מספר שאלות בקשר ל"NOS"

ac cobra

New member
מספר שאלות בקשר ל"NOS"

1) NOS זה ראשי תיבות של משהו???(עם כן של מה) 2) האם אפשר לשים אותו בכל רכב 3) אם גודל המנוע משפיע על הכ"ס שהוא מביא במכה? לדוגמה מנוע של דודג´ ויפר שהו 8.1 ל´ ומנוע של פורד פוקוס 2.0 ל´ איפה אני יענה יותר מהר 4) מה זה נזקים לטווח ארוך או קצר 5) האם אפשר להשיג בארץ ? 6) אם צריך איזה ווסת בשביל היציאה ?? 7) האם זה יוצא במכה או אפשר כלך פעם קצת 8) כמה בנולים כאלה אפשר לשים ברכב AC קצת מושפר מה סרט "מהיר ועצבני" נ.ב שם הסרט טיפשי !!!!!!!!!!!!!

© DrorZi

New member
קצת תשובות

ניטרו משמש בדיוק למטרות בהן הוא נראה בסרט, למרוצי דראג בלבד. הוא גורם לפעימת עבודה חזקה בהרבה ולכן כוח רב יותר, הוא מותקן יחד עם ברז בקרה כמובן וזקוק לווסת. הנזק הוא לחלקי בלוק המנוע בגלל עומס אדיר על המכלולים הנעים בו ולכן לא מומלץ ליותר מ 10-15 שניות שימוש. (פתרון זול יותר הוא הזרקת מים לראש מנוע שמתפרקים בגלל החום לחמצן בתוך הצילינדר וגם פה הנזק אדיר)
דרור זי, NOS לאפסילון יכול להיות להיט

חיים_K

New member
NOS

1)NOS זה בעקרון שם מסחרי שנגזר משמו של הגז שמזריקים - nitrous oxide (N2O) - חנקן דו חמצני. 2) תאורטית אפשר לשים בכל רכב. 3) ממתי הגודל לא קובע ? בוודאי שהגודל משפיע. הגז מגביר את הקיים, לא מחולל קסמים. 4) מידת הנזק תלוייה מאד באיכות המערכת ובאיכות ההתקנה. בכל מקרה יש נזקים. אם מתקינים לא טוב, אין נזקים לטווח ארוך - המנוע מתפוצץ מייד ! 5) אין שום דבר שלא ניתן להשיג בארץ (אל תשאל אותי איך - לא יודע ולא מעניין אותי). 6,7) רצוי ווסת ולא הכל חייב לצאת במכה, אחרת אתה באמת מחסל את המנוע. 8) לא יודע. עזוב אותך מסרטים אידיוטיים, אקשן מוטורי אמיתי מקבלים ביורוספורט.

למעלה