מספיק!

Benedictus2

New member
הסמל הזה

משחק בתפקיד שגורם נזק לעצמו, לקבוצה ולמאמן. בגלל הסמל, מכבי חיפה משחקת משחק התקפה מבולבל. בגלל הסמל הזה חלוץ מעולה כמו קולאוטי לא מצליח לבוא לידי ביטוי. בגלל הסמל הזה נוצר במפתן הרחבה, כמעט בכל התקפה של מכבי חיפה, פקק תנועה שהיציאה ממנו היא חד כיוונית - התקפה מתפרצת של הקבוצה היריבה. בגלל הסמל הזה אלאן מסודי לא ממצה פרומיל מהפוטנציאל שלו. בגלל המיקום המטופש של הסמל הזה, למכבי חיפה אין משחק אגפים. יעשה נכון הסמל, אם ילך למאמן ויגיד לו: "רוני, אני מוכן לוותר על תפקיד רונאלדיניו לטובת הקבוצה. לטוב הקבוצה, שאני הסמל שלה, אני מוכן לשחק בתפקיד היחיד שמתאים לי - שחקן אגף. אני מוכן לרדת מהאגו שלי ולתת לשחקנים אחרים, מתאימים יותר, להוביל את ההתקפות מהמרכז ואני אעשה את מה שאני טוב בו: אפרוץ באגף ואכניס כדורים לקולאוטי, שעם המיקום המעולה שלו יכניס את הכדור לשער ויביא נקודות חשובות לקבוצה שאני הסמל שלה". אם אתה כל כך אוהב אותו, אולי תעביר לו את המסר הזה???

didi81

New member
אני רק מקווה שיתחילו..

לעודד את מכבי חיפה,ולא ישרקו בוז על כל מהלך לא טוב של הקבוצה, גם ברגעים קשים צריך לעודד ולדחוף את הקבוצה קדימה, ולתת להם ביטחון על המגרש, ומה הם עושים?..בדיוק ההפך מורידים להם את הביטחון, והשחקנים מרגישים מתוסכלים ,ופגועים,שהקהל לא עומד מאחוריהם כמו שצריך לעשות אוהד! ועוד מקללים את רוני לוי,ואומרים לו ללכת הביתה,מאמן שהביא לקבוצה 3 אליפויות ברציפות, פשוט בושה!!

חביבי תיקרא ותפנים

אתה אומר שהסמל מפריע לקולאוטי ????? תיראה איזה תחילת עונה יפה היתה לו עונה שעברה לפני שהוא עבר לאנגליה ... איזה שילוב קטלני היה בינו לקולאוטי ... משחק בתפקיד שגורם נזק לעצמו, לקבוצה ולמאמן.??? הוא לא אשם בזה ! רוני לוי כניראה יש לו אלף ואחת סיבות למה לשים אותו שם ולא במקום אחר והסיבות האלה אתה וכן גמני לא יודעים ... אחשלי אני יכול בקלות לפרק לך את כל מה שבנית פנ פשוט אין לי כוח לכתוב ..

