מספר שאלות בנושא..

basonh

New member
מספר שאלות בנושא..

1. האם יש חשיבות מבחינה נומורולוגית גם לשם המשפחה? כגון לי קוראים חיים בסון ואם אני יחליף ל- חיים ברוש זה משנה משהו? 2. חיים =5 , נניח שאני רוצה להגיע למספר 1 אז אני יוסיף לי שם נגיד דודו , ואז יקראו לי - דודו חיים בסון.- האם השינוי בין החישוב של שם הפרטי מ-5 ל-1 באמת ישנה לי או יכול לעשות משהו בחיים שלי??. 3. באופן כללי אני מעוניין להוסיף שם למצב הקיים: חיים בסון כיון שחישבתי את תאריך הלידה שלי 07/09/1981 וזה יצא לי 8 וזה לופ סגור! ואני מרגיש דורך במקום כל הזמן, אז חשבתי להגיע עם השם למספר 9 או 1. כלומר לקרוא לי אולי "נועם חיים בסון" מה דעתך? תודה ויום טוב

אומר לך את דעתי באופן מאוד נחרץ .

כל שינוי משנה את מצבי הגורל אותם בחרת לעבור בחיים החל משם הפרטי ,שם משפחה ותאריך לידה עברי ולועזי . הרושם שקיבלת ממספר 8 הינו מאוד לא מדוייק ושטחי לחלוטין .זהו מספר מצויין ויש לקחת אותו בחשבון ולבדוק אותו מול כל המספרים המשפיעים על גורלך . מספר 1 או 9 או .... כל מספר אחד יכול להתנהג בדרך חיובית ובדרך שלילית כי כמו לכל דבר בטבע וביקום יש אנרגיה קוטבית אז חשוב מאוד לדעת מה אתה מושך לחייך ואיזו אנרגיה תבוא לידי ביטוי חיובית או שלילית . לא ממליצה לקבל החלטות על דעת עצמך - יש לבדוק זאת לעומק מול מומחה בתחום . בברכה,קרן

למעלה