מספר דירה?

liorbil

New member
מספר דירה?

אני גרה בדירה מס 8 בית מס 1 ברח יהודה המכבי באשדוד שמי רינה אלינגטון 6 ליולי 57 ישראל.האם דירה זאת טובה מבחינתי ?בתודה רינה

liorbil

New member
הכיצד?

כל הצרות כל המחלות, מבחינה כלכלית שנינו מובטלים שנים שנינו חולים שנינו בקשר זוגי גרוע,ילדים עם בעיות אז איפה הנפלא,למה הוא לא מטיב איתנו?או שאת מדברת באופן כללי למס דירה זאת מבלי להתיחס לשמי ותאריך לידתי.בתודה רינה

עינת

New member
רינה

כאשר אני בודקת בפורום מספר דירה,אני מתייחסת למספר הדירה ולאנרגיה שלה. לצרות ולמחלות אין קשר לאנרגיה של הדירה במקרה זה,להפך מספר קשה היה רק מקשה על המצב. כל שאר הדברים טמונים בדבר הרבה יותר מורכב כמו - הנומרולוגיה של כל אחד מבני הביית.

liorbil

New member
אם תוכלי ליעץ לי?

לגבי הקשר ביני לבין בעלי,שמי רינה אלינגטון 6 ליולי 57,ובעלי רוברט אלינגטון 30 למרץ 57,אודה לך מאוד.

עינת

New member
רינה

היום כבר לא אספיק לבדוק אבל מקווה שאתן לך תשובה ביומיים הקרובים. קצת סבלנות בבקשה.

עינת

New member
רינה שבתי אלייך

וסליחה על ההמתנה.אכן מצב הענינים בינך ובין בעלך קשה כיוון שכמעט ואין התאמה בינכם.את טיפוס שמאוד קשור למשפחה ולמסגרת,יוצרת תלות בבן הזוג, והוא איש החופש אשר זקוק להרבה מרחב מחיה ותלות מצידך משגעת אותו.את שונאת רעש והמוניות והוא תני לו חיי חברה תוססים וסוערים. עד לא מכבר בעלך עבר תקופה ארוכה של הסתגרות וחוויתם משבר בחיי הנשואין שעדיין נמשך.את מנסה לשמור על המסגרת בכל כוחך. זה המצב באופן כללי ,עד כמה שניתן במסגרת הפורום. מקווה שתצליחו לגשר על הפערים. בהצלחה

למעלה