מספר ארוחות

שימה

New member
מספר ארוחות

כמה ארוחות צריכה תינוקת בת 4 חודשים לאכול בזמןן שאני בעבודה (8-16)? הרגע היא אוכלת שלוש ארוחות של 150-120 מ"ל כל אחת. האם זה סביר? הבעיה היא, שהיא לא מתלוננת אם היא מקבלת כמות קטנה יותר מהבקבוק (לדוגמא 60 מ"ל), היא נהיית רעבה מהר יותר אז אין לי מושג אם היא אוכלת יותר מידי או פחות מידי. אני כרגע שואבת לה 300מ"ל ליום והשאר זה חלב קפוא. המאגר מצטמצם מיום ליום אז אני תוהה אם היא אוכלת יותר מידי או שאני שואבת פחות מידי. אשמח לתשובתכן, שימה

מינימי2

New member
באיזה בקבוק היא אוכלת?

מה משקל הלידה שלה וכמה היא שוקלת היום? לדעתי הלא מקצועית הכמות שציינת די גדולה, אבל לכל תינוק הצרכים שלו. אם היא מקבלת את החלב בבקבוק עם הפטמה הקטנה ביותר (0 של אוונט) שממנו היניקה לא קלה, כך שסביר שהיא לא תרצה להמשיך לאכול אם איננה רעבה, אז הייתי שואבת כמויות גדולות יותר.

שימה

New member
בבקבוק של טומיטיפי החדש

היא לא מוכנה לתפוס את הבקבוק של אוונט או של פלייטקס רק של טומיטיפי. היא נולדה במשקל 3100 גרם והיום היא שוקלת 7 קילו פחות או יותר. מה שכן היא ישנה כל הלילה(10 שעות רצוף) ולא יונקת כלל אז אולי היא מפצה על כך בבוקר. את חושבת אולי זה בגלל הפטמה? בנתיים היא לא מוכנה לתפוס בקבוקים אחרים אז אין לי ממש ברירה. תודה על התשובה שימה

מינימי2

New member
אולי בגלל הפטמה...

אני לא מכירה את הבקבוק הזה ואת זרימת החלב ממנו. לדעתי הלא מקצועית, אם זרימת החלב מהבקבוק הזה מהירה וקלה ייתכן שהיא אוכלת יותר ממה שהיא צריכה, אבל מכיון שהנוסחא לחישוב כמות המזון היא כללית, מה גם שאת לא יכולה לדעת כמה חלב היא מקבלת בארוחות שהיא יונקת ישירות מן השד, הייתי עוזבת חישובים ונותנת לה לאכול כמה שהיא רוצה. 3 ארוחות בשמונה שעות נשמע בסדר גמור... אם היא לא פולטת יותר מדי אחר כך אז כנראה שהכמות מתאימה לה... במקומך הייתי מתאמצת לשאוב יותר, ובעוד חודשיים שלושה היא כבר תאכל מעט מוצקים שיוכלו להוריד מעלייך חלק מהשאיבות ובהדרגה להיכנס לתפריט במקום ארוחות החלב שאת שואבת (אבל לכך עוד יש זמן מה... לפחות חודשיים-שלושה). תחזיקי מעמד:O) תינוק שאוכל טוב זה כיף :O)

שימה

New member
תודה רבה

אכן זה מה שהחלטתי אבל אני שואבת שלוש פעמים ביום וזה קצת קשה להגדיל לה כמויות. אני לא אוכל להוסיף עודד שאיבה. אני מקווה שאצליח להחזיק מעמד עוד חודשיים שלושה. המון המון תודה... שימה

מינימי2

New member
בהצלחה:O)

גם אם לא ניתן להוסיף עוד שאיבה את יכולה לנסות להגדיל את הכמות שאת שואבת בשאיבות הקיימות. לאחר ששאבת וכבר לא יוצא חלב לנוח קצת, לשתות, לעסות את השד ולחזור לשאוב שוב מכל שד עד שהזרם נגמר. גם אם לא יוצא כלום המשיכי לשאוב כדי לאותת לשד לייצר יותר חלב.

למעלה