מספר קלוריות

1manutd

New member
מספר קלוריות

שלום, רציתי לדעת כמה קלוריות הגוף שורף אם כל היום אני לא עושה כלום (במצב מואזן) אני בת 19, 1.63 69 קג

DANILO

New member
למה לך לדעת את זה?

לפי הנתונים שלך אני מבין שאת די שמנה או אולי בעצם מאוד שמנה. אולי כדי לך להפסיק לחיות באשליה שאת שורפת קלוריות ומרזה בזמן שאת לא עושה כלום. מרזים רק בפעילות ספורטיבית,לא בישיבה מול הטלביזיה(בתקווה שמשם תבוא הישועה). תתחילי לעשות ספורט(לא הליכה-ספורט!!!) ועם הזמן את כבר לא תרצי להרוס את מה שתשיגי עם כל מיני שטויות כמו במבה,ביסלי ושאר החרא הזה. בהצלחה

ר ו

New member
עזבי ספורט

י ש לי מספר שיטות להוריד במשקל ללא מאמץ פיזי 1 לאכול פלפל חריף 2 לאכול דג מקולקל 3 לנסוע להודו או אטיופיה או כל ארץ אחת שאין יותר מידי אוכל 4 להדבק במחלה ממושכת לדעתי צהבת.....

behappy

New member
../images/Emo5.gifמה זה התשובות האלו??

קודם כל היא לא שמנה.היא מלאה לפי כל ההגדרות והטבלאות.אז היא צריכה להוריד אבל לא צריך ככה לרדת עליה ולכתוב לה דברים מעליבים! דבר שני,אם באמת היא רוצה למות-כן,שתנסה להדבק בצהבת ולהרוס את הקיבה והמעיים ולגרום לעצמה נזקים בלתי הפיכים ומאוד מסוכנים..אבל הרזיה זה לא אומר להחליש את הגוף ולגרום לו לחלות!!
בכל אופן...השיטה הכי טובה היא ארוחות מסודרות וללא הרבה שומן והקפדה על פעילות גופנית קבועה.. אה כן,וגם לא ליישם הודעות כמו אלה שמעלי. בהצלחה! שיר

DANILO

New member
שכחת עוד משהו

להיות שמח.זה הסוד שלא כולם יודעים,אחרת כולם היו מרזים(לפי מה ש-BEHAPPY אומר). עניתי לך אמנם בציניות ואולי את יכולה לראות בזה כאילו שאני יורד עלייך אבל אני לא התכוונתי שככה זה יתפרש. בקשר למה שאמרתי-רק ספורט בצורה אינטנסיבית.שום דבר טוב לא בא בקלות בחיים ואם הוא כבר בא בקלות הוא לא נשאר הרבה זמן. ספורט(הליכה לא נחשבת) ואכילה של מוצרי חלב דלי שומן(0.5%) הרבה פירות וירקות,הרבה מים ושום דבר שאת יודעת שהוא משמין או לא בריא.

אביטל666

New member
הליכה לא נחשבת ?

בחורצ´יק, אל תקשקש אם אתה לא מבין כלום הליכה איטית על שפת הים לא נחשבת אבל יש הליכה מהירה שהיא הדבר הטוב ביותר כדי להוריד שומנים. הדופק עולה ומגיע לרמה הדרושה, ומחזיקים מעמד יותר זמן מאשר בריצה. הליכה מהירה 3-5 פעמים בשבוע למשך 30-60 דקות תעשה פלאים למי שרוצה לרדת במשקל. אני צריכה לדעת כי כך הורדתי הרבה במשקל בשנה האחרונה. אגב, הספורט לא צריך להיות בצורה אינטנסיבית. בטח לא עבור מישהו שפעילות גופנית קבועה זה משהו חדש בחייו. כמו בכל תחום בחיים, שינוי קיצוני לא יחזיק מעמד. צריך להתחיל בקטן ולהעלות לאט את הרמה. גם לגבי התזונה אתה לא ממש צודק. לא חייבים לאכול מוצרי חלב של חצי אחוז. אפשר בשמחה לאכול 5 אחוז. אכן צריך הרבה פירות וירקות (לא להגזים עם הפירות, הם מכילים סוכר). לחתוך סוכרים, מזונות עתירי שומן, להוריד קמח לבן מהתפריט ולעבור למוצרים מלאים (חיטה מלאה, קמח מלא). לאכול הרבה דגנים וקטניות. בקיצור. אל תדבר על מה שאתה לא מבין בו, ובטח אל תתיימר לתת עצות.

1manutd

New member
..........

או קיי, טוב שלא הפכתם אותי לפדלאה..... מי אמר שאני לא עושה כלום! קודם כל אני כן נמצאת בדיאטה (יש לי גם סכרת נעורים אז זה די ברור למה...), אני גם אולי כבדה אבל אני לא נראית 69 קג, כבר שנה וחצי אני מתאמנת בחדר כושר אז אין לי רק שומנים... חשבתי שזה פורום בו אפשר לשאול שאלות בלי שאנשים יתחילו לעשות הכללות ולחשוב שהם מכירים אותי... ואם אתם לא יכולים לענות על השאלה ששאלתי אז פשוט אל תענו... (אגב, ראיתי שלפני כמה זמן מישהו אכן שאל שאלה דומה, אז ענו לו בלי לפתוח דיון על מצבו) תודה

kiticat

New member
טוב... קראתי את השירשור וככה...

