מספרה לילדים

סמדר1011

New member
מספרה לילדים

רציתי לחלוק איתכם חוויה מאד לא נעימה שהייתה לי במספרה "ראש צעיר" ברחוב חנקין ברעננה. הגעתי לשם במטרה ליישר נסיון תספורת עלוב שלי לבני (כבן שנה). אחד מאנשי הצוות שם דיבר אלי בגסות והעביר עלי ביקורת על כך שסיפרתי את בני בעצמי לפני שניגש אליו בכלל. אחר כך התחיל מכסח את שערו עם המכונה כשהוא מתעלם מהילד ומבכיו ההיסטרי. כשביקשתי ממנו להפסיק כי הילד בוכה ושייתן לו להירגע קצת הוא פנה לאיש צוות אחר ואמר לו: "תחליף אותי לפני שאני מתהפך עליה פה" בגסות שגרמה ללסת שלי לצנוח. הבחור השני שכנראה בעל המקום קצת ניסה להציל את המצב ולהרגיע את בני (להתייחס אליו בתור התחלה) אבל זה היה Too little too late ולבסוף יצאתי משם עם ילד היסטרי, תיספורת עקומה והרגשה מושפלת ומזועזעת. אני לשם בוודאות לא חוזרת ורציתי להזהיר אתכם מפני חוויה דומה. אם מישהו מכיר מספרה טובה לפעוטות ברעננה עם קצת גישה לילדים אשמח לשמוע המלצות. תודה, סמדר

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אני בהלם, באמת!

גם אני חשבתי בקרוב לקחת את שתי הפיצקיות עקב "תאונת פוני" לאחת מהן (למה אני לא עושה ניסיונות על עצמי, ומרשה לעצמי לעשות זאת עליהן?
). המקום הראשון שעלה לי לראש זו המספרה הזו, בגלל המלצות העבר הרבות. טוב לשמוע חוות דעת כזו, הייתי מעיפה לו סטירה. יש לו מזל שזו לא הייתי אני!!! מצטערת בשבילךובשביל הקטנצ'יק על החוויה העגומה

מיכלי MP3

New member
../images/Emo10.gif איזה ספר מטומטם../images/Emo46.gif

אני בטוחה שימליצו לך כאן על מקום טוב - ו
לחוויה מתקנת לשניכם
.

annabe

New member
את בני הושבנו על כסא הספר כ- 4 פעמים

לפני התספורת האמיתית הראשונה. אבל זה בגלל שבני מאוד רגיש, שאנחנו גרים ממש קרוב, ושהספר מאוד נחמד. בקיצור, הספר היה סבלני ככל שניתן. אבל ראיתי אותו מספר גם ילדים בוכים, אם כי איני יודעת מה קרה בתספורות קודמות או מה סיכם עם ההורים. אם את רוצה אמסור שם במסר. את הקטנה כבר לא היתה בעיה לספר כבר בפעם הראשונה...

דבר ראשון ממליצה על קטצ'ר מול הקניון

אנחנו מסתפרים אצל רוני ומאוד מרוצים בראש צעיר אף פעם לא היינו אבל זאת מספרת ילדים ותיקה מאוד ברעננה ויש לי חברה שמספרת שם את הבן שלה ומרוצה אבל הספר הזה נשמע מגעיל וגס רוח ובלי טיפה של רגישות לילדים. לא משנה מה הוא חושב על האמא, הוא צריך להיות רגיש לילד בעיקר כאשר מדובר בילד בן שנה. לגבי הבכי - גם אצלינו איתן בכה בתספורת הראשונה בגיל שנתיים וזה טבעי. בקטצר מתחילים קודם כל עם מספריים והמגע הפחיד אותו ואח"כ גם הרעש של המכונה אבל בתספורת השניה הוא כבר הבין שהשד ממש לא נורא וזה עבר בהצלחה.

סמדר1011

New member
תודה!

תודה לכן על התגובות. באמת הייתה חוויה לא נעימה. כנראה שזה היה הספר הספציפי שהגענו אליו אבל זה הספיק מבחינתי לא לרצות להיכנס לשם לעולם (והביא אותי לסף דמעות בדרך). חבל, במיוחד אם זו מספרה ותיקה, שהם מעסיקים אנשים עם אפס גישה לילדים וללקוחות בכלל. אנסה אולי בקטצ'ר פעם הבאה. זו מספרה לילדים?

