מספר מוזר... עזרה...

PingPong18

New member
מספר מוזר... עזרה...../images/Emo56.gif

היום (כשישנתי עוד) התקשרו אליי לאורנג´ (שאיתו אני כבר לא מסתובב)... המספר נראה ככה: ****1212661+ למישהו יש מושג מאיפה זה הגיע?! אולי מחו"ל?! אבל זה שהיה בצד השני של הקו דיבר עברית... היתי חצי רדום כשקיבלתי את השיחה ואמרתי "הלו" והוא אמר "הלו" אז אמרתי "מי זה?" והוא לא ענה אז פשוט ניתקתי וחזרתי לישון... מה אתם אומרים!?

PingPong18

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

למה אתם לא עונים לי?! נוווווווווו עברו כבר 8 דק´!!! איזה עצבים!!!
והמבין יבין
יי
.

Nokia Fan

New member
בגלל שיניב מאחר, אני אתפוס את מקומו

מה אתה מקפיץ? כולה עברו 8 דקות! פה זה פורום, לא צ´ט!!!

PingPong18

New member
אין לאף אחד תשובה בשבילי?!

אף אחד לא יודע מאיפה המספר הזה ? אף אחד לא נתקל במספר כזה?!

rroo

New member
אני חושב

מישהו שאני מכיר עובד בערוץ הקניות אני יודע שהוא התקשר אלי משם זה התחיל ב 121 ושניסיתי לחזור למספר אי אפשר היה....

eranavni

New member
+ ז"א קידומת מדינה

למשל כשאני מקבל ב 3310 או בטיימפורט שלי רשום בהתחלה 972+ 972 = הקידומת של ישראל

PingPong18

New member
כן זה אני יודע...

אבל איזו קידומת זאת 1212+ או משהו בצורה שונה מזאת...?

eranavni

New member
תנסה להתקשר

לבזק 199 או לקווי זהב 1800012012 להם יש את הרשימה המלאה של קידומות אולי יגידו לך לאיזה מדינה זה שייך

rroo

New member
אממ

אני לא זוכר אם היה לי פלוס שזה כבר שיחה מחו´ל עד כמה שידוע לי... תתקשר לאורנג תשאל תקידומת של הארץ 121.....

eranavni

New member
לי היה +

כשדוד שלי התקשר אליי מחו"ל אז היה רשום אצלי 7183764444+

צלצלן

New member
אז ככה

יש 2 אפשרויות. אפשרות ראשונה היא שמדובר במספר מחו"ל כמו שאתה אומר. אפשרות שניה היא שמדובר במישהו שמתקשר ממרכזיה ומשום מה לא נחספ הזיהוי. בכל מקרה מדובר בבעיה ברשת של אורנג´ משום שהצגת המספר שאתה מתאר שגויה....

אליהו1

New member
מספר מוזר

הצגת המספר תקינה! + פירושו שהשיחה מחו"ל - הפלוס הוא קוד הגישה למרכזיה בינ"ל בכל העולם 1 פירושו ארה"ב 212 פירושו איזור החיוג של ניו-יורק - מנהטן ****661 המספר המקומי בן 7 ספרות מקווה שהמסתורין נפתר!

תגיד תודה.....

לי מתקשר כל חודש איזה ערבי מאיזור חיוג 04 או 02 מהשטחים... בדקתי ב www.441.co.il צועק עלי בערבית וזה חוזר על עצמו כבר כמעט שנה מה? הוא לא מבין שזו טעות? פעם אחת ממש התעצבנתי והלכתי לבן דוד שלי שיודע ממש טוב ערבית בכדי שיצעק עליו וגיד לו להפסיק לא עזר.... מישהו יודע קללות בערבית?

geostant

New member
נו איזה שטויות אתם מריצים...

זה כולה קו מושכר... כל הקווים (של נזק) שמתחילים ב-1212 (לדוגמא 40 10 33 1212) אלה קווים מושכרים לצורך זמני בלבד... זה שיש + לידם אני לא יודע מה זה אבל זה לא רציני. תוכניות טלוויזיה לוקחים מספרי 1212 כל מיני הגרלות ומבצעים של חברות לוקחים 1212 בזמן המבצע... בקיצור זה שום דבר רציני... "שלום"

PingPong18

New member
לא נכון...

אם תשים לב... אחרי ה-1212 מופיעים 7 מספרים ולא 6 מספרים כמו בכל המספרים שמציעים חברות ו/או מבצעים... ואין כזה דבר שסתם יצוץ + משום מקום...

למעלה