מספר ארוחות ביום

דנא

New member
מספר ארוחות ביום

מקריאה בפורומי הנקה השונים, הבנתי שתינוק יונק אמור לינוק 8-12 פעמים ביממה. זה נכון לגבי כל גיל וכל משקל? אם התינוק מעצמו ישן כל הלילה, צריך להעיר אותו? אם הוא רעב רק 5 פעמים ביממה צריך לדחוף לו עוד?

That is only in the early weeks

but some babies continue to "nash" often until a much later age. YOu should be feeding your baby according to her needs, and if she is growing well and developing well and decides to sleep longer hours at night, then that is fine. YOu don't have to wake him. How old is your baby and what was her birth weight, weight on release from the hospital, and weight now?​

דנא

New member
השאלה יותר עקרונית ממעשית כרגע...

שלושת הבנים הגדולים שלי ינקו לפי דרישה, אבל היו ילדים רגועים ושקטים והדרישה שלהם היתה החל מגיל חודש וחצי - חודשיים לינוק 4-5 פעמים ביום. כששאבתי, כל ארוחה שלהם היתה בסביבות 280-300 מ"ל (זו היתה הדרישה. פטמה איטית של אוונט. פחות לא השביע...) ינקו עם הפסקה של 4+ שעות ביום, וישנו 8-9 שעות בלילה. נולדו גדולים (3850 הקטן שבהם, 4480 הגדול) וגם המשיכו לגדול אי שם מעל העקומות... אני הייתי בטוחה, ועדיין, שזה תקין לחלוטין, אבל ראיתי בפורום הנקה החדש של YNET אחרת, וזה נשמע לי מאוד מוזר, אז החלטתי לשאול אותך, ואני שמחה לשמוע שזה תקין
דווקא הקטן (בן 3 וחצי חודשים, נולד 3480) הרבה פחות מסודר מעצמו, יונק יותר פעמים ביממה, וגם מתעורר בלילה. אבל גם איתו אני לא סופרת שנגיע כל יום ל8 הנקות אלא כמה שהוא רוצה (גם אם זה פחות) וגם הוא עולה יפה במשקל (נשקל לאחרונה בגיל 11 שבועות - 5800) תודה על התשובה

justmom

New member
תרגום: זה רק בשבועות הראשונים,

אבל יש תינוקות שממשיכים "לנשנש" לעיתים קרובות עד גיל מאוחר בהרבה. האכילי את התינוקת שלך על פי הצרכים שלה, ואם היא גדלה ומתפתחת היטב ומחליטה לישון יותר שעות בלילה, זה בסדר. את לא צריכה להעיר אותה. בת כמה התינוקת שלך ומה היה משקלה בלידה, בשחרור מבית-החולים וכמה היא שוקלת עכשיו?

למעלה