מספיק

מספיק../images/Emo46.gif

ביומיים האחרונים הפורום הפך להיות מקום לריבים והתקטטויות. לפורום יש תקנון והוא מתנהל על פיו כבר כמה שנים, אחד הסעיפים החשובים בו הוא רמת הדיון. אנו לא נאפשר התבטאויות מעליבות כלפי חברי פורום אחרים. אם אתם לא מסכימים עם דעה של מישהו אתם יכולים למצוא דרך יפה ומכובדת להביע את זה. קללות, מילות גנאי או הערות מעליבות הן לא הדרך והן ימחקו!!! אנחנו מסרבות לתת לפורום להפוך במה להתנצחויות. יש כאן דיונים מעניינים שנדחקים הצידה בגלל ריבים מיותרים. זה מיותר, זה מעצבן וזה מעכיר את האווירה בפורום. תימנעו מלהגיב להודעות שמעצבנות אתכם אם אתם לא מסוגלים לעשות זאת בצורה מכובדת ותימנעו גם מתגובות שכל מטרתן היא לעצבן
+
של סיימון"

magenta73

New member
אני מנצלשת אותך,

בדיוק על הנושא הזה. הי. להציג את עצמי - אני מאוד אוהבת את אמריקן איידול, אבל לא כתבתי בפורום הזה כי הרגשתי קצת זקנה
כן קראתי קצת, והיו כמה תגובות ממש לא לעיניין, במיוחד לאור העובדה שאדם וכריס חברים טובים, מאוד. והם מייצגים, בהתנהגות שלהם, איך באמת צריך לקחת את זה כמו שצריך. אני מאוד אוהבת את אדם, ורציתי שהוא ינצח, אבל גם קריס מקסים, וכישרוני, ואין ספק שהוא עדיף על גוקי (וחוץ מזה, אני לא דואגת לאדם בכלל. אבל עדיין קצת מבואסת, זה טבעי) בכל מקרה, כתבתי על זה רשומה, גם על הזדהות עם חיית ריאליטי המחמד שלך, וגם על הקשר בין אדם וקריס, אני אשים לינק, אתם מוזמנים

תקשיבי

את בטוחה שאת לא אני?
קראתי מה שכתבת בבלוג שלך - וכל מילה כאילו יצאה לי מהפה. אבל בדיוק!

Fairywitch

New member
מתה על הכינוי שלך../images/Emo99.gif ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מופע האימים של רוקי? את "זקנה" ממני רק בטיפטיפה, אז תרגישי כמו בבית
ואני מסכימה עם כל מילה שכתבת

magenta73

New member
הי ../images/Emo13.gif תודה

וכן, מופע האיימים של רוקי (מה שרק גרם לי לאהוב את אדם יותר, אם זה כאמור אפשרי, כי על הביצוע שלו על BTBW אני חושבת סיימון העיר לו שזה היה קצת יותר מידי רוקי הורור, והוא צחק וענה שהוא מת על זה, חמוד...)

Fairywitch

New member
חחח, חמוד. אני זוכרת את זה../images/Emo6.gif

את "זקנה" מספיק כדי לזכור את קאסט "פעמון הזכוכית" החיפאי, אם את מכירה. הייתי שם מג'נטה מחליפה

Fairywitch

New member
בטח היית הולכת לקולנוע "כוכב" ברמת השרון../images/Emo3.gif

הכי כייף שיש. כמה מהקאסט שלנו היו נוסעים לשם לפעמים, ולי אף פעם לא יצא
אבל נו, אני סוטה מהדיון פה לגמרי
בכל אופן, שוב ברוכה הבאה, ואת מוזמנת להישאר, שלא אהיה הזקנה היחידה
(והמג'נטה היחידה...)

magenta73

New member
לא הייתי בכוכב,

כאמור, אני ממש זקנה, אבל הייתי בקולנוע פאריס כמה פעמים... וגם זכור לי הקרנות במה שהפך עכשיו לחלק מהאוזן השלישית ומקסים. וגם יצא לי לראות הקרנה עם סייד-קיק בלונדון שהייתה מגניבה לגמרי, וקצת שונה מההופעה הישראלית (גם מבחינת הקריין המרכזי וגם מבחינת מה שהקהל צועק). ובכלל, אם יעשו לזה עכשיו סרט מודרני יותר, ויקחו את אדם בתור פרנק נ. פרט'ר, זה יהיה כ"כ אבל כ"כ מהממם.

Fairywitch

New member
וואי, כל כך!!!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

אני מתעלפת רק מלדמיין את זה, בחיי! איזה כייף לך, ראית רוקי בלונדון
ואת זקנה ממני רק ב-3 שנים לפי הכרטיס

קליספרה

New member
קולנוע פריז - יפה לך

היינו בורחים מבית ספר להצגות אחר הצהרים של רוקי ומשלב מסוים מסתכלים על השטויות של הקהל במקום על הסרט

למעלה