לא צריך מספרה לילדים, בשביל חוויה טובה

דווקא להיפך - במספרת ילדים יש לפעמים ספרים פחות טובים, ומחירים מופקעים. אנחנו מסתפרים אצל ספר רגיל, שיש לו ילדים, וגישה מדהימה לילדים. הוא הראה לבן שלי את המספריים, שכנע אותו שזה לא כואב, סיפר אותו עלי, שם ערוץ הופ בטלויזיה, ולא נגע לרגע במכונה, כדי לא להפחיד. גם את ההרטבה והייבוש עשה בזהירות.

מסכימה עם כל מילה ../images/Emo45.gif

גם אנחנו מסתפרים אצל ספר רגיל שיש לו גישה מדהימה לילדים. המחירים סבירים ביותר (30 ש"ח) והילד תמיד חוזר מרוצה מהתספורת ומאושר.

הללויה!!! סוף סוף מישהי שחושבת כמוני

על מספרות ילדים. לא שכולן גרועות אבל באמת ספר מיקצועי וטוב עם סבלנות יכול לעשות עבודה נהדרת עם ילדים.

Nuli77

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifגם אני ממליצה בחום על קטצר!!!

מספרה לילדים ופעוטות, אנחנו עשינו שם תספורת ראשונה ומאז יש לנו מנוי (מה לעשות שהתלתלים צומחים מהר והילד סובל מחום
) הכל בנוי שם כמו משחקייה אחת גדולה, הילד יושב בתוך מכונית ואוכל קרטיב - מסתכל על עצמו בראי או רואה משהו בטלויזיה ומרוצה מאוד באופן כללי. האמת שהסתפרנו שם כבר אצל כמה וכולם מקסימים ובעלי גישה לילדים - באמת מומלץ בחום! בטוח שזה יהיה תיקון לחוויה הנוכחית.

mom2ia

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif גם ממליצה על קטצר

אנחנו מסתפרים שם כבר כמעט שנתיים. אצל טל שהוא מקסים וזריז. הבן שלי בוכה או לפחות מתנגד בכל תספורת (מסופר רק עם מספריים ולא עם מכונה). יש לנו שיער מאוד מאוד חלק שרואים בו כל פישול והתספורת יוצאת פשוט מדהים כשהילד כל הזמן זז. הגדולה שלי (4) העדיפה להסתפר כמו גברת בצד של הגדולים. גם עם זה לא היתה להם בעיה. מאוד נחמדים.

buba300

New member
איזה ספר גועלי. כל הכבוד שכתבת את שם המספרה

שיתבייש לו! מסכן הבן שלך שכל כך סבל ונגרמה לו טראומה ממספרה. אני מניחה שזה יעבור במספרה הבאה שתהיה טובה ואיכותית ומבינה פעוטות. הייתי מוציאה את הילד באמצע התספורת. מצידי עם ראש אחד מסופר. כמובן גם לא משלמת.

סמדר1011

New member
המלצות

שוב תודה. התמיכה מאד עוזרת :). הילד שלי נראה ששכח מזה לבינתיים (חוץ מזה שהוא נראה עכשיו כמו חייל מארינס קטן עם קרחות ומדרגה לא ישרה בצד אחד). כן שילמתי אבל רתחתי וכשהגעתי הבייתה החלטתי שהדרך הכי טובה למחות על היחס תהיה באמת לכתוב את שם המספרה במקומות שאמהות יכולות לקרוא ולהיזהר למרות שאני חושבת שזה בעיקר הספר הספציפי שנפלנו עליו. עדיין אני לשם לא חוזרת.זו אמורה להיות מספרה מיוחדת לילדים והם לא צריכים להעסיק אנשים כאלה. אנסה את קטצ'ר לאחר כל-כך הרבה המלצות טובות.

pengit

New member
סתם הערה אל תסכימו שיספרו את הקטנים עם מכונה!

כבר כמה פעמים שהצלתי אותו מכל מיני ספרים עקשנים למיניהם ילדים בגיל הזה אפשר לספר יפה מאוד עם מספריים ואין טעם להתחיל סתם להשתעבד למכונות ולגילוחים- ממש מיותר!! דרך אגב ספרים ברמה גבוהה מזדעזעים בעצמם מהמחשבה לספר ילדים קטנים עם מכונה.

ayala26

New member
אני מספרת את בני עם מכונה

כי זה מה שהוא רוצה
אני הייתי בכיף מספרת אותו עם מספריים כי אני אוהבת את השיער שלו ולא רוצה לגזור לו כל כך קצר אבל הוא מתעקש על המכונה...

למעלה