מספר הערות

Boran

New member
מספר הערות

(1) צפיתי בשידור החוזר של פרק האיחוד היום, ושמתי שוב לב למשו: סיילס אמר, בלי שום קשר לשומדבר, שדיאן היא אישה טובה וזה. כיעקרון, כל מה שהוא ניסה לעשות זה לחקות את מיטשל מהעונה השניה, שבפרק האיחוד, כשדב הייתה על סף דמעות, הוא בא לעודד אותה ואמר שהוא היה איתה במטוס והיא אדם נפלא. סיילס ניסה לצאת טוב, אבל סתם יצא דביל, כי דיאן לא הרגישה רע עם עצמה גם ככה. (2) קראתי חלק מצ´ט עם איתן באתר של סי בי אס, ומסתבר, שהוא לא נפל ראשון בתחרות החסינות האחרונה סתם. זוכרים את התחרות עם הבני משפחה? שאלו את איתן ממה הוא הכי מפחד? הוא אמר: הקאות. ובדיוק בתחרות חסינות של היד על האליל, אחד הצלמים הקיא ליד העמדה של איתן לפחות 3 פעמים. לא פלא שאיתן איבד ריכוז ונפל. שתי תחרויות החסינות האחרונות בהן זכתה קים ג היו מחדל אחד גדול מצד ההפקה, והיא לא הייתה אמורה לנצח באף אחת מהן. כך שהשנים האחרונים היו אמורים להיות איתן ולקס, ואז היה באמת מותח בסוף, בטח שוב עם הצבעה של 4:3. סיימתי את הנאום, שיהיה לכולכם לילה טוב

shirakl

New member
תגובות

1.מה הקשר של סיילס לדיאן? אם כבר, אז מישהו שהיה איתה בשבט היה אמור להגיד לה את זה. וזה לא מדויק שהיא לא הרגישה רע עם עצמה, היא פשוט לא הראתה את זה כמו דב... צריך לשים לב שאלה שיצאו ראשונים (בעיקר זו שיצאה ממש ראשונה) מרגישים די אאוטסיידרים בפרק האיחוד. זה היה ככה בפעם הקודמת וגם עכשיו... וזה די הגיוני. את השאר כולם הכירו ויודעים את השטויות שלהם. הם כבר הספיקו להיות מסווגים (סיילס, לינדסי) ולכן יש על מה לדבר איתם. הם הספיקו לעבור את עניין ההחלפה וכו´... את הארבעה הראשונים שעזבו אף אחד לא באמת הספיק להכיר וללמוד עליהם משהו... 2. איזה דפוקים! ממש...... אבל לדעתי איתן היה מנצח בכל מקרה (כי לקס השאיר רושם רע על די הרבה אנשים...), כך שזה לא ממש משנה (איתן ניצח גם ככה, ולקס בכל מקרה קיבל את הפרס של המקום השני בגלל הטעות עם השאלה)

QuEeN oF mE

New member
אה..

טוב סיילס סתם ניסה להתחנף.. עכשיו הבנתי למה יכול להיות שאיתן נפל ראשון..

shira245

New member
אממ בקשר לסיילס ודיאן

הם הכירו בטח אחרי שהעיפו אותם אז הם גרו יחד עם צוות ההפקה וכו´ וכו´ חוצמזה,דייאן הייתה "חברמנית" אז זה סתם הייתה שטות... ובקשר לתחרויות.. לקס לא תבע אותם או משהו כזה?

benleevolk

New member
מה זה "ליד העמדה שלו"?

האם עמדו כולם כמעט על אותה נקודה, כך שלא יכול להיות שרק אית´ן ראה את זה. אם זה מה שמשפיע עליו לרעה, טאף לאק.

shirakl

New member
הפנים של כל אחד מהם היו לכיוון שונה

וחוץ מזה - מה זאת אומרת טאף לאק? לתחרות יש תנאים מסוימים. אם במהלך התחרות ישנם תנאי שטח (שלא אמורים להיות חלק מהתחרות) שפוגעים ביכולות של שורד כלשהו, זה לא פייר...

benleevolk

New member
ואם אחד רגיש במיוחד לחום?

או למישהו חסר יציבות ברגליים, או פתאום עובר אריה ולמישהו יש פחד כרוני מאריות? חוץ מזה, מישהו הכריח את אית´ן להסתכל לכיוון של המקיא.

