מספר הודעות.

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

PUMI for ever

New member
"היה צריך להיות כאן" ?

לא רציתי להכנס לזה, אבל ... (ומצטער שנידבתי את התגובה להודעה שלך): אני מבקר בפורום הזה לפחות 3\4 פעמים ביום, וכל פעם זה נהייה יותר ויותר מתסכל, למה? כי ההודעות בפורום לאחרונה (לדעתי) לא מעודדות שיחה. הרבה הודעות הן בקשר למשחק תפקידים אונליין. אם זה לא הצליח לפני 4 שנים, זה גם לא יצליח עכשיו, אלא אם כן זה ינוהל כראוי - ואני לא אכנס לזה אלא אם כן מישהו יבקש. אז כאמור, רוב ההודעות הן הודעות אינפורמטיביות כגון "נפתחה חנות חדשה", "כנס עוד שבועיים", "אתר חדש XYZ". הודעות כאלה נכונות, אבל צריך לאזן אותם עם הודעות תוכן, מה שדיי חסר פה. אני לא מאשים פה אף אחד, אבל אני לדוגמא לא יכול לפתוח פה הודעות כאלה כי אני כרגע לא משחק P&P אלא NWN, וכל הדברים שיש לי להגיד על הנ"ל אני מפרסם בפורום אחר. אם הייתי משחק P&P אני בטוח שהיה לפחות דבר אחד שהטריד אותי \ עניינה אותי דעתם של אחרים בנושא, ואז הייתי פותח דיון על מי, מו ומה. אין לי מה להגיב להודעות בנושא חנויות, כי אני לא אבקר שם. כך גם בנוגע לאתרים, ולמשחקים אונליין. ובגלל שאלה ההודעות ששולטות בפורום לאחרונה, נוצרת אשלייה שאני לא כאן. אבל תאמינו לי, אני צופה בכם. בכולכם. בלי יוצא מן הכלל. מוהאהאהא

Nihau

New member
טוב יש לי שאלה לדיון אבל במיוחד

בשבילך אפתח אותה בפתיל חדש שאפשר לתת לו את מירב הכבוד. לא פתחתי אותה כאן כי היא מביכה למדי אבל נו טוב נקריב את האגו המנופח לטובת דיון מוצלח בפוטנציה :) אנסח אותה יותר מאוחר היום ואצפה לתגובה ממך, OK?

DDN

New member
|נעלב|

מה זאת אומרת אין הודעות תוכן? לא עובר שבוע בלי נסיון לפתוח דיון. רק דוגמא לדיונים האחרונים: איך לפנות לשחקן שמשחק דמות מהמין השני קבוצתיות מול עומק משחק איך מטפלים בשחקן שמתבכיין ששרטו לו את הדמות דמויות רעות - משמעות הרוע. מו"ד מול שיטות אחרות גלגולי קוביות - כן או לא? על חנויות כמעט ולא פותחים הודעות, ואתה תמיד מוזמן לענות לחדשים ששואלים שאלה בסיסית. רמץ קיבל את האדום שלו עכשיו לא סתם - בזמן האחרון הרגשתי שהוא התסיס את הפורום - הוא ענה לחדשים, הוא ענה על שאלות אקזלטד ותרם להרבה דיונים. אם לא היו דיונים - הוא גם לא היה תורם להם, נכון? נכון, יש הרבה הודעות על משחקי פורום (ויורשה לי לומר ששלי הצליח ושרד 3 חודשים!!!) אבל זה חלק קטן. חוצזמה, מה עם מה שאתה חייב לי? דומיניק עדיין מחכה.

ogmios

New member
מזל טוב לאדומים החדשים

אגב, רק אותי זה משעשע ש-BluePrint צבוע באדום? תחי המהפכה!

למעלה