מספר רודף...עזרה?

BN100

New member
מספר רודף...עזרה?

שלום. יש לי איזה חבר שבזמן האחרון, או יותר נכון בתקופה האחרונה, המיספר 4 "רודף אותו" בכל מקום...גם היום קרה לו מקרה כזה! לצורך העניין המיספר הנומרולוגי שלו הוא 4, לפי השם שלו. העניין נראה די רציני משום שהמיקרה חוזר על עצמו כבר לא מעט פעמים. בכל מקום. בכל מצב. זה פשוט מטריף אותו הקטע הזה..אני חושב שזה מוזר ואין לי שמץ של מושג.. יש איזה סיבה כלשהי שזה קורה דווקא לו? זה אומר משהו? ולמה? אשמח לקבל כל ייעוץ רציני בעניין. תודה ויום טוב.

יכול להיות שזה רק אני.....

מה הכוונה "רודף" שם פרטי אינו מספיק לאבחון נומרולוגי, יש צורך בפרטים נוספים. מכאן שההבחנה לגבי שמו והמספר ארבע - לא ממש נכונה. לגבי שאלך "האם זה אומר משהו?" כן! זה אומר משהו

BN100

New member
הכוונה "רודף"..

שיוצא לו לראות את המיספר 4 בכל מיני סיטואציות. נגיד בביה"ס.. נגיד פתאום הוא מוצא חתיכת דף על הריצפה עם המיספר 4..או יצא לו פעם אחת לראות קלף על שולחן בית הספר אז הוא הפך אותו והיה בו את אותו המיספר.. כל מיני כאלה.. זאת הכוונה "רודף אותו"... ויש עוד כל מיני... אז מה זה אומר בעצם??

ממה שאתה מתאר...

המספר ארבע לא ממש רודף לגבי מה זה אומר, יכולות להיות אפשרויות רבות ולא ניתן לגלות אותן מפה. מה הוא חושב לפני גילוי המספר מהן בקשותיו ? האם יש לו חיבה או חשש או משהו אחר מיום רביעי ? האם הוא בן רביעי במשפחה ? יש המון שאלות שצריכות להישאל

חולטלי

New member
כן...

אבל אם הוא אומר שהוא מוצא על חתיכות נייר קטנות את המס' ועוד דברים..וזה בא ברצף [?!] אז..

למעלה