מספק את עצמו

חופית1112

New member
מספק את עצמו

שלום לכולם... אני הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם לגביי מצבי עם בן זוגי.. אנחנו ביחד כמעט שנה.אני בת 19 והוא בן 22 אנחנו שוכבים באופן קבוע כל יום שאנחנו מתראים (אנחנו נפגשים כמעט כל יום) חוץ מימי המחזור יש לי כמה שאלות.. קודם כל האם זה בריא לקיים יחסים כל יום?...או שאז חברי יקח את הסקס כמובן מאליו ולא יתלהב ממנו כמו בהתחלה.? דבר שני האם בימי המחזור...במידה ואני לא מספקת אותו ידנית..האם עלי לקבל את העובדה שהוא עושה ביד?...בצפייה בסרטים תמונות ועוד מידע מהאינטרנט? ושאלה אחרונה...אם למשל אתמול הוא חזר מהבית שלי בסביבות רבע לשלוש...וראיתי הבוקר שהוא היה מחובר למקושרים עד רבע ל4...מה עלי להסיק מזה?....במידה והוא לא משוחח עם בנות (כבר בדקתי אותו) זה לא קצת מעליב?...מה יש לו לחפש שם אחרי שהוא איתי?... זה דבר נורמאלי?.. השאלות באות מנק' מבט של בת 19 בלי הרבה ניסיון..אז אנא התחשבו

seeyou

New member
השאלות באות מנק' מבט של בת 19 ../images/Emo24.gif

התשובות באות מ"זקן"
-" האם זה בריא לקיים יחסים כל יום?... אם זה נעים לכם למה לא?בגיל צעיר אפשר גם כמה פעמים ביממה "פילוסופית"?-"או שאז חברי יקח את הסקס כמובן מאליו ולא יתלהב ממנו כמו בהתחלה.? לדעתי כן-לעולם לא יהיה אותו התלהבות כמו בהתחלה-אבל יש לו עדיין עיניין בך זה שהוא בקשר עם אחרות זה "טבעי" סקס איתך מספק אותו גופנית אך לא את האגו שלו. אם יקרקרו סביבות כמה בנות ירגיש יותר טוב
מה את מצפה מהקשר שלכם ? כרגע לפי מה שכתבת הכול מסביב לסקס בלבד. אין פרטים בקשר החברי שלכם. ייתכן שהוא מחשיב אותך כ-יזיזה? יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
הוא מספק את עצמו באמצעות מידע מהאינטרנט......

אני מאוד מקווה שהוא לא מספק את עצמו באמצעות חדשות הארץ, או חס וחלילה "גלריה", כי אז המצב חמור. אם המידע מהאינטרנט הוא רק תמונות של בחורות מעל גיל 18, אז הכל בסדר. הוא בחברה טובה. אם כל ה"גולשים" היו מקימים מפלגה, היו לה 59 מנדטים בכנסת (לא 60, כי יש יותר נשים בישראל מגברים). ברצינות: כל מה שתיארת, מראשון ועד אחרון, הוא בסדר גמור - הסקס תמיד דועך עם הזמן, ולא משנה כמה פעמים בשבוע עושים את זה. יש הטוענים (ואני מסכים) שדווקא כשעושים יותר זה דועך פחות, כי זה מראה שיש עניין מיני בריא. (בתנאי כמובן שהרצון הוא הדדי) - עושה ביד: זה נורמלי. כולם עושים ביד, חוץ מאדם אחד (לא רוצה לנקוב בשמות, אתם יכולים להניח שאולי זה אני, אבל אני לא מתחייב לכלום). זה נעים, בריא, לא משמין, לא עולה כסף, לא מדבק, ולא בא על חשבון אף אחד אחר, בטח לא על חשבונך. נכון שהרבה נשים מרגישות נבגדות מזה, אבל לא נסה פה לתקן את כל העולם. אם הן היו מבינות בחצי גרוש (ומקבלות...) איך עובד מח גברי הן היו נרגעות. מקושרים, שאני עצמי לא מכיר ולא משתמש, נשמע לי בהצצה חטופה כמין פייסבוק ישראלי. כלומר אתר של קישור לחברים וחברות. זה נכון שבפייסבוק, ואולי גם במקושרים, אפשר להתחיל עם בחורות, אבל אפשר גם להתעדכן במה שכל החברים עושים. אמנם המידע לטעמי חסר ערך ומשעמם, אבל אם מישהו אוהב לקרוא שצ'וצו' שתה חמש בירות ונשכב על הריצפה, בצירוף תמונה סלולרית, שיבושם לו. אם הוא לא מתחיל עם בחורות - אז ממה את נעלבת? הוא פשוט מתעדכן מי שתה כמה בירות ומי הקיא על מי. מה רע בזה? לסיכום: את רק בת 19, אבל יש לך כבר את הכישורים להיות אישה קנאית ושתלטנית. עדיין בחיתולים, אבל אני מזהה כשרון טבעי. אני בכל אופן ממליץ לך לא ללכת לכיוון הזה. במקום זה תאמצי את הססמה "חיה ותן לחיות", או "תנו לחיות לחיות", רק אל תהפכי לאישה קנאית ובולשת. בבקשה...

