מספרים

z dead

New member
מספרים

3 שחקנים יובשו על הספסל של ירושלים בשנה שעברה + קוז'י שקוצצו לו הדקות בחצי להלן המספרים שלהם: לפי ONE. לימונד עם 15 נק',7 אסט',ו4 רב'(אני אישית ראיתי 5 רב' לפחות כבר ברבע הראשון,ובסה"כ משו כמו 6-7 בכל המשחק אבל שיהיה) + 2-3 חטיפות. ב28 דקות. אוחנון עם 23 נק',7 רב',10 מ14 מהשדה,וכל זה ב29 דקות. קנטור 12 נק' קוז'י 9 נק' כמעט בלי לשחק. איפה אדלשטיין היום? פרשן? מעניין למה.

z dead

New member
אמרת.

שלימונד לא שחקן. שקוזיקרו לא שחקן. שאוחנון לא שחקן. אמרת הרבה דברים. בנתיים מכבי זמברה את מגדל בלי 2 זרים ובאמצע משברון...כשמגדל משחקת עם 5 זרים. אוחנון לא "צעיר" הוא בן 26. גם קנטור לא צעיר... וכששחקנים נותנים כאלה מספרים,במיוחד לימונד ואוחנון קשה להבין למה הם שחקו כדקה למשחק בעונה שעברה. במיוחד לאור העונה המזה מעולה של מייסון המזה לא חד-גוני,טפירו הענק!!11אחד!!,ואוסטין והגנת הברזל שלו. "רק בקבוצות בסדר גודל של נהריה שחקנים צעירים מתפתחים. לא כאן!" למה מי אתם בדיוק? תפסתם קצת תחת מאז שהמאפיונר הגיע לא? משפט של מכביסט ממוצע. סדר גודל של נהריה? הקבוצה הזו של העונה לא פחות טובה ממגדל של עונת הזכייה ביול"ב במבחינת חומר שחקנים,בוודאי בעומק הספסל והתקציב. בנתיים נהריה בצמרת וב4 הראשונות כל שנה ב5 השנים האחרונות,מה ירושלים עשתה מלבד הבלחה בגביע יול"ב ב5-6 השנים האחרונות? מה גם שבעונת היול"ב ירושלים לא נכנסה ל4 הגדולות... שחקנים צעירים לא מתפתחים במגדל או שחקנים ישראלים בכלל? אני רואה את התרומה האדירה של טפירו ומשתאה... אני רואה כמה דקות חג'ג' מקבל ביול"ב.. ונדהם.

eari

New member
דמגוגיה..

``מכבי בלי שני זרים, ירושלים עם 5 זרים`` פתאום ארנולד ושארפ הפכו לישראלים בעיניך?! הם לא זרים יותר?! מכבי קבוצה טובה מירושלים בכל עמדה, אין ויכוח בנושא, כ``ש בכמות ורמת הישראלים.. נהריה קבוצה מאד חביבה, אבל כמו שאתה יודע כבר, את הכסף סופרים במדרגות.. נמתין בסבלנות ונראה איך זה יתפתח.. אני מאמין שיום אחד עוד תבלע את הכובע! :)

z dead

New member
דמגוגיה?

עובדתית מכבי שחקה בלי 2 זרים. זה שארנולד ושארפ הם ישראלים מבחינתי כמו שמגדל זה הפועל לא משנה. הם עדיין שחקו בלי 2 זרים אותם יכלו לשתף ברוטציה לו היו בוחרים לעשות זאת,איך שלא תהפוך את זה. דמגוג גאיידמק שלך.

eari

New member
דמגוגיה..

``מכבי בלי שני זרים, ירושלים עם 5 זרים`` פתאום ארנולד ושארפ הפכו לישראלים בעיניך?! הם לא זרים יותר?! מכבי קבוצה טובה מירושלים בכל עמדה, אין ויכוח בנושא, כ``ש בכמות ורמת הישראלים.. נהריה קבוצה מאד חביבה, אבל כמו שאתה יודע כבר, את הכסף סופרים במדרגות.. נמתין בסבלנות ונראה איך זה יתפתח.. אני מאמין שיום אחד עוד תבלע את הכובע! :)

למעלה