השיר הכי טוב של לינקין, זה בלתי אפשרי. הכל טוב

Paffon

New member
זה לא בדיוק לבחור את הכי טוב

כולם מסכימים שללינקין אין שיר אחד הכי טוב. אבל לדעתי אפשר לקבוע על שיר אחד שהכי מאפיין אותם. לינקין עצמם הגדירו שהם חברי להקה שאין לה ז'אנר מסוים- הם לא רוק, לא היפ-הופ, לא אלקטרוני- אלא כולם ביחד. לכן, השיר שלדעתי מאפיין אותם בצורה הטובה ביותר יהיה Figure 09, שבאמת מכיל את כל אותם הסגנונות.

SuperTom

New member
לא הייתי ממליץ לקנות מאיביי

יש אולי במקרה הטוב 10,000 עותקים של האיפי בכל העולם (אלף של האיפי המקורי הראשוני, עוד כמה אלפים בודדים שניתנו בשנה הראשונה של LPU), ורצו שם כבר כל כך הרבה כביכול "עותקים מקוריים" של הדיסק, אי אפשר לדעת אף פעם..רוב הסיכויים שתקבל צרוב או סתם מעטפה עם אוויר והפקפקים האלה שעוטפים בהם P: 50,000$ והעותק של האיפי שלי, שלך XD סתם..נוור ואני לא מעריץ גדול של דפש מוד אבל כל דבר עדיף על גרין דיי, וגם יש את הרמיקס של מייק שם אז למה לא P: והרעיון של "החוליה החלשה" אכן די טיפשי..כל השירים מעולים, נו אקספשנס..

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאממממ...

דפש מוד זה אממ לא משו
לינקין האי.פי יקר רצח!! וגם דיי קשה להשיג אותו.. כאילו מהאיי ביי זה יעלה לך המון וגם המשלוח זה הרבה ולכן נשארנו עם גרין דיי.. וגרין דיי זה טוב

למעלה