מספר ימי חופשה שנתית

מצב
הנושא נעול.

כ ל ה

New member
מספר ימי חופשה שנתית

מספר ימי חופשה שנתית
שלום רב, יש ביני ובין מעבידתי מחלוקת לגבי מספר ימי החופשה השנתית המגיעים לי. זוהי שנת העבודה השנייה שלי במקום העבודה הנ"ל. אני עובדת 5 ימים בשבוע, בסה"כ 46 שעות שבועיות. תודה.

כ ל ה

New member
אשמח לדעת מהי האסמכתא לתשובה

מספר ימי חופשה שנתית
שלום רב, יש ביני ובין מעבידתי מחלוקת לגבי מספר ימי החופשה השנתית המגיעים לי. זוהי שנת העבודה השנייה שלי במקום העבודה הנ"ל. אני עובדת 5 ימים בשבוע, בסה"כ 46 שעות שבועיות. תודה.
שכן מעבידתי הינה עורכת דין....

שיר ורד

New member
מגיעים לך 10 ימי עבודה כחופשה שנתית

שכן מעבידתי הינה עורכת דין....
האסמכתא היא בצו ההרחבה לשבוע עבודה מקוצר. אבל, יתכן שאת כבר נכנסת בקרוב לשנת עבודתך השלישית, כי שנת עבודה לעניין חופשה שנתית מתחילה ב 1/4. ראי בהגדרות המופיעות בחוק חופשה שנתית

כ ל ה

New member
התחלתי לעבוד ב- 1.9.03

האסמכתא היא בצו ההרחבה לשבוע עבודה מקוצר. אבל, יתכן שאת כבר נכנסת בקרוב לשנת עבודתך השלישית, כי שנת עבודה לעניין חופשה שנתית מתחילה ב 1/4. ראי בהגדרות המופיעות בחוק חופשה שנתית
התחלתי לעבוד ב- 1.9.03
לפיכך אני עדין בשנת העבודה השניה היום? (עד ליום 1.4.05)? חן חן על התשובה.

כ ל ה

New member
ומה אם צו ההרחבה לא חל עליי?

ומה אם צו ההרחבה לא חל עליי?
ראיתי בלינק ששלחת לי שאחד התנאים לאי תחולת צו ההרחבה, הוא שבמקום העבודה מועסקים פחות מ- 4 עובדים. זה המצב במקרה שלי. מה המשמעות? כמה ימי חופשה שנתית יש למי שצו ההרחבה לא חל עליו?

מצב
הנושא נעול.
למעלה