מספר עדכונים

מספר עדכונים

1. השגתי הפניה לקלינאית תקשורת ורציתי לדעת במה היא יכולה לעזור לי?,מה עושים אצלה?,והאם יש קלינאית תקשורת לבוגרים בפתח תקווה?
  2. התקשרתי מספר פעמים לבית אחד ועכשיו אני בהמתנה עד שאוכל בכלל ללכת אליהם לפגישה , ולהתחיל שם טיפול, בינתיים הם עוד לא חזרו אליי והתקשרתי אליהם פעמיים , גלי כרמלי שירם אמרה שזה אמור לקחת שלשוה חודשים בערך עי מבחינת הבוגרים שלם הם נורא עמוסים , מה אני יכול לעשות עד שיתחיל הטיפול ?
  3. איך להתגבר על עצלות , אני מעתצל לשבת ולכתוב וזה פגוע בי מה לעשות?
  4. מצאתי לי תחומי ענין חדשים, 1. אדריכלות עתיקה (בעיקר גותית ,אבל גם של ימי הביניים) ,2 התנהגות בעלי חיים, 3מטוסים ותעלומות טיסה (מטוסיןם שנעלמו וכל הקשור לזה), 4 סוסים אני נרוא אוהב סוסים וזה מרתק בעיניי

אאפ

מה אתם פמציעים שאעשה אני אובד עצות ומשועמם שאןי לי פסיכולגו השקעתי הרבה זמן בניסוח של ההודעה שלמעלה אבקש שתתיחסו

Ziggy Stardust7

New member
כדאי לך לחשוב איזה סוג טיפול מתאים לך

יש כל מיני סוגי טיפולים, אני לא בטוח שפסיכולוג הוא הטיפול המתאים ביותר עבורך, ואני אסביר לך מדוע:
מניסיוני, פסיכולוגים בעיקר מקשיבים לך ופחות נותנים לך עצות מעשיות.
&nbsp
לכן, אני מציע לך לשקול לקבל טיפול שיש בו דגש על עשייה, כמו אימון אישי (קואוצ'ינג) או ריפוי בעיסוק.
&nbsp
בלי קשר לסוג הטיפול שתקבל, אני מציע לך לחפש מסגרת שתתרום לך.
מסגרת יכולה להיות עבודה, לימודים או קבוצה חברתית, למשל.
&nbsp
בכל מקרה, עצם העובדה שאתה נמצא בעשייה זה כבר מצוין.אני מאמין שרק ע"י עשייה אפשר לצאת מתקופות לא פשוטות בחיים שלנו.

כן אתה צדוק כפי שאתה יודע

קבוצות כמו רעים לא טובות עבורי והם לא הפתרון אז אני די מבין לגי בי ההקרשה וחסור הבאת פתרונות מעשיים כמו עם המדריכה

Ziggy Stardust7

New member
כתבתי לך שביררתי עם אדר לגבי קבוצה בפתח תקווה

והוא מאוד מעוניין לפתוח שם קבוצה, אבל כרגע אין מספיק נרשמים...
ברגע שיהיו מספיק נרשמים אני מאמין שתיפתח קבוצה גם בפ"ת, ואני אודיע לך :)

Ziggy Stardust7

New member
אנסה לעזור לך :)

1.לגבי קלינאית תקשורת, היא נועדה לסייע לאנשים שיש להם קושי תקשורתי (למשל-אספרגר) או קושי שפתי (למשל-אנשים שמדברים באופן לא ברור או מגמגמים).אני לא יודע בדיוק מה מאפיין טיפול אצל קלינאית תקשורת, אבל בעיקרון היא עובדת אתך על מיומנויות שקשורות לתקשורת ולשפה.
&nbsp
2.עד שתתחיל טיפול, כדאי לך לחפש לעצמך מסגרת כלשהי.אתה יכול להיעזר גם באחרים בשביל למצוא מסגרת שתתאים ותתרום לך.
&nbsp
3.בתקופות מסוימות יש יותר חשק לכתוב, ובתקופות מסוימות יש פחות חשק.זה טבעי לגמרי ואל תרגיש שאתה יוצא דופן בנושא הזה :)
אם חשוב לך שיחזור לך החשק לכתוב, מה דעתך ללכת ללמוד כתיבה יוצרת? כך גם תמצא לעצמך מסגרת לימודית, וגם תעשיר את הידע שלך בתחום שמעניין אותך.
&nbsp
4.כל הכבוד שמצאת לעצמך תחומי עניין חדשים :) יש תחום מסוים מביניהם שמעניין אותך ללמוד עליו במוסד אקדמי, כמו מכללה או אוניברסיטה? או שאתה מעדיף ללמוד בעצמך?

dina199

New member
נתחיל מסעיף 4
.

האם כשאתה עוסק בתחומים האלה אתה מתעצל ?

dina199

New member
כל התחומים שפירטתי בסעיף 4.

האם אתה עצלן מדי כדי לעסוק בהם ?

dina199

New member
נעזוב את זה. אשאל שאלה אחרת.

כתבת קודם שאתה עצלן. איך רואים שאתה עצלן ?

למעלה