מסע לקהיר

מסע לקהיר

חזרנו זה עתה מקהיר דורית,נילי ואנוכי. ראינו את הנדי בשרתון קהיר ופתאום ללא הכנה מוקדמדת היא מגיחה מאחורינו ודורשת שנעלה לבמה ( פיללנו לרגע זה ) והראינו להם מתנובת הארץ, היסתבר שהמלצר ששרת אותנו וידע מי ומהיכן אנחנו " הלשין " וכך זכינו לתהילת עולם. מעתה ברזומה שלנו ייכתב " הופיע/ה בשרתון קהיר. ערב לפני היגענו למועדון לילה עם חבר מיצרי ושם נילי הופיעה ללא תילבושת וקצרה הצלחה גדולה עד כדי כך שפעמים כוסתה הריצפה והרחבה בשטרות רבות של כסף , בעלת המקום ביקשה מנילי להתייצב למחורת בתלבושת מלאה אך החלטנו להשאירם עם תאוותם בידם לפעם הבאה. בחאן אל חלילי פגשתי נשים ישראליות שהתאחסנו במלון שאפארד והן סיפרו לי שפגשו במלון רקדן בטן מישראל, מי אתה? אוקצור נהנינו מאד. הבאנו תלבושות וכו' מהממות שאותם תוכלו לראות בפסטיבל הבין לאומי לריקודי בטן שיהיה בסוף שבוע זה באילת . שלום ואיללקה.

י ע ל י ק

New member
היי ../images/Emo140.gif

ברוכים השבים! אני מנחשת שהרקדן שהישראליות פגשו הוא שרי מהפורום שלנו (DVD2000) כי הוא כתב שהוא מתכנן ביקור בקהיר בקרוב. אין לי ספק שהקהיריים נשארו עם תאוותם בידם... גם אני תמיד מתרגשת לראות את נילי רוקדת
וכל הכבוד על ההופעה בשרתון -שחקתם אותה
אני מתכוונת לנבור במלאי התלבושות החדש שהבאתם - אולי הפעם אמצא משהו גדול (תרתי משמע) וגם אם לא אמצא - זו חגיגה לעיניים בכל מקרה. להתראות, כנראה באוטובוס לאילת

ליילה 1

New member
היי עכברוני,../images/Emo140.gif

צפור קטנה לחשה לי שאתה מונית להיות "האחראי " על אוטובוס מלא
אתה לא חושש ?.

dvd2000

New member
אחלה ניחוש../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

סחתיק עליק יעליק

dvd2000

New member
הרקדן בטן מישראל זה אני

אכן שמעתי מפי הישראליות שהתאכסנו במלון שלי שהם פגשו רקדן בטן ושתי רקדניות מישראל בשוק חאן אל חלילי , חבל שלא יצא לנו להיפגש . הנשים שפגשתם סיפרו שאמרתם להם על מופעי רחוב שיהיו בלילה בשוק חאן אל חלילי . בקיצור נעים להכיר עכבר העיר ומקווה שניפגש בהמשך

dorityeyni

New member
תוספת קטנה...

כשדוד ואנוכי נוסעים לקהיר, אנו ישנים ב"ג'יפה" של קהיר, מתערבבים בקהל המצרי. ויחד עם החברים המצריים של דוד אנו חווים דברים שלא חווים בקבוצה. נילי אכן הופיעה במועדון וקצרה הצלחה אדירה, הראה להם "מאיפה משתין הדג". לגבי תלבושות, יש "זבלה" ZBALE ויש תלבושות שוות ויקרות לא כולן עולות 100 $ יש גם במאתיים ובשלוש מאות תלוי במידה הרצון להשקיע. אין ספק שזה הרבה יותר זול. ולגבי התלבושות בארץ, אין ולא יהיה לנו מתחרה בסגנון היצירתי שלנו, המחירים יקרים אכן כך כיון שאין לנו עבדים קטנים שיושבים כל הלילה וחורזים חרוזים. ולצערנו הרב באבגד המחירים יקרים. אז , חברס ... אילת עוד יומיים......... איזה פיצוץ איזה פיגוז ומזג אוויר נ פלא בהזמנת אורית ויעל. עד כאן דורית, אני חייבת לסיים חליפה...

עכבר קהיר נכבד!!

למיטב הבנתי אתה גם מגיע לפסטיבל אילת (לכייף וללמד) אני מצפה ממך שבשעות הלילה המאוחרות אני אמצא אותך משקשק ומקפץ כהרגליך בביבלוס. נתראה שם

למעלה