מספר הודעות. ^^~

מספר הודעות. ^^~

נוספתי לניהול הפורום הזה, בכדי לעזור לגבי לארגן ולנהל.
מי שעדיין לא מכיר אותי: אני יסמין, בת 17 וכמה חודשים ומנהלת גם את פורום יוגי הו. את המסנג'ר והאס"ק שלי ניתן למצוא בכרטיסי האישי. לפי שאתם מוסיפים אותי לאחד מתוכנות המסרים המיידים, אני ממליצה לכם לשלוח לי מסר (זה יחסוך המון אי-הבנות).
אני מפצירה בכם בכל לשון של בקשה - שרשרו הודעות! אני לא אתפלא אם נגיע למצב שכבר נפסיק לשרשר ונתחיל למחוק שרשורים שפתחתם. עד כה גבי נהג בסבלנות כלפיכם, תעריכו זאת ותראו טיפת מאמץ להפוך את הפורום למקום שנעים לגלוש בו. לפי שאתם פותחים שרשור (כתום חדש), בדקו בעמוד הנוכחי שאין שרשור פעיל בנושא המדובר. אם אין, בדקו שאין שרשור שאתם יכולים לנצל"ש (ניצול שרשור). איך ניתן לדעת איזה שרשור אין לנצל"ש? פשוט מאוד - שרשורי ימי-הולדת, הצטרפות חדשים, שאלות שעדיין לא נענו, דיונים רלוונטיים וכל שרשור שהדיון בו עדיין לא נפסק. אחרי שווידאתם שאין שרשור בנושא שאתם מעוניינים לפתוח עליו שרשור, ושאין אף שרשור שביכולתכם לנצל - אתם רשאים לשלוח שרשור חדש. הסבר נוסף ניתן ורצוי למצוא כאן.
איך משרשרים כראוי? אומנות השרשור.
אם יש לכם הצעות, הארות, הערות, תלונות, שאלות או כל דבר אחר שקשור אל הפורום (הצעות לסקרים, מאמרים שכתבתם, קישורים שהייתם רוצים שיופיעו וכיו"ב), דברים שאינם ברורים לכם וכד' - אתם מוזמנים לפנות אל גבי ואלי דרך המסרים. המשך יום נעים.

מממ.. ../images/Emo41.gif

כרגע שברת את ליבי. אני גם מילאתי טופס. טוב לא נורא, בפירגון! אז שיהיה לך המון בהצלחה!

ג ב ש ו ש

New member
בהצלחה יסמין../images/Emo140.gif../images/Emo88.gif

סוף סוף
עכשיו יחד יהיה לנו יותר קל
שיהיה לך המון בהצלחה נדבר כבר

למעלה