מספר שאלות-חשובות

מספר שאלות-חשובות

אז ככה, שניגמרת הסוללה בPPC זה מוחק את כל החומר שעל המכשיר? אני קורא הרבה הודעות שאנשים אומרים שהם מעדכנים את הPPC כל חצי שנה, מה מעדכנים שם? איך (וכמה זה עולה) להתחבר לאינטרנט במכשירים שרשומים? (לא דרך טלפון סלולרי) GPS ניתן דרך המכשירים האלה? אני קונה בארה"ב (דרך האתר שמצורף) אין איזה בעיה בעברית במכשיר הזה נכון? ובכל הדגמים שרשומים יש כניסה לשני סוגי כרטיסים נכון? וניתן לעבוד עם שניהם ביחד? הדגמים: 1-Dell Axim X50 Handheld 520MHz 2-Dell Axim X50 Handheld 416MHz מה אתם אומרים יש שינוי גדול בין הדגמים? ה MHz מרגישים את האבדל? הדגם שהוא V יקר הרבה יותר, זה שווה את הכסף ? שמעתי שבדגם הזה כן יש בעיה בעברית זה נכון? צרפתי קישור לאתר כולל המחיר. תודה רבה רבה

JacobLevin

New member
נצל"ש - עברית ב X30

בעיות ? נסיון עם PDAC ואיירון, מי עדיף? חסרונות יתרונות של כל אחד. דשו בזה קצת לאחרונה, אבל לא ראיתי התייחסות ישירה ל- X30 וכן לא השוואה מלאה של משתמשים אלא רק של החברות עצמן. תודה

gabimaor

New member
קצת תשובות

עברית - יש המון המון שירשורים על החברות הללו. בגדול המוצר מאוד דומה וההבדל הוא בשירות.אישית אני מאוד לא הייתי מרוצה מהשירות שקיבלת מPDAC שהייתי צריך אותם.מאז אני פשוט לא פונה אליהם אלא נעזר בחברים בפורום.אגב,אין לזה קשר לאיזה מכשיר העברית מיועדת,התוכנה זהה לכל הפוקטים. שנגמרת הסוללה הראשית יש למכשיר סוללת גיבוי.שזו נגמרת (זמן פעולה משתנה בין המכשירים) הכל נמחק למעט מה שיש בכרטיס הזיכרון שלא ממש קשור לבטריה. נראה לי שהעידכון שדיברו עליו הוא החלפת מכשיר לחדש יותר. מעבר לזה אני לא רואה מה ניתן לעדכן.יכול להיות שמדובר בעידכוני ROM שיצאו למכשיר. להתחבר לאינטרנט באיזו צורה? ניתן להוסיף לכל מכשיר חדש שנמכר היום GPS. יש כל מיני סוגים ולכן גם מחירים שונים מאוד. בגדול המחיר לGPS עצמו הוא בערך 1000 שח ולא לשכוח שצריך תוכנת מפות ופה היחידה שיש לניווט עירוני היא דסטינייטור שעולה כאלפיים.כואב,הא? אין שום בעיה להתרין עברית על מכשיר מארהב.

wisniak

New member
עברית ל- VGA

גבי, יש בעיה עם עברית במכשירי ה- VGA (לפחות ב- X50V ועברית אירון).

gabimaor

New member
בהחלט

סליחה על חוסר תשומת הלב... הבעיה היא שבגלל הרזולוציה הגבוהה המקלדת אינה שמישה (היא נראית מכווצת) גם זה נפתר על ידי תוכנה צד שלישי של RESCO או אחרות שנותנות מקלדות עבריות שעובדות על הפוקט.הבעיה היחידה שאני יודע היא בדסטינניטור ולכן עובדים עליו בגירסה האנגלית.

sk10

New member
שאלה חשובה

גם אני הייתי רוצה לקנות את המכשיר מארה"ב. איך אתה רוכש את המכשיר?

אז

נראה לי שהיום לא שווה לקנות את ה V50X חשוב לי העברית במכשיר, אני קונה את ה 50X, המחיר באתר נראה לי טוב, לא? ולsk10 - אחותי גרה שם

מודם

שם הייתי היום בסלקום ושאלתי לגבי מודם למחשב כף יד, יש להם את ה G1 משהוא מכיר אותו?

Blueye1

New member
שלום, השיטה בה רובנו משתמשים

גדי לגלוש ולהתחבר לאינטרנט זה טלפון סלולארי. אני לא מכיר את ה G1 וייתכן שיש לו יתרונות (אולי מהיר יותר וכד') אבל תחשוב שסלולארי הוא גם סלולארי. במידה ויש לך במכשיר החדש שאתה קונה BT אתה יכול לשדרג לסלולארי עם BT (שאולי יעלה לך פחות מה G1) ולגלוש דרכו (במידה ויש לו מודם פנימי). בכל אופן תבדוק עניין מהירויות אם הדבר חשוב לך ובמידה ותרצה סלולארי חברי הפורום ישמחו להמליץ על דגמים שעובדים טוב עם ה PPC.

2cookie

New member
"לא שווה לקנות X50V"?

הבעיה היחידה עם העברית היא התפריטים שנשארים באנגלית. זו לא כל כך בעיה אם מתחשבים בכך שגם ברוב הפאלמים החדשים המצב הוא כזה שעברית מלאה יוצאת רק אחרי תקופה מסויימת.

באתר יש

באתר שאני קונה בו יש אופציה או 15% הנחה או 3D Gaming pack מה יותר שווה? מה זה בכלל 3D Gaming pack?

אוקי

אז סוף סוף אני סגור מה שיש עכשיו לסגור זה מה בנוסף לקנות, ואיפה, אני בנתיים רוצה כיסוי קשה וזכרון 256 מגה מה אתם אומרים על המחיר של המוצרים באתר מהצורף? עדיף לקנות דרך שם או כבר בישראל?

A2E

New member
אם כבר קונים X50V בארה"ב

אז ניתן להשיג אותו בסביבות ה370$ (
) שזה פחות מרוב הPPCים האחרים בשוק! המבצע המדויק משתנה מידי יום, והמחיר נע מעלה ומטה, אבל אפשר להתעדכן באתר http://www.bensbargains.net או בaximsite.com שווה להשקיע זמן בחיפוש, כי אפשר למצור מחירים פשוט מדהימים

אני סגור

אני קונה את ה50X מה אתם אומרים על המחיר של המכשיר וגם על המחיר של המוצרים אני רוצה זכרון, כיסוי ומגן למסך

מה שנראה

אז ככה בחרתי איזה מכשיר לקנות (Axim X50 520 MHz) מה שיש עכשיו לבחור זה איזה תוספות מה שנראה לי עכשיו שני צריך: זכרון. כיסוי. ומגן מסך. זכרון-צירפתי קישור לאתר ממנו אני קונה, מה אתם אומרים על המחיר שם? שווה לקנות דרך שם או כבר בארץ? -יש במכשיר 2 כניסות לכרטיסים איזה סוג יותר טוב? זול? מגן מסך- יש שם חבילה של 12 או של 3, השאלה- כל כמה זמן אתם מחליפים (בערך) מגן מסך? יש עוד דברים שצריך בשביל ההתחלה? -קישור לאתר המכשיר-

AYELET1

New member
זקן יקר...

אנא אל תפתח יותר משרשור אחד בדף הראשי תודה

למעלה