מספרים

mmuse

New member
מספרים

לאחרונה שמעתי שיש תנאים מסוימים, שכאשר מספר מקיים אחד מהם יש לו ´סגולה´ מסוימת. למשל 10 נקרא מספר מושלם כי: 1+2+3+4=10. וגם ל 6 יש סגולה כי הוא חיבור של המחלקים שלו, 1*2*3=6, ואז כל מה שנוצר למשל ב-6 ימים יש לו את הסגולה של המספר. מה שאני רוצה לדעת זה, האם אתם חושבים שיש לתת משמעות למספרים מעבר למדע, האם יש להם משמעות פילוסופית, רוחנית, על-טבעית?

erezsh

New member
מה הקשר?

מה גורם לך לחשוב שרק בגלל שלמספרים יש תכונות מסוימות זה נותן להם כוחות או משמעות כלשהיא?

עידו10

New member
אותו דבר שגורם לאנשים לחשוב שיש

נשמה, או אלוהים, או קסמים. הכל עניין של תקוות וחיפוש משמעויות...

mmuse

New member
אני מסכים,

זה גם מה שאני חושב, פשוט שמעתי את התיאוריה הזאת וציפיתי לתגובות מאלה שדווקא כן מאמינים בה, שיסבירו לי למה הם מאמינים בה.
אני יודע שלמשל אינשטיין פיתח תאוריה שלפיה כל העולם בנוי מנוסחאות מתמטיאות, כך שיש בסיס כלשהוא לתיאוריה הנ"ל.

ש י י ל ה

New member
למספרים יש כוח

אני לא מכירה את השיטה שהצגת .בעיקרון אין מספר מושלם אחד.לפיכל סוגי הנומרולוגיה לכל מספר יש תכונה מיוחדת לו. לדומא למספר 3 יש השפעה מסוימת כשהוא מופיע בתאריך הלידה והשפעה אחרת כשמופיע כמספר דירה בכתובת ביתך. יש חומר כתוב עשיר ביותר בנושא . והכי טוב לבדוק את כוחם של המספרים לפי הרגשתם של אנשים שגרים באותם מספרי דירות. או לנסות למצוא את המשותף באישיותם של אנשים שנולדו באותו מס יום. אני ממליצה על הספר עץ החיים. בהצלחה.

למעלה