מספר הודעות.

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
מספר הודעות.

קודם כל, אני רוצה לציין שבזמן האחרון פשוט לא היה לי זמן מחשב איכותי, אי לכך, לא הצלחתי לקדם את המשחק, ולהיות בפורום כמו שרציתי להיות - על כך אני מתנצל. אני תמיד פה, משרשר ומוחק במידת הצורך, אבל זמני התגובה שלי לא השביעו רצון. בנוגע למשחק, לדעתי הייתי צריך לסיים אותו ברגע שהברחתם את נאורון וקלאריון הרגה אותו. בתכלס, הוא היה הרע הראשי, ובהרפתקה מבוססת "קווסטים" כאן היה נגמר המשחק. אולי אי פעם נציץ לראות את הדמויות ומה הן עושות, אבל לדעתי זה היה זמן טוב לסיים, אין מה למשוך את העניין כמו מסטיק, במיוחד כשאין לי זמן להגיב. דבר אחרון, אני רוצה לומר מזל טוב לשני החברים החדשים במסדר האדום - חיילי הסער של הדרקון - אחד מהם ניצל את היותו בחופש מהלימודים ותרם הרבה לפורום לדעתי, השני הוא מותיקי הפורום, ותמיד תורם (ולא ידוע לי על שהחמיץ אי פעם פגישת פורום) אז מזל טוב לשני האדומים החדשים.

DDN

New member
ועוד אחת - אאוטינג בפורום.

אני רוצה רק לחדד נקודה קטנה: אאוטינג היא חשיפת פרטים של גולש בפורום, כאלו שהוא לא היה רוצה שיחשפו ברבים כגון: שם אמיתי, מקום מגורים, לימודים וכו'. לעומת זאת, משתמש שרשם פרטים אלו בכרטיס האישי של תפוז, שימוש בהם לא יהווה אאוטינג. דוגמא: אם אני אקרא לרמץ בשמו האמיתי - זה יהיה אאוטינג. אם הוא יקרא לי בשם האמיתי שלי "דני", זה לא - כי השם רשום אצלי בכרטיס. בכל מקרה, אאוטינג הינו דבר שאסור בפורום, כל הודעה בה יאותר אאוטינג תימחק. גולש שמרגיש שעשו לו אאוטינג מוזמן לפנות אליי במסרים ולבקש שאמחוק את ההודעה. כמו כן, אישית אני מעדיף שתפנו אליי בפורום כ"דני" ולא כDDN.

BluePrint

New member
"החצנה"?

(לא זו לא המלה הרשמית ל"outing", אבל מה דעתכם?) לדעתי זה לא כל כך פשוט. יש אנשים שלא רוצים להקרא בשמם אמיתי ברשת, גם אם מוכנים לחשוף אותו בכרטיס האישי. אני רואה את הפורום כמו מפגש רישמי בין זרים בעלי מכנה משותף, והכינוי שבחרתי הוא מדבקת השם על החולצה. זו הידודיות הנשענת על כיבוד הדדי, ואם החלטתי לכתוב על המדבקה "קורניליוס" (אדוארד נורטון בFight Club) או "Yoda" (ג'ייק גילינהל בThe Day After Tomorrow), אני מבקש לקרוא לי כך ולהתייחס אלי בכינוי זה. גם אם שמי האמיתי ידוע לכם. פה זה פורום משחקי תפקידים, אם מישהו לא ביקש במפורש שיקראו לו בשמו האמיתי, להתייחס אליו רק בכינוי is not that much of a stretch...

DDN

New member
תראה,

אני אמשיך לקרוא לך בלופרינט, אבל במידה ומישהי יקרא לך בשמך האמיתי, שמופיע בכרטיס, לא תוכל לצעוק "אאוטינג אאוטינג", כי זה מידע שאתה פרסמת באינטרנט, ולא תהיה שם עילה למחיקת ההודעה. זה כל מה שרציתי לומר. חוץ מהעובדה שבפורום WWE אנחנו קוראים לכולם בשמות האמיתיים שלהם, ולא יודע, זה נותן הרגשה של קרבה כזאת, כמו שיש לנו שם. קהילה מצומצמת חמה ונחמדה.

BluePrint

New member
זה קרוב או שצריך משקפת?

כמובן, רק רציתי לחדד את הנקודה. נקודה שאם אני זוכר נכון, אתה העלת בעבר, בערך כך: "בבקשה לא לקרוא לאנשים בשמם האמיתי, אם לא ביקשו במפורש או הציגו עצמם בשם זה." קח את מקגיוור לדוגמא: אין בעיה למצוא אותו בספר הטלפונים, אבל בכל זאת הוא לא מתלהב לספר לכולם את שמו הפרטי. אם הפרטים נמצאים, זה לא אומר שמותר לעשות בהם שימוש חופשי, אלו פרטים אישיים בכל זאת.

gambakupu

New member
תלוי מי הראשון

בכל מקרה שני האדומים החדשים הם רמץ ו blueprint

dragon zlotnik

New member
ברור שהראשון

הוא בלופרינט כי רואים אותו בהודעה הזאת... אבל לרמץ שמתי לב.

BluePrint

New member
בדיוק להפך.

רמץ הוא הראשון, מכיוון שכתב יותר משמונה שעות לפני.

DDN

New member
ושוב צודק בלופרינט.

רמץ הוא הראשון (כמו בהודעה שכתבתי) ובלופרינט הוא ותיק הפורום. ד.א, הידעת שהכרטיס שלך הוא אחד מהזקנים ביותר בתפוז?

DDN

New member
אני מדבר שטויות כנראה.

בדקתי שוב, לא נראה לי שמספר הכרטיס אומר משהו. אלא אם כן האמרפול נרשמה לפניי לתפוז (ואני נרשמתי בפברואר 2002)

BluePrint

New member
...been there, said that

כבר עברנו על כך שאני משתמש תפוז #90. נשרמתי לקראת סוף העידן הראשון, כשעתידה של IOL (ז"ל) הוטל בספק. מאז הצטרפו עוד כמה מאות אלפי משתמשים, ותפוז החלו למחוק משתמשים לא פעילים ולחלק את מספריהם מחדש (לSabre Runner לדוגמא, גם היה מספר משתמש נמוך למדי, אבל הועבר למישהו אחר עקב חוסר פעילות), כך שבהחלט יכול להיות מספר נמוך למצטרף מאוחר.

dragon zlotnik

New member
אני מוחה!

אם אני מגיב להודעה זו אז 100% שאני יודע שאתה אדום, ולמראות שרמץ כתב קודם כנראה שלא שמתי לב...

Nihau

New member
מזל"ט!!!!!!! ../images/Emo54.gif

מזל טוב לאדומים החדשים רמץ ובלופרינט ומזל טוב לי על השתחררותי משורות הקומוניסטים הבוגדים המוטנטים הנשלטים תחת עריצותו של האדום הגדול.

Soul Cake Duck

New member
פומי פספס

pumiforever היה צריך להיות כאן כשהתחילו לחלק "אבירות פורום" לאנשים
מזל טוב, מזמן הגיע לכם.

למעלה