מסע רוחני אישי

שלום. אני רוצה לשתף אתכם במסע אישי שעברתי – מסע שלקח אותי מהמצבים הכי קשים של מלחמה ואובדן שליטה אל מצב של שלווה, יצירה ואמונה. בתוך המאבקים האלו גיליתי שכוחנו האמתי לא בתוקפנות, אלא ביכולת לדבר, להקשיב ולאהוב. פיתחתי עקרונות לחיים שאני משתדל לחיות לפיהם בכל יום, ואני מקווה שהם יתנו גם לכם השראה לשיח טוב ומכבד יותר.

עברתי בחיי תהליכים קשים במיוחד של מלחמה בעולם: אהבתי אשת מקצוע, סיכנתי את חיי עם זרים, הוכיתי, סבלתי התעללות נפשית ושטיפת מוח ואיבדתי יכולת לשוחח עם אנשים. אשת המקצוע שטיפלה בי בעבר, הייתה בעלת אישיות מיוחדת: שמחה, עדינה ורגשית. נתתי לה הרבה אהבה בזמן העבודה. שיתפתי אתה רעיונות מספרים, קניתי לה מתנה יפה ודאגתי לה כשחלתה. היא לא אהבה אותי ובחרה לשמור על הריחוק המקצועי. אני עצוב על זה אבל שמח שיש לי עכשיו בת זוג נהדרת אחרת וטוב לנו ביחד. היא שלווה, ואני דואג לה.

התהליכים שעברתי חישלו אותי, נתנו לי תובנות חדשות והפכו אותי לאדם יותר מעניין. אני מנסה בעזרת האהבה לתרום מעצמי לאנשים וגם לשפר את היחסים ביניהם. אני מחשיב עצמי לאדם מאוד רוחני. רוחניות מתבטאת בשבילי באמנות, בחשיבה מופשטת, בערכים וביחסי אנוש.

אני פועל לשפר את הדיבור בעולם. אני מתעניין בתחביבי חברים, פותר מריבות בהסברים אסרטיביים, מסרב בעדינות לענות כשאני לא רוצה לשתף, דורש לפעמים את זכויותיי, שמח על הצלחותיי ועוזר לחברים ביחד אתם להקל על קשייהם. תמיד האמנתי בדיבור וחיפשתי דרכי שיחה מיוחדות ומוצלחות. המאבק הפך אותי מעדין לתוקפני, אבל עכשיו הבנתי שצריך להשפיע בדרך חיובית של נתינת שמחה ואהבה ולא בדרך שלילית של איום ותוקפנות.

אני מנסה להשפיע על העולם גם ביצירה אמנותית ובהמצאת פרויקטים ורעיונות, שחלקם עשויים לתרום מעשית לאנושות. אני מאמין שמטרת האמנות ללמד על נפש האדם ועל מורכבות העולם, כמו שהאדם רואה ומבין אותו.

אני מנסה לחזור בתשובה כדי לחזק את הרוחניות שלי. הקשר לבורא עולם מטהר אותי נפשית ועוזר לי להיות יותר טוב.

הוכחתי לעצמי ולסביבה שהרוח והאהבה חשובות מהחומר, ושדרך קשיים אפשר להתפתח ולהגיע להצלחות. אני שמח שאחרי טלטלות חזקות מצאתי את זהותי וחזרתי להיות עדין, רגשי ומתעניין.

עכשיו, אחרי שמצאתי מחדש את זהותי כאדם עדין ורגשי, אני מבין שהרוח והאהבה מנצחים את החומר ואת הכוח. החיבור לבורא עולם עוזר לי להישאר בדרך הזו ולתרום לעולם דרך אמנות ויחסים טובים. אני מזמין אתכם לבחור מהעקרונות ששיתפתי ולבדוק איך זה משנה את עולמנו.

נערך לאחרונה ב:
למעלה