מסע 2002 - חומרי הסברה

kennycandoit

New member
עשיתי פלייר

מעוניין בדעתכם (גם אם היא לא נחמדה, בייחוד אם יש מקום לשיפור בתוכן, בעיצוב ואפילו אם לא הייתם מוציאים אותו, ולא לחשוש בפגיעה אישית, אני לא אעלב... כל ביקורת מתקבלת בברכה) אני שם אותו כתמונה כי השתמשתי בפונטים שהורדתי מהאינטרנט. ENJOY!!!

astrix

New member
התחלה טובה

אך טעון שיפור, שיהיה קצת יותר מושך לעין ועם קצת יותר מסרים. ואיפה בדיוק שאר המעצבים של הנוער??? ( אלון , שי, מאור anybody???)

Roobie

New member
וזה עדיין לא מדוייק...

אומנם שרון הוא לא בדיוק רודף השלום האולטימטיבי (בלשון המעטה), אבל הוא לא האשם היחידי במצב, יש גם יאסר כלשהו בצד השני. ובכל מקרה, אל תכתוב שזאת מדינת ישראל שפועלת נגד השלום. זה משמיץ, זה פוגע בי כישראלי, וזה מעל לכל לא נכון.

מסע 2002 - חומרי הסברה

רעיונות לפליירים / סטיקרים / פלריגים צריכים להעביר עד מחר בערב אל סתיו או אליי באימייל .... שרשרו גם לכאן את הרעיונות ואני אעביר אותם גם אל הצוות... טלי

אני מצטער....

אני לא הייתי מעורב בהכנות למסע, לכן אולי לא במקום שאני אעביר ביקורת, אני פשוט רוצה לשתף אתכם בהרגשותי האישיות... רציתי לעצב ולעלות את העיצובים שלי לכאן, אבל אני פשוט לא יכול, זה לא עובד ככה... העיצובים והתוכן של הפליירים צריכים להיקבע ביחד, אנשים צריכים לשבת מול המחשב, להציע הצעות, לעשות ניסיונות, להוסיף דברים, עד שאחרי עבודה, מריבות, ניסיונות וכו´ וכו´ וכו´ פתאום מוצאים משהו שמתאים לכולם... אי אפשר לעבוד ככה כאשר אתה מעלה עיצוב שלך בלי לשמוע ביקורת עליו, ואז בסוף בוחרים מכמה עיצובים... עיצובים של פלריגים ומנשרים זה דברים מתפתחים ומתגלגלים, דברים שצריך לעבוד עליהם ביחד, לתקן, לשנות, להשתגע ואז זה יעבוד.... אני אישית לא מצליח להשתלב בדרך עבודה אחרת. מצטער אם זה מעכב אתכם, יוצר לכם בעיות, או סתם משגע אתכם... אני פשוט לא מצליח לעשות את זה אחרת.

astrix

New member
כל מי שמועניין

מחר תתקים ישיבה בבית של סתיו בשבע בבוקר שבה נקבע ונכתוב את חומרי ההסברה. כל מי שמוענין לבוא ולתרום מוזמן להגיע.

shay_even

New member
שיאבן שרותי פרסום../images/Emo163.gif

בשם "שיאבן שרותי פרסום ועיצוב בע"מ חברה אחות של "שיאבן שרותי הסעים" ו "שיאבן שרותי יעוץ" אני מצטרף להודעה של אלון. מפאת חוסר זמן בימים טרופים אלו אין לי יכולת להפגש עם אלון כמו שהוא ביקש, או עם צוות מסע ולהעביר את התהליך הנכון עליו דיבר אלון, אותו עשיתי בשנתיים האחרונות בהן עבדנו על הקמפיינים. ברגע זה צריך לזכור את זוהר חברינו הטוב שעבד איתי על הקמפיין הקודם. יהי שחרורו מצה"ל מהיר. בהצלחה לצוות מסע, אמנם אני לא תומך ברעיון או בקמפיין ולא אוכל לעזור לכם בקיץ, אבל כולי תקווה שתעזרו לנוער. אל תשכחו שהכי חשוב בצוות מסע זה להנות. בתקווה ואהבה, מנכ"ל נשיא ויו"ר דרקטוריון "שיאבן שרותי פרסום ועיצוב" שיאבן

kennycandoit

New member
אני אישית לא מסכים עד הסוף...

