מסע 2002 - חומרי הסברה

kennycandoit

New member
עיצוב... עיצוב... עיצוב... עיצוב...

בגלל שהשירשור על יצוב הסטיקר נשאר הרבה מאחור, והמחשב שלי רק חזר מתיקון, אז רק עכשיו עיצבתי משהו ובכדי שכולם יראו אותו אני מוסיף אותו כאן. דעות, רעיונות, שיפורים וFEEDBACK יתקבלו בברכה! יובל.

SMOLANIT1

New member
שאלה

לא אמרתם שיש בעיה עם הוצאת סטיקר שיש בו 3 צבעים? לדעתי, אם כבר הוספתם צבע שלישי אז עדיף שהמילים "לחיות את החלום" יהיו בירוק. אבל עדיין, זו רק דעתי.

kennycandoit

New member
אני חושב שגוונים של כחול

יותר טובים כי זה מסמל את מדינת ישראל. הוספתי עוד עיצוב שלדעתי הוא פחות טוב...

SMOLANIT1

New member
הראשון טוב יותר

תראה, יש את הגוונים הכחולים שמסמלים את ישראל בדגל שמאחורה, ולדעתי זה לא הכרחי שגם המילים "לחיות את החלום" יהיו בכחול. אם כבר החלטתם להוסיף עוד צבע מלבד הכחול שבדגל, אז הייתי מציעה שהמילים האלה יהיו בירוק שמזוהה יותר עם מרצ. רק רציתי להוסיף שהסטיקר השני שעיצבת הוא קצת בלתי מובן, הראשון טוב בהרבה ממנו.

kennycandoit

New member
למרות שאני לא מסכים בקטע של הצבעים

הכנתי בכל אופן דוגמית, כאשר הגוון של הירוק שבחרתי לטעמי הוא לא טוב, אבל את זה אפשר לתקן... אבל כעקרון ברצוני לדעת מה דעתכם על הרעיון הכללי של העיצוב... על הגוונים אפשר להתוכח אחרי כן...

SMOLANIT1

New member
וואו

טוב, אני חושבת שהירוק ממש שידרג את זה, כך הסטיקר מזוהה יותר עם מרצ. ובנוגע לסטיקר בכלליות, הוא ממש טוב לעומת הקודמים שאנשים עשו פה(הרעיון עם הדגל מאחור). אתם צריכים להחליט בנוגע לסיסמה, לשפצר קצת את הפונטים ויש לכם סטיקר!

kennycandoit

New member
אישית אני חושב שהפונט ששמתי יותר

טוב... הוא יותר עבה ובכך יותר בולט.... הוא גם לא סטנדרד כי הורדתי אותו מאתר נידח באינטרנט... אבל כמובן שאשמח אם תשלחי לי את הפונט ששמת בקובץ וורד כי אחרת זה לא עובד לי טוב: [email protected] אני לא יכול להשתמש במה ששת בוורד כי את הסטיקר עשיתי בתוכנה אחרת...

הגינגי

New member
ישר כח

אמנם אני מתמכר יותר מדי לביקורת ולנגטיביות אז תראו זאת כביקורת בונה? רק רציתי לדעת אם המילים, הטקסט של הסטיקר כבר הוחלטו עליהם עוד יש עוד מקום לשינוי כי לפי דעתי המילים לחיות את החלום מרמז על כך שאנחנו חבורה של תמהונים והשאר נשמע כמו שיר ילדים מהגן של ציפי. נ.ב. לציפי יש אחלה גן ים כוסיות.

astrix

New member
ומה עם הפליירים?

אנחנו זקוקים בדחיפות לעיצובים לפלירים בנושא המסע. לפי החלטת המזכירות יהיו שלושה פלירים תחת הסיסמא "דמוקרטיה שיוויון שלום, להתחיל לחיות את החלום" הפלייר הראשון אמור לעשות השוואה בין קטעים ממגילת ובין המציאות היום ולהסביר לציבור את הרעיון שלנו לגבי איך אמורה להתנהל מדינת ישראל בצורה דמוקרטית שיוויונית ורודפת שלום יותר. השני אמור להיות פלייר שמסביר איך המצב המדיני משפיע על המצב הכלכלי הירוד, למה ההתנחלויות פוגעות גם בשלום וגם בכיס שלנו. השלישי אמור לדבר על הפרות חמורות של זכויות אדם ואזרח במדינת ישראל ובשטחים שלא אמורים להתקיים במדינה דמוקרטית ושיוויונית. אני מבקש מכל מעצבי וכותבי הפליירים בתנועה להתגייס למאבק ולכתוב את הפליירים הנ"ל , או להציע לנו רעיונות חדשים לפליירים. נ.ב. לכל מעצבי הפליירים והסטיקרים . נא לזכור שהסיסמא שהוחלטה בנוער היא "דמוקרטיה, שיוויון, שלום. להתחיל לחיות את החלום" אז נא לא לשכוח את ה" להתחיל". את העיצובים נא לשלוח לטלי או לסתיו או לפרסם כאן תודה עופר הנביא

kennycandoit

New member
יש לי אחד עם להתחיל

אני רק אשפצץ אותו והוסיף אותו מחדש ומשופץ

kennycandoit

New member
והנה המשופץ

אחד כשטקסט ירוק, ומיד אוסיף אחד כשהטקסט כחול... ואלה הסופיים שלי עד השיפוץ הבא...

למעלה