Benedictus2

New member
במקום לפרק תרכיב

ועד כמה שאני יודע, אין לי אח שכותב בפורום הזה... אני לא יודע כמה שנים אתה נושם על פני הכדור הזה, אבל מי שהיה כאן גם בימים הקשים של מכבי חיפה (ותאמין לי שהיו ימים כאלה) יודע שהיו במכבי חיפה הרבה טלנטים דוגמת קטן. אלא שרובם היו צנועים יותר ממנו וידעו את מקומם. רוני לוי לא מעמיד את קטן במקום הראוי לו מכיוון שקטן לא רוצה לשחק שם. קטן במעמד כזה (וילדים כמוך, שמגלים כלפיו הערצה חסרת כל מחשבה רק מחזקים את האגו שלו) שרוני לוי מעניק לו קארט בלאנש לשחק איפה שהוא רוצה. אני לא מכיר מקרים רבים כאלה בעולם הכדורגל וגם רונלדיניו, כשרייקד אומר לו, משחק באגף. לגבי העונה שעברה: לא לשכוח, יקירי, שלצידו של קטן שיחקו שחקני אגף טובים מאד. עידן טל היה מאחוריו, זנדברג על הקו השמאלי, וקטן היה יכול באמת לנוע קצת יותר בחופשיות. היום קטן זוכה לשמירה קפדנית ומאחר והוא לא יודע לשחק עם הגב לשער, הוא מאבד כמעט 80 אחוז מהכדורים שנמסרים לו. בנוסף לכך, קטן חזר מאנגליה עם אגו כזה שנותן לו משום מה לגיטימציה לנוח כשהכדור לא נמצא ברגלים שלו. בווסטהאם זה לא היה יכול לעבוד, לכן הוא כאן אתנו. נכון שהכדורגל הישראלי לא דורש יותר מדי מאמץ משחקן ללא כדור, אבל גם את המינימום הדרוש הוא לא עושה. תבדוק טוב טוב במשחק הבא כמה פעמים קטן עושה תנועה אחרי שהוא מצליח למסור; כמה פעמים הוא מתמקם בשטח מת ומקבל את הכדור. עם המהירות שלו וכוח הפריצה שלו, מסירה כפולה הייתה מעמידה אותו במצב הבקעה או מסירה לשחקן חופשי אחר. הבעייה היא כפולה: קטן לא מרבה לנוע ללא כדור ונתקע לפני הרחבה עם גבו לשער. סגירה פשוטה של שני שחקנים עליו והלך הכדור. ולאן הלך הכדור?? נכון מאד, ברוך: להתקפה מתפרצת של הקבוצה היריבה. הבעייה, שמשתקפת במלוא עוזה בתגובה שלך היא שקטן נתפס כסמל או כאליל, ולכן הוא חסין מפני ביקורת. של האוהדים, של העיתונאים ושל המאמן. זה מתכון מצויין למשבר חברתי בקבוצה וזה עוד יגיע, אם רוני לוי לא יתעלה על עצמו ועמיד את קטן במקומו: כלומר, על הקו או מחוצה לו, שם יבלה קצת בחברתם של הטאלנטים הגדולים מליקסון וארבייטמן.

dios4

New member
חח

אין יותר סמלים בכדורגל,זמנם כנראה חלף ..מה גם שלא ראיתי "סמל" שיורק על האוהדים כי פשוט הם שרקו בוז..(ושוב אם הייתי במשחק לא הייתי מתעסק בלשרוק בוז או לקלל,הייתי מעדיף לצבור את הקלוריות ) סמל צריך להתנהג בהתאם למעמדו,סמל זה כמו מאמן,סמל זה היהלום שנוצץ בין כוכבים,אז סמל לא יורק על אוהדי הקבוצה..שכל עם ישראל זוכר איך מהקטן עד הכי מבוגר עמדו על הרגליים ומחוא לו כפיים לפני יצאה לווסטהאם..קצת התחשבות! בכל מקרה..הגיע הזמן שאוהדי חיפה יפקחו לרגע ת'עיניים,ושיתאחדו כבר..כל היציעים ושלא יבוא לי יום אחרי איזה מנהיג ארגון ולהאשים "זה היה יציע א' " זה מלוכלך זה גס..וזה לא יפה לקהל שלנו,מול נתניה אנחנו נוכיח מי הקהל של הצלחות בישראל,ואנחנו לא צריכים להוכיח לאף אחד שום דבר..כי אנחנו הקהל מ"ס 1 בישראל.. יאלה חיפה מלחמה,ושלא נדע עוד כאב..חיפה מ-ל-ח-מ-ה!

שי מילר

New member
מנהל
מסכים, לא צריך לקלל.

זה לא מוסיף לאף אחד כבוד. מצד שני, זאת המנטליות שלנו כבר הרבה שנים. הרגילו אותנו להצלחות, אז טבעי שאם לא הולך פתאום בליגה מול קבוצות שהיינו דורסים בשנים קודמות, הקהל יהיה מתוסכל וירצה לכלות את זעמו במשהו. אני מקווה שנצא לדרך חדשה כבר במחזור הקרוב.

למעלה