אני כן חושב שהעיצובים צריכים להקבע יחד אולם יש אנשים שלא יכולים להגיע למרכז (או לאזור מודיעין) כל שני וחמישי וכן רוצים לקחת חלק בהכנה. אני חושב שאפשר לקחת עיצובים שנעשו, לפתח ולשפץ אותם, אבל לפחות שאלה שלא היו בישיבה כן תרמו משהו בזה שהבסיס של העיצוב שלהם נלקח. אני לא יכול להתוכח עם ההרגשה האישית שלך, זו הרגשתך האישית, אבל אני כן יכול להתוכח, או לא להסכים עם הרעיון העומד מאחוריה.

מספר הצעות משלי

אני מצרף קובץ gif המכיל את העיצוב שלי לסיסמה. התמונה ביחס של 1/4 ולכן מתאימה הן לפלריגים והן לסטיקרים. אנא הביעו דעתכם. אני משרשר שני מנשרים שכתבתי - אחד בהתבסס על מגילת העצמאות, והשני בנושא התנחלויות. גם עליהם אני מבקש תגובות והצעות לשיפור. בתקווה לעתיד טוב ללא שחין וערוב! מאור

Roobie

New member
מגניב!

אבל זה הקטע, שזה ממש מגניב, אבל לא מתאים בתור סטיקר. כמו הסטיקר של לפני הבחירות, "כשיש שרון באה מלחמה", גם הוא היה מגניב אבל לא מתאים... בכל אופן, אני לא חלק מנוער מרצ, אבל סתם הבעתי את דעתי...

kennycandoit

New member
הרשה לי לתת הערות

ה"להתחיל לחיות את החלום" שלך לא מספיק בולט. לא רק שהוא לא בולט (דבר שיכול להיות חלק מהרעיון) לא רואים אותו כמעט, הוא נבלע בתוך השחור וצריך לחפש אותו בשביל לקרוא אותו. לא בשביל אנשים שרואים אותו ראיה חטופה בצומת או ברכב ממול. עצתי- מסביב ל"להתחיל לחיות את החלום" תעשה קווים בצבע אחר בגוון בהיר. אולי ירוק כדי לא לחרוג ממגלבת שלושת הצבעים.

kennycandoit

New member
עוד הערה

שמור את הקובץ כPNG ולא כGIF. בPNG איכות התמונה יותר גבוהה...

א.א.אפל

New member
מאור, ההתחלה טובה מאוד

תנסה לשחק קצת על הפלייר הזה- אני מציע את השינויים הבאים: 1. טריגר אחר- במקום "אזרחי ישראל התעוררו"- מה דעתך על "אני מכריז בזאת?" 2. "במקום להשקיע בשכבות החלשות ובאוכלוסייה הערבית"- אין התייחסות למיעוטים אחרים. הבדואים הם לא כולם ערבים. לא חשבתי על ניסוח טוב יותר אבל אולי תמצא בעצמך... 3. מתן את הקריאה כנגד החרדים. די לחכימא ברמיזה. החרדים שייעלבו מהקריאה והדתיים שסתם יטענו למסע צלב שלנו כנגד הדת יהפכו לאויבים, למרות שהם חלק מקהל היעד שלנו. האוכלוסייה בב"ש, קריית-גת ושדרות מורכבת בחלקה הגדול מדתיים ואף חרדים. כנג המתנחלים אני חושב שהניסוח הוא טוב. 4. נסה פונט אורגינלי ותנכ"י יותר לקטעים מן המגילה. 5. לדעתי כדאי להפריד את הנושא המדיני מן הכלכלי, ולכתוב שני פליירים נפרדים בעלי אותו אופי (מבוססים על מגילת העצמאות) כך שנוכל להשתמש בפלייר הרצוי לפי הצורך והרצון.

למעלה