מספר הודעות חשובות>

מספר הודעות חשובות>

שלום לכם פורום יקר !!! אז ככה: 1. הקליפ "תני לי סיבה" ערוך ומוכן - והיום הוא יצא לוועדה בערוץ 24 אשר בודקת את סגנון ואיכות הקליפ ולאחר קבלת אישור הוא ייצא לאוויר העולם. (מועד הקרנה בהמשך...) 2. לגבי חנוכה - עדיין אין את כל הפרטים ולכן יש להמתין בסבלנות, מה שכן ניתן להגיד שהלהקה תופיע במופע מרהים משל עצמה בכל הארץ. (פרטים בהמשך...) 3. לגבי תחרות השירים - אושרי חמי עובר בימים אלו על כל השירים ששלחתם לו. לפי מה שהוא מסר יש כמה וכמה שירים יפים אשר הוא מעביר למנהל המוזיקלי. (עדיין אפשר להעביר שירים). בקרוב פרטים נוספים .... שיהיה לכולכם המשך שבוע מקסים

בנות כנסו שנייה....

ספיר בת דודה שלי המושלמת(ספירLOVEגיים בויז 4) עשתה לי שין מהמם!!!! http://shin1.co.il/id/show_user.php?userid=492380 כנסו ותגיבו לי נשמות!

../images/Emo90.gifיאווו תתווודדהה אני מאושרתתתת

הופעות בכל הארץץץץץ אעאעאעאעאעאעא

חחח קבלוווו../images/Emo3.gif

אני מודה לאלוהים שהגיים בויז קיימים
אעאעאע בחנוכהה בע"ה אני הולכת לפגוש אותםםםםםםםםם
[[מהיתרגשות]] חוחיחוחיחוחעחעחיועחיויח

סרט על החיים ועל המוות

טוב זה פעם שניה שאני רושמת בגלל מישהי שלא מצאה לא חשוב אני יגיד שני דברים: 1) אנחלה תוליד בן והוא יהי חמודד ומתוק 2) איסבל תמות איה אושרר אני לא מאמינה אבל זה יהיה עוד הרבה זמןןן הרבה זמן

בנותת כנסו דחווףףף!!

תקשיבוווו! אני ושנייי {חברה שלי היא גמבפורוםם} עושות קומיקס על הבויזז!! זה יהיה בהמשכיםםםם עם תמונותתת!! ממש ספר כזההה!! מחר אנחנו מדפיסות מלה מלה תמונות ומתחילות לעבוד על פרק ראשוןן יהיה מצחיייק מוטחחח יהיה משו אששששש!! {דילב ראתה חלק מהדפיםם} אממ..בנות אתם חושבות שאפשר לפתוח על זה הודעה חדשה? כילו מחר או יומחמישי שאני יסים את הפרק הראשון???? מי שחושבת שכן? ש'תסמן:
ומי שחושבת שלא? ש'תסמן:
אוהבתותכן הכי בעווולםםםם!! אם זה יצליייח?! זה הולך להתפרסם בכולל הפורומים של הבוייזז!! ככה שיראו פה מי הפורום ה-כ-י שווההה!!

למעלה