אין נוסחא קבועה לכמה בן אדם שורף. הגוף שורף כל הזמן קלוריות. אפילו בהקלדה הוא שורף. למה? כי כל טיפת אנרגיה דורשת אנרגיה כלשהיא. גם אם תשכבי במיטה כל היום- ולא תזוזי, הגוף עדין מנהל תהליכים פנימיים שדורשים אנרגיה. שרירים- שורפים הרבה יותר קלוריות- ידעת? כי אפילו כשאת במנוחה השריר- לא. לכן ככל שיש שרירים- יש יותר שריפה לאורך זמן. גם אחרי שסיימת הליכה של 30 דקות ושרפת את הקלוריות של אותה הליכה, הגוף עדין מומרץ וחילוף החומרים מוגבר. זה גם גורם תורשתי. כך ש... אין נוסחא קבועה. אם יש לך שרירים- בגזרה שאת עדין נראת כמו אישה- עליך לקחת בחשבון לפחות עוד כמה קילגורמים שהם שריר- לא שומן.

gesus

New member
תגובה לאביטל666../images/Emo54.gif

כל פעילות שורפת אנרגיה אפילו להקליד את התגובה החוצפנית שלך. הליכה שורפת אנרגיה אבל תחשבי אם במקום ללכת מהר היית רצה? במצב הזה לא תצטרכי ללכת שעה אלא לרוץ 20 דקות וגם להרוויח סיבולת לב ריאה. בקשר לאוכל:אם אפשר לאכול חצי אחוז למה לאכול 5%? אם זה יותר טעים לך אז תכיני את עצמך להעלות את כל מה שרזית במהלך שארית חייך.

אביטל666

New member
תגובה בחזרה

התגובה ה"חוצפנית" שלי נוסעת מנסיון חיים. שלי אישית ושל חברים קרובים. קשה יותר להתמיד בפעילות מאומצת כמו ריצה מאשר בפעילות כמו הליכה. אם המטרה היא לרכוש הרגל לפעילות גופנית צריך לרכוש הרגל שיהיה קל להתמיד בו לכל החיים. בשבילי ובשביל אחרים ריצה זה משעמם. קשה מאוד לעשות את זה עם מוזיקה. צריך למצוא מסלול מיוחד כי מדרכה או כביש זה לא תמיד אפשרות טובה. הליכה לעומת זאת, לוקחת אמנם יותר זמן, אך בקלות ניתנת להתאמה לכל אדם, עם כל עודף משקל, כל רמה של כושר גופני, אפשר לעשות אותה בכל מקום, ויותר קל לעשות את זה קבוצתית אם רוצים. אגב, גם הליכה מהירה תורמת לסיבולת לב ריאה. נכון, לא כמו ריצה. אבל בהנחה שאני לא מתאמנת לאולימפיאדה הבאה או לטורניר עלייה במדרגות, אין שום סיבה שאני אבחר בריצה ולא בהליכה מהירה. בקשר לאוכל - כן, מה לעשות, 5% הרבה יותר טעים מחצי אחוז. יש דברים שהם באמת הרגל בחיים. אני מעדיפה לא להיכנס לקרבות שאני לא יכולה לנצח בהם. מה שגם אני באופן אישי לא אוכלת כמות גדולה של מוצרי חלב, אז מבחינתי 5% זה מתאים. בתזונה כמו בפעילות גופנית, צריך לבחור את הדרך שיהיה קל להתמיד בה. אדם שיאכל לאורח זמן מזונות שאינם טעימים לו, ירגיש בזמן זה או אחר מעין מחסור, סביר להניח שאמנם שרגשי ונפשי ולא פיזי. אבל מהמקום הזה בדיוק מגיעות זלילות ומה שנקרא הישברויות. וזלילות כאלה מזיקות הרבה יותר (פיזית ורגשית) מאשר חצי קופסת קוטג´ 5%.

kiticat

New member
אני חושבת שהוויכוח מיותר.

כל אחד והגוף שלו, ההרגלים שלו והיכולות שלו. כל אחד צריך למצוא את עצמו מתאים למסגרת מסויימת, ולא להתענות. "דיאטה"- זו דרך חיים. יש דברים שאפשר לשפר, ופעילות גופנית זה דבר נהדר. גם אם "זמן" לעשות שעה הליכה כל יום.... תמיד אפשר ללכת לבית הספר/לעבודה ברגל- וכבר רווח של חצי שעה. לעלות במדרגות במקום במעלית. כל מיני דברים קטנים כאלה תורמים למצב הגופני באופן כללי ביותר. יש ספר אחד שהייתי ממליצה. לראות ולרזות, מכיוון שיש דברים שאנחנו חושבים- זה בריא, זה בטח מרזה. אבל האמת היא שעדיף לאכול את מה שאוהבים- כי יש בזה הרבה פחות קלוריות ושומנים.......

taltoli

New member
לא הגיוני!!

אם אני לא עושה כלום אני שורפת 1550 ליום?! זה לא יכול להיות כי אני אוכלת בערך 1000-1200 קלוריות ביום אז ככה אני אמורה לרזות כל הזמן כבר הייתי נעלמת

למעלה