Tabasco

New member
ארררר! ../images/Emo108.gif

לא מסכימה עם כל מי שטען שזו בעיה של אית´ן! כמו שמישהו אמר- אם יש בעיה שלא קשורה לתנאי טבע שהם מין הסתם טבעיים או דברים שההתרחשות שלהם (גם אם היא פוגעת במתמודד אחד) הם דברים שלא תחת השליטה של אף בנאדם ובמיוחד לא של אחד המנהלים או אנשי הצוות, זה אכן בעיה של המתמודד. (כמו במקרה של לקס, שאף אחד לא אשם שהיה לו קלקול קיבה ושזה הזיק לכשירות שלו). אבל אם יש משהו שההתרחשות שלו משפיעה על המתמודד והיא לא משהו טבעי ולא תלוי באף בנאדם- המתמודד (לדעתי האישית) לא אשם בכשלון שלו! אם אכן הסיפור הוא שהצלם החביב הזה הקיא ליד אית´ן ואית´ן לא מסוגל לסבול כאלה דברים, זאת לא אשמתו שהוא כשל!!! אם היה מתחיל לרדת גשם ואית´ן היה מחליק מהגזע- זה כן בעיה שלו! בכל אופן... אית´ן ניצח אז מה זה משנה?

jerri

New member
"שתי תחרויות החסינות האחרונות בהן

זכתה קים ג היו מחדל אחד גדול מצד ההפקה, והיא לא הייתה אמורה לנצח באף אחת מהן" ברור לך שזה המשפט הכי מגוחך שהוצאת עד עכשיו. היא לא אמורה היתה לנצח? ברור שלא כי כל ההפקה הזאת היתה מתוכננת לכך שגבר יזכה מלחתחילה. וכן, שמענו את כל התרוצים - לקס חולה, ליד אית´ן הקיאו, וקים מה? מיס יוניברס? יאללה, מספיק עם התירוצים.

Boran

New member
אתה מגוחך

אתה אומר שאני אומר דברים מגוחכים, ואתה אומר שההפקה מתוכנתת שגבר יזכה? בואנה מה אתה דפוק? נראה לי יש לך מחסום רציני במוח, אתה מקשיב לעצמך בכלל? אם איש צוות היה בא ודוחף את איתן מהעץ שלו אז גם היית אומר שזה בעיה שלו, אה? נראה לי אתה כלכך אוהב את קים ג´ שכבר הכל נראה לך קונספירציות של ההפקה

jerri

New member
שום דבר לא ישנה את העובדה שהמפיקים

מראש הכניסו את טום ופרנק שהצהירו מהיום הראשון שהם לא יצביעו לאישה, ככה שזה יותר אמת מקונספירציה. ואתה נורא מצחיק אותי עם אלפי התירוצים ל"למה לקס לא זכה" "למה איתן לא הרגיש טוב". לא הרגישו טוב? בעיה שלהם - זה לא הופך את הזכיות של האחרים ל"מחדל גדול של ההפקה"
. ומה התירוץ הבא? (מלבד "צלם הקיא ליד איתן - לא פלא שאיתן איבד ריכוז ונפל") לקס מפחד מחול והיה מסביבו מלא חול

Tabasco

New member
ג´רי ../images/Emo108.gif

אני בתור אישה אומרת ומתכוונת לכל מילה שהמשחק הזה לא מכור לטובת נשים! נו באמת! מה עם טריסה, שכל מה שעניין אותה זה ברית של נשים?! אז היא פמיניסטית ולכן התוכנית מכורה לטובת בנות? לדעתי אין שום קשר ושום הגיון בהצהרות האלה! המשחק הזה (עד כה, לדעתי) נקי מכל מיני שחיתויות על בסיס מין, ועובדה- רק תשימו לב למי הגיע לשניים האחרונים בכל עונה- גבר ואישה! ואפילו עונה שעברה טינה זכתה, על אף כמה שהיא הייתה צנומה ומסכנה ומעוררת רחמים, אז די להאשמות חסרות הבסיס האלה!

shira245

New member
מהזה הבולשיט הזה?המשחק לא מכור

אולי זה היה דפוק מצידם להכניס את טום ופרנק למשחק. אבל מי היה אומר שהם ישרדו?????. חוצמזה,אם איתן היה מעיף אותו והוא וקים היו נשארים אז טום היה בוחר באיתן..... זה בכלל לא קשור..... עובדה 3 עונות ואישה הבטיחה את המקום ב-2 האחרונות.......