נומלה

New member
אני דוקא חושבת ש../images/Emo6.gif

"גלריה" בהארץ - חומר ארוטי ממדרגה ראשונה!! והערה לענין כולם עושים ביד - טרומפלדור????

g u y 4 u

New member
דווקא 120 מנדטים

אם כולם הם גברים. 117 מנדטים בגלל שיש גם נשים בכנסת.
אבל רק בתנאי שנשים לא משפיעות על הבחירה של הגבר שאיתן. כפי שהן משפיעות על כל הבחירות האחרות (ראה מקרה תכנית הטלביזיה "אמא להחלפה"). בגלל זה הפה הפוליטית מחולקת לכמעט 50-50. כי חלק מהגברים משקרים מאחורי הפרגוד..... בגלל ה"חירות"
לעניין - בגילם הסקס לא דועך. בגילם הסקס גולש על גדותיו. כלומר, לפחות אצל בנים. אצל הבנות זה דומה - אבל אחרת. נשים/בנות הן אותו דבר בכל גיל. אבל בנים בגילו? (גם בוגרים יותר לא חוסר) - לא יודעים שובע. וזה טבעי. זה השיא. אחריו כבר לא קורה הרבה. ואלוהים עדי
והיא מדברת לא מתוך מה שאתה זיהית אצלה (כלבה קנאית, עצבנית ושתלטנית). היא מדברת מחוסר נסיונה. מכך שמי שאחראי על החינוך המיני היא האשה בדרך כלל (בדרך כלל זה טוב) אבל זה מביא אותה למצבה הנוכחי - לכך שחסר לה מידע. מידע שכלול בו האופן שבו מתנהגים הבנים. שהוא חידה גם לאמה אגב - האחראית על חינוכה. מידע שגם בעיני אימה הוא נורא (מגעיל יאמרו כמה מהן?)
לאט איתה. השאלה שלה תמימה עד כאב. ובצדק. המצוקה שלה אמיתית. אז הנה לך ההזדמנות לומר לה את מה שמה שהיא לעולם לא תדע. רגע אחד לפני שזה יעוות את עולמה.

גארוטה

New member
אם את שואלת אותי

זה ממש, אבל ממש לא נורמלי. לא נורמלי בעיני שכל מה שאת כותבת על היחסים שלך איתו מתחיל ומסתיים בסקס, האם זה מה שאתם עושים 24/7 (חוץ כמובן בימי המחזור שאז את כמובן דואגת לספק אותו ידנית)? אין בילויים, שיחות, חברים, כל מפגש שלכם זה מפגש לצורך סקס? אם הוא איתך רק לצורך סיפוקו המיני, אז יש לו מה לעשות אחרי שהוא נפרד ממך.. למה את חושבת שלהיות חברה של מישהו מסתכם בסיפוקו המיני? את בעצמך נהנית מזה או שאת פשוט פוחדת לסרב לו כי אז הוא פשוט יקום וילך? יחסים עם בחור זה לא רק סקס, זה גם סקס ועוד הרבה דברים אחרים.

g u y 4 u

New member
מטורף... מטורף העולם.

את בן? היית בן אי פעם? יש לך מושג מה מרגישים בנים ולמה הם עושים ונוהגים כפי שהם נוהגים? זה שאת לא רוצה ולא מתעניינת במין - לא הופך את חייה למשהו נקלה ונורא. חוץ מזה שהיא מדברת על בעיה ספציפית ולא שטחה כאן את כל המרכיבים של מערכת היחסים הזו שלה. אולי כי קצרה היריעה? אם זו תשובתך המלומדה - לא פלא שהיא לא יודעת כלום ונאלצת לשאול במקומות אפלים שכאלה... בהם היא פוגשת דיעות חשוכות אף יותר משל אימה. החיים קצת יותר מגוונים ממה שאת מכירה גרוטאה יקרה. הרבה יותר משחור ולבן.

