מספרי דירה ושמות

Red One

New member
מספרי דירה ושמות

אנחנו זוג שמעוניין לקנות דירה ויש דירה אחת מאוד נחמדה, "על הכוונת" שלנו. דירה מספר 7 אמורה להיות דירה שיש בה קשיים/בעיות מים(?)/טיפול וכו'. הבניין לעומת זאת הוא מספר 19=1. האם כדאי להתרחק מהדירה הזאת? האם יש לה אנרגיות שליליות (היא דווקא מצאה חן בעיננו מבחינה חיצונית). יש לציין שגם אבא שלי וגם אמא שלי גרים בדירות מספר 7 ולא "כיף" שם, בלשון המעטה. הרבה בעיות. אני בן מזל תאומים עם מספרי 3 (ת.ל. מלא) / 7 (שם פרטי) / 8 (שם מלא) ו- 4 (מספר יום). אשתי בת מזל קשת עם מספרי 2 (ת.ל. מלא) / 8 (שם פרטי) / 9 (שם מלא) ו- 3 (מספר יום). ועוד שאלה: אנחנו מעוניינים להחליף שם משפחה. יש משמעות מיוחדת לשם המשפחה , או שהשם הפרטי הוא יותר "חזק" בנומרולוגיה?

מספרי דירה ושמות

1. למספרי דירה יש משמעות מסויימת מבחינה אנרגטית אך אין לה השפעה על גורל האדם מפני שישנם מספיק אלמנטים חשובים יותר שמשפיעים . על פניו האדם יבחר בתי מגורים שתואמים את את האנרגיות שלו ושל בת זוגתו . לכל מספר יש השפעה חיובית ושלילית , אין מספר טוב או לא טוב . 2. לשם משפחה יש השפעה מסויימת ויש צורך לבדוק לעומק את מהות השינוי ואת התדר האנרגטי של השם שמעונינים לשנות ואת זה ניתן לעשות בבדיקה מקיפה של כל הנתונים . בברכה ושבת שלום ,קרן

למעלה