מספר זיהויים

Adam D

New member
מספר זיהויים

1.סרט על המאפיה שילד מתבגר מצטרף אליהם ויש זקן אחד שתמיד מביא נאחס בהימורים שלהם 2."הקול האמיתי"- שודר מזמן בערוץ הסרטים שכיום הוא ערוץ 16 בהוט.. מספר על אמא של אחד ששרה במקום זמרת שמתפרסמת וזוכה לתהילה.. השם באנגלית אני מחפש 3.סרט על ארץ ישראל עם פרנק סינטרה וקרק דגלאס משנות החמישים 4.מיני סדרה ששודרה בשנות התשעים בערוץ 2 על המאפיה שבחור שמשפחתו מהמאפיה מתארס לאיזו אחת והוא נחטף והורגים אותו ואז את כל המשפחה שלו אבל ארוסתו נשארת בחיים

Adam D

New member
תודה

בבקשה אם אפשר שתזהו גם את הזיהוי הראשון שביקשתי.. הרביעי כבר לא רלבנטי

wasted19

New member
נראה לי שערבתת שני סרטים בסעיף 1

בנוגע לילד שמתבגר ומצטרף למאפיה - "החבר'ה הטובים" הזקן שמביא נאחס להימורים - "קולר, להרגיש את לאס וגאס"

Adam D

New member
מצטער אבל זה לא הסרט..

סרט על המאפיה שילד מתבגר מצטרף אליהם ויש זקן אחד שתמיד מביא נאחס בהימורים שלהם- זה לא החברה הטובים ולא קולר.. זה סרט על המאפיה שראיתי בערוץ 2 בסוף שנות התשעים וזה מאה אחוז לא החברה הטובים כי אין שם אף זקן שמנחס אני זוכר סצינה אחת שהם הלכו למירוץ סוסים עם הילד שעמד להצטרף ואז הם הימרו על איזה סוס ואז הם ראו ביציע את הזקן שגם הימר עליו ואז הם אמרו שיט עכשיו בטוח נפסיד כי גם הוא הימר עליו

asaf2000

New member
דווקא ראיתי את זה לא מזמן

אני גם לא מצליח לא מצליח להזכר איפה ראיתי את זה אבל זה באחד מסרטי המאפיה הטובים האלה כמו החבר'ה הטובים או סיפור מרובע ברונקס או קזינו....

asaf2000

New member
הזקן שמביא נאחס

נדמה לי שיש קטע מסוים שהזקן מתחנן שהבוס יביא לו כסף והוא אומר לו "הפעם אני אזכה..." משהו כזה ותמיד בסוף הוא מפסיד. או שאני מתבלבל עם סרט אחר?

Adam D

New member
כן הזקן מתחנן שהבוס ילווה לו

אבל הוא תמיד מפסיד

Adam D

New member
תודה על העזרה

בדקתי והסרט הוא אכן סיפור מרובע ברונקס

למעלה