מספיק עם DS9

reformy

New member
מספיק עם DS9

הגיע הזמן לחזור למטרה המקורית שלשמה התאספנו כאן היום: הפרקים של וויאג´ר. יש לי שאלה על הגזע שגילה את אומגה: וויאג´ר השאירה אותו עם הידיעה שיש חוצנים, אבל הם לעולם לא יגלו את העל-חלל כי הוא הרוס בגזרה שלהם, נכון? וחוצמזה המשאבים שלהם נגמרו (בגלל זה הם הגיעו לאומגה), אז הם בכלל יגוועו בקרוב?

S h a y 9 9 9

New member
מי אמר שהם לא יודעים שיש חייזרים?

והעל חלל הרוס רק במערכת השמש שלהם אל תשכח שהיו שם חלליות שרדפו אחרי וויאג´ר עד שהם יצאו מאזור ההשפעה של האומגה

reformy

New member
מישהו בוויאג´ר אמר שהם פרה-על חלל

נדמה לי. וטובוק ציין (ביודעו שהקפטן תתעלם מזה) שיש כאן עקיפה של הפריים דירקטיב.

S h a y 9 9 9

New member
את החלק על הפריים דירקטיב

אני זוכר ,אבל גם תרבות שיש לה על חלל כל עוד היא לא חלק מהפדרציה אין לפדרציה זכות לרדת לכוכב ששיך לה ולגנוב ניסוי מעבדה... ככה שזה לא אומר שהם פרי וורפ אבל צריך לבדוק את זה

rdaffi

New member
מה שהם אמרו...

זה באמת שזאת תרבות פרה-וורפ. אבל יכול להיות שזה היה נדמה להם בגלל שבאותו איזור אי אפשר לנוע בעל חלל. וד"א- אם האומגה דיירקטיב מבטל את הפריים דיירקטיב וכל דיירקטיב אחרת (ג´יינוואי דנה למוות ציביליזציה שלמה), אז האם האומגה דיירקטיב לא אמורה להיות הפריים דיירקטיב האמיתית?

Crichton

New member
בעוד שהיא דנה למוות ציבילזציה שלמה

היא למשעה הצילה חיים של אין-ספור ציבילזציות. כי אם הדבר הזה יגיע לידיים הלא נכונות... אין לדעת מה יקרה. (זה רעיון טובב גם לסרט אגב)

S h a y 9 9 9

New member
אולי אני תופס דברים בצורה שונה אבל

היא דנה ציליווזציה למוות... אנחנו לא יכולים להיות בטוחים איזה השפעה היה לאומגה שהתפוצצה ע"י טורפדו... יכול להיות שהנזק היה זמני או בכלל לר רציני כמו שאתם חושבים וחוץ מזה נראה לי שהמעדנים שהתעסקו עם החומר הזה הם אלו שדנו את עצמם למוות ,בסופו של דבר עם וויאג´ר לא הייתה עוברת שם וקולטת את החומר הם לבטח היו עושים ניסוי אחד יותר מידי וגורמים לעצמם את החיים.

reformy

New member
ובקשר לסבן

אני אמנם מעדיף פרקים שבהם היא מופיעה וכמה שיותר, אבל בזמן האחרון היא נהיתה ממש מעצבנת. זורקת זין על המפקדת בטירוף. אולי שתלמד כבר להיות נחמדה?!

itstzar

New member
חכה חכה, היא משתפרת :)

ואני לא מתכונן לספר כלום כדי לא להרוס עם ספוילרים :) אני רק אגיד שסבן והדוקטור מבאים את רוב העניין בסדרה :)

Bajoran Preist

New member
גרררר

אני לא יכול להשתתף בדיון כי עוד לא ראיתי את הפרק, עד שיביאו לי ת´קלטת וכל זה... סתם שתדעו

למעלה