מספר דברים חשובים

מספר דברים חשובים

א ברצוני להביע מחילה וחרטה מעומק ליבי האוטקואי האספי הליבקלי והפדלחושי על שב התפרצתי על הגשמתי חלום ועל הצפותי המוגזמות כאן בפורום וגם על האיומי שלי לעזוב את פורומנו היקר לי מכל פורום תפוזי ומבטיח אני שבלי נדר זה לא יקרה יותר
ב אתמול היתה לי שיחת עידוד עם אמא של החבר הכי טוב שלי שהוא גם אספי
ג היא הציעה לי ללכת לתוכנית התעסוקה של בית אקשטיין ידוע עליכם על זה משהו?
ד אני בלי נדר אתחי ללכת סוף כל סוף אל פסיכולוג
ה הפסיכיארטית שלי דיברה איתי ואמרה שלדבר עם המדריכה שלי ברעים שתעזור לי להשתלב והמדריכה שלי הציעה לי שיהא תדבר איתה
ו הפסיכיאטרית שלי תדבר גם עם הפסיכולוג
ז הייתי אובדני לפני כמה זמן ובזכות דנה דימנט ניצלתי
ח ביום חמישי אני הייתי עם חברי אלונים בהופעה של הזמרת שאני הכי אוהב בעולם שמבחינתי היא הזמרת הכי טובה בעולם והיא גם האמא הרוחנית שלי שמה ליאת יצחקי
ט הבאתי לליאת את המתנה והיא נורא התרגשה וההופעה שלה חיזקה אותי יותר מכל שיעורי התורה וערבי הלימודים אשר הייתי בהם וזה חיזק אצלי את חשיבתי שאין שום בעיה בלשמוע קול אישה אלא להפך שזה מחזק
י בזכות ההופעה אני מאושר ומלא אוש ר ובזכות המאא הרוחנית שלי ליאת כולי אושר
יא החלטתי לצאת לדרך חדשה של חשיבה חיובית
יב אני בלי נדר אכריח את עצמי לשבת כמה שעות בשביל לכתוב ורק לכתוב
יג אני אתחיל לדעת מה לכתבו בפייסבוק ולא לחשוף מידע אישי בפני כולם אלא רק בפני החברים הקרובים
יד אני אתחיל ללמוד איך לסנן ולהתעלם מאנשים טיפשים כמו רות קלדרון הזאת ובכלל
טו לסיום אני רוצה להודות לכם ואני אוהב אתכם

schlomitsmile

Member
מנהל
בהצלחה
לגבי תכנית התעסוקה של ביתאקשטיין לי אין נסיון עם זה, מקוה שמישהו אחר יענה

אני רוצה להתנצל בפני כולם ובפני הגשמתי חלום

על שהתפרצתי ואיימתי לעזוב בלי נדר לא יקרה יותר

דאגתי לך והרגשתי לא טוב שפגעתי בך...

אפילו שלא היה בכוונתי בכלל
אני קצת בדילנה: ראיתי שאף אחד לא ענה לך ואתה המשכת להקפיץ ולבקש תשובה. חשבתי שאתה מרגיל לא טוב כשלא עונים לך. וכשעניתי מכל הלב, שוב נפגעת...
מצד אחד אני מבינה שיש לך רגישות יוצאת דופן. מצד אחר אני רוצה לכבד אותך ולהגיד לך מה אני באמת חושבת על סוגיה שאתה שואל. אני לא רוצה להלך בין הביצים וליפות דברים. אני רוצה לכבד אותך ולדבר איתך בגובה עיניים!
אתה בחור מקסים, חכם ורגיש. היחס שלי אליך הוא לא פורמלי, אני תמיד רוצה לעזור לך מכל הלב.

תודה זה מחשל

ולמשל כתבתי משהו בפייזסבוק על היותי ליברלי ואנישם מחקו אותי וזה כי פרסמתי כתבה שהמועדדת ריקוד נשים עם ספרי תורה ולא אפכת לי בעיה שלהם שהם חושבים ככה אני יודע מה אנשי שווה

מה לגביי האושר שלי בזכות האמא הרוחנית שלי

הזמרת הכי מדהימה בעולם ליאת יצחקי ?

קיטס

New member
כדי להגיע לתוכנית ההשמה לעבודה של בית אקשטיין

אתה צריך לפנות לרווחה בעיר מגוריך. האם כבר יש לך תיק ברווחה? כי אתה צריך להיות מוכר שם כדי שיפנו אותך לבית אקשטיין. אם כן, העו"ס תשוחח אתך - מה אתה רוצה לעשות, אם יש לך ניסיון וכו', ותפנה אותך לבית אקשטיין. שם יערכו לך ריאיון נוסף (בליווי העו"ס מהעירייה). אם תתקבל לתוכנית, הם יערכו לך כמה מבדקים שנועדו לראות לאיזו עבודה אפשר יהיה לשבץ אותך. הם לא מפחדים לומר אם לא נראה להם שיוכלו לעזור לך. בני עבר את המבדקים ועכשיו הוא בשלב הסדנאות: איך כותבים קורות חיים, איך מתנהגים במקום העבודה. הצמידו לו עו"ס של בית אקשטיין שתלווה אותו בתהליך מציאת העבודה וגם ההתנהלות מול המנהל והאנשים בעבודה.
מקווה שעזרתי לך.

למעלה