מספר דירה

הקונה

New member
מספר דירה

לפי השם אני 6 ולפי תאריך לידה 3, בעלי לפי השם 4 ולפי תאריך לידה 6. אנחנו גרים כיום בבית 9 דירה 6. הייתי אצל מישהו שיעץ לי לגור בדירה מס' 3 (או 12, או 21, או 3 או 30) מאחר ואנחנו מחפשים דירה חדשה באזור חדש מקבלנים או מיד שניה, אינני מוצאת דירה שמספרה 3. האם דירה שסכום ספרותיה הינו 5 או 2 יכולים להתאים לנו? מצאנו דירה בבית 11 קומה 8 דירה 38 וקומה 3 דירה 14 ובנוסף בית מספר 7 בקומה 3 דירה 9? איזו דירה תתאים לנו ואיך אדע מה המספר/דירה הכי טוב בשבילי? אנא עזרי לי, הגעתי למצב שאני לא מחליטה על דירה לפני שאני יודעת את מספרה, ואם היא לא 3 אני פוסלת אותה. מה לעשות?

במקרה כזה

תחזרי לאותו אדם שייעץ לך לחפש רק בית מספר 3 ולומר לו שזה הדבר הכי מגוחך ששמעתי בחיי ! משמעות מספר הבית כ"כ זניח לעומת נתונים אחרים שמשפיעים יותר האנרגיה של הבית חשובה לנו ברמת התחושות ולא ברמה של ביצוע שינויים או השפעה על הגורל . במקום להיכנס ללחץ , הקשיבי לתחושות שלך ולבטן שלך ! את נכנסת לבית... תחשבי מה את מרגישה האם טוב לך שם , האם את יכולה לדמיין אתכם גרים שם ? זה מה שצריך להיות קובע ולא רק המספר עצמו ולא רק זה , 3 לא תמיד טוב ומביא מזל , במיוחד שגם את 3 ולכן אני ממליצה לך באמת לגשת לאותו יועץ ולומר לו שזאת בדיחה גרועה מאוד מה שייעץ לך ולחפש בית לפי התחושות שלך ולא לפי מספר. בהצלחה,קרן

למעלה