מספיק!

GOLDBRG

New member
מספיק!

תפסיקו כבר אחרי כל הפסד לקלל את הקבוצה תפסיקו אחרי כל הפסד לקלל את יניב קטן ולשכוח את כל מה השהוא עשה תפסיקו כבר אחרי כל הפסד להאשים את רוני לוי שבטח שלא היה אשם אתמול. דווקא עכשיו שהקבוצה לא מצליחה צריכים לדחוף אותה עוד יותר ולא להפסיק לעודד במקום לקלל. זה הקבוצה שלנו לטוב ולרע. ומי שלא יתמוך בה ויקלל כשהיא תפסיד הוא לא אוהד. יאללה יהיה טוב בע"ה. ואני מאמין שנשתפר כבר במשחק הבא. ואמוס חיפה.

../images/Emo127.gif

אוהד=אוהב לא אוהב אל תאהד את הקבוצה
. הפסד נובא מאי ריכוז וכו'.. וקללות וכו' מנבאות עוד יותר תיקולים במשך הדרך. פשוט חבל!

אחרי שעות של מחשבה

אני חושב שלא צריך להעיף אף שחקן !!! פשוט שיהיה יותר רוטציה בין מסודי למליקסון ולתת למסודי יותר שקטט

קצת עצוב..

שלאוהדים יש זכרון קצר. הרבה יותר עצוב שאותם אוהדים שעודדו והרימו על הכתפיים לפני שבוע, הם אלו שמגדפים,מקללים ומפטרים מכל הבא ליד. אני גאה להיות אוהד מכבי חיפה,אני כמעט ובטוח שהדם שלי ירוק. אני אוהד מכבי חיפה משנת 86 בערך (כן..יחסית זקן ), ובאותם שנים מכבי חיפה לא היתה הגדולה ביותר ואפילו לא קרובה לזה, אבל אני תמיד זוכר את היציעים מלאים,ולעולם לא שמעתי קללות ביציעים נגד הקבוצה עצמה, גם לפעמים שלא הלך. למכבי חיפה נולד דור אוהדים מפונק,אוהדים של הצלחות, ושקצת רע וקצת קשה העידוד הופך לקללות. גם לי כואב לראות שמכבי חיפה לא נמצאת במקום הטבעי שלה,או לפחות קרוב לזה, אבל גם קבוצות גדולות באירופה ונוכל לקחת אינספור כאלו, מדשדשות בליגה בזמן שבגביעי אירופה השונים הולך להם טוב. אני מאמין שיהיה בסדר,גם אם נמוקם בסוף העונה במקום נמוך, זה רק יחזק ,יחשל ויחזיר לנו את הרעב שוב. שמח וגאה להיות אוהד מכבי חיפה ולא משנה מה התוצאות. "..מכבי חיפה לעולם..."

eran 89

New member
שמע,

אני הייתי מאלה שלא שרקו בוז, ומאלה שעודדו בג' גם כשהיה 2-0 לכפ"ס. וואלה כשאני חושב על זה, מה זה שווה לקום יום בבוקר עם כאבי גרון וצרוד, כשאתמול שחקנים לא נלחמו בשיט?!. רבאק אנשים מבזבזים כסף על הקבוצה, זמן ומאמץ ומקבלים זין ענק מהשחקנים, שמצידם "באים לדפוק כרטיס". אז נכון שאני לא מסכים עם השורקים אבל אפשר להבין אותם. המנינמום שכל אוהד רוצה לראות מהקבוצה שלו זה לחימה ולתת הכל על המגרש, ואת זה לא ראינו אתמול. כמו השיר מאתול, בשבילנו זה כמו אירופה.

GOLDBRG

New member
בסדר. קורה. אין מה לעשות

אבל זו סיבה לקלל את הקבוצה שלך, לקלל את הסמל שלך שויתר על כ"כ הרבה כסף בשביל הקבוצה ולקלל את המאמן שלך אחרי שהצליח באירופה והביא לך 3 אליפויות מצויינות...? אין שום הצדקה להתנהגות המגעילה והכפוית טובה הזו של האוהדים שקיללו כך. גועל נפש. אפשר להבין את אלו שאחרי הגולים קיללו כמה דקות מעצבים אבל קשה לי להבין את אלו שלא הפסיקו לקלל כל המשחק. זה לא אוהדים. זה יותר גרוע מאוהדיםפ של הקבוצה השניה. הם לא מבינים שהם רק פועים בביטחון של השחקנים כשהם מקללים אותם ואז השחקנים לא פוגעים. בושה. אני בכל מקרה מתכוון להתחיל לעשות מאמצים ללכת למשחקים לפחות כאלה שקרובים לביתי כמו המשחק באשדוד, לתפוס מקום ליד הספסל שלנו ולעודד בלי סוף את הקבוצה שלי, את רוני לוי ואת כל שחקני הספסל והצוות המקצועי. זה מה שעלינו לעשות עכשיו. דווקא עכשיו חייבים לתמוך בקבוצה. דווקא עכשיו צריך לעודד יותר! מכבי חיפה- לעולם לא תצעדי לבד.

TheWiseGuy

New member
מסכים

אבל יחד עם זאת אפשר גם להבין את האוהדים. לרוני לוי יש חלק גדול באיך שהקבוצה נראית העונה. גם ליניב קטן לא חסר עם הגישה השחצנית שהוא מראה העונה, מה גם שלשחקן עם גישה כזאת ולשחקן שיורק על האוהדים ממש לא מגיע להיות קפטן אבל זה כבר ויכוח אחר. בחיפה משחקים השחקנים הכי טובים בליגה, ואין שום סיבה הגיונית שהיא לא תהיה מסוגלת לנצח קבוצות כמו כפ"ס, נתניה, הרצליה, מכבי ת"א, הכח ר"ג... הפער הזה בין המצוי (תחתית הליגה) לבין הרצוי (מקום ראשון) זה מה שיוצר את הכעס אצל האוהדים. רק כדי לסמר את האוזן, העונה חיפה הפסידה כבר 16 נקודות כשבקושי הסתיים הסיבוב הראשון. בכל עונת 93/94 (שגם הייתה יותר ארוכה מהעונה הזאת) חיפה הפסידה רק 22 נקודות. כמובן שאני נגד לקלל, אבל ככה זה אוהדים, וגם עדיף שיפרקו את העצבים שלהם באצטדיון מאשר בחוץ.

אני לא מבין איך אפשר לבוא בטענות

לרוני לוי הוא הציל אותנו מתבוסה אתמול.. זה ששחקנים לא רוצים לנצח זה דבר אחר

חחח בדיוק על זה

שצריך שחיפה ``תינצל`` מתבוסה לכפ``ס צריך לבוא בטענות...טוב זאת סתם הודעה למצב רוח שירד מיום שני

אם מדברים על המשחק נטו ולא על המצב

של מכבי חיפה אז רוני תיפקד מצויין ועובדה ששלושת החילופים שלו הבילו ל3 שערים

יניב קטן

הוא האמא של הסמל של חיפה והוא בישבילי הכל והוכחה לזה שבתחילת העונה הוא יכל לנחות בביתר ולקבל מגיידמק כמעט כפול ממה שהוא מקבל בחיפה ועצם זה שהוא חתם בחיפה וויתר על ביתר זה מראה לי מה הוא שווה .. ויש עוד אלף ואחת דברים שמוכיחים שהוא סמל אז להפסיק ללכלך על הסמל שלנו !!

למעלה