מסע כחול ולבן

yuvalweinbe

New member
מסע כחול ולבן

מסע כחול לבן זהו בעצם מסע תמיכה בהתנתקות, מסע של שבוע מהצפון לדרום לתמיכה בהתנתקות מעזה. (אני מבהיר: המסע הוא ללא לינה, ולא רגלי, אלא מסע בכלי רכב, לאנשים ללא כלי רכב פרטי מוזמנים להצטרף לאוטובוסים המאורגנים, פרטים אצל: שרון- 050-8815111 בכל יום המסע יעבור במס' ערים שונות בין לבין יהיו מס' מסיבות עיתונאים. המסע מתחיל ביום ראשון (ה24 ליולי) עד ליום שישי. טלפון לפרטים והצטרפות: 03-6086328/32, בין השעות 22:00-09:30 בואו והצטרפו כדי לתמוך בדמוקרטיה ולהוכיח שהרוב קובע!

astrix4

New member
תעשו במצע כמו ביום רביעי בירושלים

בירושלים הכל נראה כתום מלבד איזורים מאוד מסויימים כמו האוניברסיטה ושכונת רחביה. תעשו,בבקשה מבצע חלוקה רציני של חלוקה בירושלים!

the first duke

New member
הם לא צריכים לעשות, תיזום אתה

אתה יכול לפנות למפקד הלאומי בטלפון או לשלום עכשיו (יש פרטים באתרים שלהם) לקחת מהם סרטים ולארגן חלקוה ביחד עם החבר'ה שלך איפה שמתחשק לך....גם נוער יח"ד בירושלים מחלק....

astrix4

New member
אני מדבר על משהו נרחב יותר

חילקתי בירושלים בשבוע שעבר וזה היה טיפה בים. אני מתכוון שיום אחד נרכז כוחות ונאייש איזה 30 צמתים בירושלים.

מבצע חלוקה רציני בירושלים

נעשה במסגרת המבצע הארצי ביום ד' לפני שבוע, ובו הופעלו מתנדבים בלפחות חמישה צמתים. בצומת הגבעה הצרפתית לדוגמא היו 20 פעילים של תא יחד באוניברסיטה העברית וצעירי יחד מירושלים.

הייתי היום והתרשמתי לטובה, ../images/Emo45.gif

מסע של אנשים ממרכז המפה הפוליטית, ימין מתון ושמאל מתון, מעט פנאטים אטני ציונים צדקניים, אנשים ראלים, פרגמטיים ועדיין ציונים בכל ליבם עם תחושת שליחות ואמונה בצדקת הדרך, בלי הבכיינות "ישראל אשמה, ישראל אשמה.." שימשיכו ככה, לא להטיף לשנאה, לא לפחד מסוגיות קשות ו"לא פופולריות", בלי הפוליטיקלי קורקט בולשיט. אחרי היום אם יש אדם שאני מאד מעריך זה עמי איילון, נכון לעכשיו זה ה"פוליטקאי" שאני הכי קרוב אליו בדיעות שלי.

למעלה