../images/Emo23.gifברוך הבא איתי יקר..../images/Emo20.gif
אני אתחיל בלינק לצפייה, זהו סרטון שהבחור בו מדבר על איך הוא התגבר על התמכרויות ומנהגים שונים כולל הומוסקסואליות.
http://www.youtube.com/watch?v=n3R-ybGeBVo&feature=related לשאלותיך.. ישוע לא רוצה שתשתנה לפני שתבוא אליו אלא שתבוא אליו כמו שאתה עם כל המשא הכבד, עם העבר המכביד, עם החטאים שנראים כאילו לא נסלחים, כי ככה הוא ביקש:
מתי 11 28 פנו אלי כל-העמלים והטעונים ואני אניח לכם: 29 קבלו עליכם את-עלי ולמדו ממני כי-ענו ושפל רוח אנכי ומצאו מרגוע לנפשתיכם: 30 כי עלי נעים וקל משאי: 28 تعالوا اليّ يا جميع المتعبين والثقيلي الاحمال وانا اريحكم. 29 احملوا نيري عليكم وتعلموا مني.لاني وديع ومتواضع القلب.فتجدوا راحة لنفوسكم. 30 لان نيري هين وحملي خفيف ולא משנה כמה החטא הוא בעיני החוטא גדול או קשה או בלתי נסלח..הכל יחזור להיות לבן וזוהר כדברי הנביא:
ישעיהו פרק א 18 לְכוּ־נָא וְנִוָּכְחָה יֹאמַר יְהוָה; אִם־יִהְיוּ חֲטָאֵיכֶם כַּשָּׁנִים כַּשֶּׁלֶג יַלְבִּינוּ, אִם־יַאְדִּימוּ כַתּוֹלָע כַּצֶּמֶר יִהְיוּ׃ 18 هلم نتحاجج يقول الرب.ان كانت خطاياكم كالقرمز تبيض كالثلج.ان كانت حمراء كالدودي تصير كالصوف איתי יקר הייתי מציעה לך להיות ביחד עם עוד מאמינים, לשבת עם אחים לתפילה, כי עודך נושא משא כבד ואומר שנאבק עם החטא כל הזמן, ישוע יכול לשחרר את כל המנהגים שאינך מצליח להשיל מעליך כי :
יוחנן 8 31 ויאמר ישוע אל-היהודים המאמינים בו אם-תעמדו בדברי באמת תלמידים אתם לי: 32 וידעתם את האמת והאמת תוציאכם לחרות: 33 ויענו אתו זרע אברהם אנחנו ומימינו לא-היינו לאיש לעבדים ואיכה תאמר בני חורין תהיו: 34 ויען אתם ישוע אמן אמן אני אמר לכם כל-עשה חטא עבד הוא לחטא: 35 והעבד לא-ישכן בבית לעולם הבן ישכן לעולם: 36 לכן אם-הבן יעשה אתכם בני חורין חפשים באמת תהיו 31 فقال يسوع لليهود الذين آمنوا به انكم ان ثبتم في كلامي فبالحقيقة تكونون تلاميذي32 وتعرفون الحق والحق يحرركم. 33 اجابوه اننا ذرية ابراهيم ولم نستعبد لاحد قط.كيف تقول انت انكم تصيرون احرارا. 34 اجابهم يسوع الحق الحق اقول لكم ان كل من يعمل الخطية هو عبد للخطية. 35 والعبد لا يبقى في البيت الى الابد.اما الابن فيبقى الى الابد. 36 فان حرركم الابن فبالحقيقة تكونون احرارا. ישוע בא בכדי שלנו יהיה טוב, הכי טוב, הסבל שאתה עובר אינו מבוקשו של אלוהים, הוא בא לשחרר אותנו מכבלי השטן, שכולנו נולדים וחיים איתם..
רומאים 8 21 כי הבריאה גם-היא תצא מעבדות הכליון אל-חרות כבוד בני האלהים: 2 קורונתים 3 17 האדון הוא הרוח ובאשר רוח האדון שם חרות: גלאטיים 5 1 ועתה עמדו-נא בחרות אשר שחרר אתנו המשיח ואל-תשובו להכבש בעל העבדות: رو 8: 21 لان الخليقة نفسها ايضا ستعتق من عبودية الفساد الى حرية مجد اولاد الله. 2 كو 3: 17 واما الرب فهو الروح وحيث روح الرب هناك حرية. غل 5: 1 فاثبتوا اذا في الحرية التي قد حررنا المسيح بها ولا ترتبكوا ايضا بنير عبودية. חשוב מאוד
גופך הוא היכל לרוח הקודש, ואנחנו מצווים לשמור על בריאת אלוהים היקרה, אז להשחית אותה ולהעביר אותה עינויים כמו סיגופים? חלילה זה בעצמו חטא!! זה רק מגביר את רגשי האשמה שלך..ומרחיק אותך מאלוהים, כי זהו רצונו של השטן, שתשחיתאת גופך ותחיה ברגשי אשמה ונחיתות, שהחטא תמיד יגבור עליך ותישאר משועבד לו, העבדות הזו בעינה היא מה שישוע היקר בא להציל אותנו ממנה, ועם הסיגופים ורגשי האשמה אתה מחזק את העבדות הזו, אז איתי אחי בישוע, ככל שיש חטא בחייך, מיד תתוודא על זה לאלוהים בתפילה כנה ביניכם, כאילו אתה מדבר לאבא אוהב ומלא חמלה, שרוצה בטובתך, שרוצה לאהוב אותך ולגאול אותך מיסוריך אם רק תתן לו, אל תשים מחסומים בינך לבין אלוהים כי החטא שלא תתודא עליו הוא מחסום, כי אלוהינו קדוש הוא ולא יכול להסתכל על לב שמסתיר חטא. ישוע ישב עם החוטאים ואכל איתם וכשביקרו אותו הפרושים הוא ענה שלחוטאים הוא בא, כי הבריאים לא צריכים רופא! ובמקום אחר כתוב כי כולם חטאו וצריכים את גאולת אלוהים, אז כולנו חוטאים במקור אך לאחר שביקשנו שישוע ישטוף את עברנו וחטאנו בדמו ביקר שנשפך למעננו, הכל נשכח ונסלח כי כתוב:
עבריים 10 17 ולעונם ולחטאתם לא אזכר-עוד 17 ول