../images/Emo41.gifחלק 3
מעגל לילה ראשון, קצת על הגיטרה עד שכולם מזיזים את התחת שלהם מהאוהלים והאוכל בוקר טוב!! איך ישנתם? על הפנים? לא נורא, היום ישנים במאהל בדואי. חברה שלי ישנה עלי באלכסון ואני קמתי בלילה וגרבתי עוד זוג גרביים ונעליים כי הייתי בטוחה שהרגליים נשרו. עברנו את פרעה - נעבור גם את זה. אני מנסה לספר את המסע לפי ימים אבל לא הולך לי, מזל שיש לי את התוכניה על המחשב.. תסלחו לי טוב? אני עדיין בהתרגשות מזה שנגמר ): טוב קמנו, התקפלנו, מעגל, נץ-קפה ראשון, משימה ומתחילים לטפס על הר מטורף שלא נגמר ומפחדים להסתכל למעלה לראות עוד כמה נשאר לנו או מתי אנחנו מתגלגלים למטה. עברנו את זה והתחלנו ללכת על ההר, כמעט על הקצה ופחדנו ליפול, אבל איזה נוף! איזה אוויר נקי! מדהים! ירדנו לכיוון פרסת נקרות שמוכרת לי, ומשם כבר היה הרבה יותר קל. לקראת הערב הגענו לממשית למאהל בדואי. אוכל מעולה. בנות בצד אחד בנים בצד שני, תיכף מתחיל מעגל מתופפים שהיה ממש מגניב! פאנטם! סוף סוף אני רואה את הכלי המדהים הזה! פסיכודלי משהו. אדיר. מקלחות! מראה חדש ומלבב אחרי כמעט יומיים במדבר. מצחיק ומוזר בו זמנית להתקלח רק עם כפכפים לרגלי... בחושך XD סיפרו לי שכמעט נשרף המאהל בלילה אחרי שמנהלי המקום התעקשו להשאיר את המפזר חום הענקי דולק. בקטנה! טוב הגיע היום השלישי למסע ואנחנו אחרי מקלחת ואחלה ארוחת בוקר מקבלים את החולצה של המסע (יפהפייה ונוחה!) וכבר אנחנו בדרך לדימונה להתנדב בכל מיני מקומות. אנחנו התנדבנו במעון רב נכויות. בהתחלה נרתעתי קצת, אבל זרמתי עם כולם והיה מדהים. שרנו, רקדנו, שיחקנו כדורגל, קיבלנו מתנות אפילו! מרגש ומיוחד. אחרי ההתנדבות היינו בניווט חברתי בדימונה, ואני התחרותית יצאה החוצה ולצערי עצבנה כמה אנשים בדרך. עבר. משימת צילום - הצטלמנו עם כל מי שנתבקשנו: מבוגר, ילד עם חולצת בית ספר, מישהו מקהילת העבריים, סבתא מרוקאית, שומר, איש עם זקן ואיש עם כובע ובטח שחכתי משהו. יש לי מוח מתוחכם אז במקום לבצע את כל המשימות הסתכלתי דף אחד אחרי והבנתי לאן אנחנו אמורים ללכת. היה מצחיק ומגניב. קיבלנו ארוחת צהריים בחמגשית ועל כל אחת מהן מדבקה שעליה כתוב כמה עניים יש במדינה וכאלה, העיקר לפקוח לנו את העיניים. בערב נסענו לעין צורים, ובא לי דז'ה וו וידעתי שהייתי פה עם ההורים. אוכל מעולה, מלא על הגיטרה, אחלה חדר ליד הבנים של הכיתה וליד חדר מועדונית כזה עם מזגן לפרצוף, חיברנו את המחשב ורקדנו עד שתיים כמעט. יובי ואני קיבלנו אישור לשבת במשרד של מנהל המקום והעלנו תמונות לאינטרנט וכתבתו להורים ולחברים כמה שכיף ושמתגעגעים ושמי שלא יצא הפסיד. בבוקר עד שהעמסנו את הכל ישבתי עם הגיטרה וניגנתי ושרתי ולאט לאט מלא בנות הצטרפו והיה מגניב. ויטלי (אחד האנשים היותר מדהימים שפגשתי. רק לראות אותו עושה לי טוב ושקט על הלב, הענווה של הילד הזה, הצניעות. אין אנשים כמוהו) צילם אותי ואני נשמעתי בטלפון שלו כמו צפרדע גוססת (גם לא בטלפון שלו..) אבל היה כיף.