אייבורי

New member
החיים דבש

ראשית זה לא נורמלי לקיים יחסי מין רק פעם אחת ביום בגילכם אני מצפה לפעמים לפחות (בוקר וערב כמו שעון שווצרי) בעניין לקחת את הדבר כמובן מאליו, זהו משפט בנות קלאסי שאין בו שום דבר, אבל אם תמצצי היטב, מבטיח לך שהוא לא יקח את זה כמובן מאליו. בימי המחזור, עדיף שתעזבי אותו לנפשו, גם ככה אתם בPMS וזה בלתי נסבל. מזה אתר מקושרים ? ולמה אסור לו לדעתך לדבר עם בנות אחרות ? מה עוד מעליב אותך ? ואם את רוצה לדעת מה יש לו לחפש שם, כדאי לשאול אותו. שתלטנות, קנאות הם סממני החוסר ביטחון העצמי כדאי לעבוד על הביטחון העצמי ולשפר את היחסים.

סקס בריא כל יום

רק תוהה מדוע לא יותר מפעם. תגידי, יש ביניכם חוץ מסקס ? בגיל שלך יש עוד דברים לעשות.. ולא, לא צריך להפריע לך שהוא עושה ביד אין לך מה להעלב. רוב הגברים עושים ביד בנוסף. את אף פעם לא תגיעי ללחץ ולמהירות שהוא אוהב..

חופית1112

New member
כנראה שלא הברתי את כל הפרטים

כמובן שיש בייננו הרבה מעבר לסקס. הקשר נמשך כחצי שנה ורק אז הגענו לחלק הזה... הצלחנו לצבו הרבה דברים אחד מהשני,ללמוד אחד מהשני ולהינות אחד מהשני. אני מרגישה בקשר הזה חיבור מחשבתי שלא היה לי עם אף אחד אחר...מבינים אחד את השני בלי לומר כלום, עושים אותם דברים, חושבים מאותו מבט... רק העניין של הסקס היווה בעיה מבחינתי מכיוון שאני חסרת ניסיון בנושא הזה.(הוא היחידי שהייתי איתו) קצת קשה לי לקבל את זה שהוא עושה ביד...במיוחד אם שכבתי איתו באותו יום. וכן..הרבה קנראה אני רוכשת כלפיו.אני לא יודעת איך לצאת מזה..

g u y 4 u

New member
בואי רגע חופית - לשניה.

את רעבה? את הולכת לאכול מבלי לשאול אותו והוא לא יפגע... אמת? את צמאה? את שותה מבלי לשאול אותו והוא לא יפגע... אמת? את הולכת לשירותים? את לא צריכה לשאול אותו והוא לא יפגע... אמת? ככה זה עם אוננות. זה צורך. צורך כמו רעב וצמא ושאר ירקות. חלק מהאנשים משמרים את זה להזדמנות עם בת זוג. חלק מבקשים לעצמם פורקן לבדם. כולם מאוננים. גם נשים. אולי בתדירות שונה. אולי יותר. אולי פחות. לאו דווקא מתוך חוסר של בני זוג או עם בני/ות בנות זוג. לפעמים זה כי בא... כי אפשר... כי זה בבעלותו... כי שלו... כי בא לו... אם החיבור שלך איתו כל כך מוצלח - למה את שואלת אותנו? למה את אותה שאלה את לא מפנה אליו? אני, כגבר, אומר לך כך. אני מאונן. כל יום. בלי קשר לקיומם של חיי מין עם בת זוג או העדרם. הייתי יכול להאריך בתהליך הביולגי אבל יש לי תחושה שזה יהיה TMI. בואי נקצר ונאמר שזה חלק בלתי נפרד מרצונו של גבר, הפורקן. לפעמים זה מרצון ולפעמים מדחף ביולגי טהור ו/או כי ככה עובד המנגנון. יש כאלה שעושים את זה עם בת זוג וכאלה שעושים זאת לבד ויש שעושים זאת גם וגם...בעוד שלל דרכים וצורות. בשורה התחתונה - אוננות זה לא נגדך - זה בעדו. כפי שלך מותר לגרד בראש, לאכול, לשתות, לישון - ואף אחד לא ירגיש נפגע או נבגד - כך זה אצלו. עוד צורך אחד יותר משלך. יפה? טוב? רצוי? מותר? אלה שאלות אחרות. שאלות של טעם ותפיסות עולם. על דבר אחד אין עוררין. הוא יכול לעשות בגופו ככל העולה על רוחו. האוננות והפורקן שלו לא מעידים על סטייה כזו או אחרת או בגידה בך כבת זוג. זה פשוט טבעי. זה הכל.

למעלה