jerri

New member
לא טענתי שהוא מכור לטובת נשים אלא

שהוא מוטה לטובת משתתף מסוים, שהוא במקרה גבר (ולכן הערימו קשיים על הנשים) . וזה לא בהכרח חייב להיות "משחק מכור" - מניפולציה טובה יכולה להיות הרבה יותר אפקטיבית. תראי, גם מפיקי המשחק לא טלית שכולה תכלת - עדיין עומדת נגדם תביעה מסטייסי סטילמן (השרדות 1) שהיא ודירק בין טוענים ששיכנעו את כולם להצביע נגדה במקום נגד רודי (שהוא אגב, חבר של מרק בורנט כבר 5 שנים) ויש את כל מה שנחשף בתחקיר של NBC שהFCC (מועצת התקשורת האמריקאית) דורשת לחקור וטוענים גם שאולי אמבר תגיש נגדם תביעה בעקבות הממצאים. חלק מהעניין נוגע לקביעת ה"אולי זה כשר אבל מסריח". ואם כתוב בחוזה שלהם שמותר להם לשנות את חוקי המשחק באמצע המשחק (כמו במקרה של אמבר וקולבי) זה אולי חוקי כי זה מעוגן בחוזה - אבל יתכן ויש פה משוא פנים - שאת זה יצטרכו עורכי הדין לחקור. מה גם שטוענים שבתחקיר שיפורסם בקרוב ע"י NBC- מתוך 16 משתתפי השרדות - 2 הכירו קודם, שזה מנוגד לתקנון.

shira245

New member
מה קרה בין אמבר לקולבי?????

יכול להיות שאתה צודק. אני לא מתווכחת על זה כי אני צופה בסדרה נטו. אני חושבת שזה רעיון טוב הקטע של ההישרדות ואני צופה בקביעות בסדרה. אולי,לא קרו שם דברים לא כשרים...... אבל בקשר לקים,התחרות החסינות הראשונה.. היא לא הייתה צריכה לזכות שם.... חוצמזה,אני בטוחה שיש גם נשים שלא כל כך היו בעד הגברים... רק מה היה עם אמבר וקולבי?? ומה הסיפור שניסו שקולבי יזכה??

Boran

New member
שינוי חוקי המשחק

עם אמבר וקולבי אם זה מה שהתכוונת, נראה לי היה קטע שהיה צריך לפגוע צלחות של שאר המתמודדים עם רוגטקה, וקולבי פגע בצלחת של אמבר אבל לא שבר אותה, ואז הם אמרו שזה לא נחשב כי צריך לשבור אותה דומה למה שהיה בעונה הזו עם קים ג´ וטום, רק שבעונה הזו אמרו מההתחלה שצריך להפיל את הכדים של השאר. בקשר לזה שכתוב בחוזה שמותר להם לשנות את הכללים באמצע, נראה לי שהם התכוונו בין השאר ל"מהפך" שהיה בעונה הזו, ולולא הסעיף הזה בחוזה, סיילס למשל היה יכול לתבוע אותם, כי הוא עף רק בגלל המהפך.

jerri

New member
זה בדיוק ההפך. אמבר פגעה בצלחת של

קולבי וחשבה שהיא סיימה וקיבלה חסינות, אבל פתאום שינו את חוקי המשחק והחליטו שצריך לשבור לא מספיק לפגוע - ואז קולבי שבר את 2 הצלחות שלה וניצח אותה (באותו ערב אמבר עפה). אחת התיאוריות היא שקל יותר לנפץ צלחת שלמה מאשר לפגוע בחלקיק קטן יותר של צלחת ולשבור אותו (המצב היה 2 צלחות שלמות לאמבר ואחת לקולבי). ויש כמובן את הסיפור שקולבי רימה במשחק עם השאקלים -שצריך להיות קשור עם שאקל אחד ורק אז לשחרר את השני (אבל מכיוון שאפילו הצופים בבית יכלו לראות שהוא מרמה קשה לי להאמין שהם ידעו והעלימו עין). לגבי השרדות 4 יש חשד שמישהו מהם מכיר את מרק בורנט.

Tabasco

New member
קטנוניות ../images/Emo108.gif

לדעתי זאת פשוט קטנוניות כל הדברים האלה. הרי אף אחד מאיתנו לא ממש יודע מה הולך שם בהנהלה של CBS ושל הביג בוסים של התוכנית או מה שקורה בזמן האמיתי שם בערבה/מדבר/אי וכו´... כך ששמועות זה דבר חביב לדבר עליו אבל זה לא אמין ולא בטוח ואנחנו לא יכולים להיות סגורים על האם זה באמת רמאות או שאולי פשוט לא יידעו את הצופים.

למעלה