מסע ח
!!!

ה טמבל

New member
החוק שאסור לבנות על החוף

או להכנס אליו עם רכב קיים כבר הרבה יותר זמן ובטח לפני שהתחילו את ניצנים וזה חודש שעושה לחוף הרס כאילו עמדה בו מיכלית נפט במשך שנה

shivie

New member
טוב אז!!!...

מסע חוווווווווווווווווווף היה הכי כיייייף!!! הייתה לי קבוצה מעולה (קבוצה 6 מיאמבה טבע) נהנתי מכל שנייה הכרתי עוד מלא אנשים נחמדים... המסלולים היו טובים ולמרות שהיה איפה להכניס שיפורים היה ממש ממש ממש ממש כייף... טוב אני טס מחר לגרמניה לשבוע אז לא תשמעו ממני עוד... ואההההה תבדקו ביום שבת או שישי הבא יהיו תתמונות שלי מהמסע...

אוווורררר../images/Emo24.gif

יאאאא איזה שולט היה
שבוע הבא גם לי יהיה את התמונות אז גם אני אעלה אותם לפה!!
תהנה בגרמניה ואל[
] תשכח את הקבוצה השולטת
שהייתה לנו! וגם אם תרצה זה לא אפשרי.. נכון??
חייבים להיפגש שוב! היה כלכך שולט..
ממש שמחה שהצטרפנו לקבוצה הזאת להראות בקרוב ותהנהההה =]

shivie

New member
דרך אגב הנה הכתובות של הכתבות

ולדעתי זאת ממש חוצפה שבהארץ הם לא בררו אפילו מי עושה את זה... או שמשו היה שם אבל בכל זאת... אולי צריך לעשות עם זה משו...

שמואיקה

New member
אני נוסעת להדסים היום ואני נוסעת

להדסים היום!!! חיחיחי אתם לא יודעים איזה אושר!!!!! ((:)

Gordo

New member
היה מ-ע-ולה!!!

ויי היה ממש כייף!! הכל! קבוצה 6 מימבה-טבע הסלבריטיז שולטים!!! הקבוצה ההכי שווה במסע ואין מה להתווכח בכלל! ראיתי קצת הקלטות של מה שהיה בערוץ 6 וקצת תכניות בוקר וזה.. אלו שרקדו בבמה (אלה עם החולצות הכחולות שכתוב עליהן בערבית) הגיעו לפנינו לחוף וניקו מה שאנחנוהיינו צריכים לנקות! וצילמו רק אותם! איזו חוצפה! הם בכלל לא צעדו איתנו במסע וזה.. זה הרגיז אותי... לא חשוב... מישהו ראה את חדשות הוט?

קבוצה 6! לרווווווווווווווווווץץ!../images/Emo6.gif

אחחחחחחח איזה מסעחוף שולט זה היה!!!!!!!!111 הקבוצה הכי טובה בקורס!!!!!! ואין על מה לדבר בכלל!!! אפילו כצי אמר, וזה ציטוט: "רגע! אתם הקבוצה של הסלברטיז??" קבוצה שולטת בהחלט!
אני כבר מתגעגעת!!
למרות השפשפות (כן! שפשפות! בין הרגליים.. ועכשיו חזרתי הבייתה אני רואה שיש לי גם מהתיק.. בכתפיים
) ולמרות שנשרפתי בצוואר וכואב.. היה מעולה! האנשים תמכו אחד בשני [רב הזמן
] עזרנו והיה מלאאאאא מלאאאאאאא צחוקים! ומורל!! ובכללללללללל היינו 6[!!!] מחופא"ש 5 מיזרעאל 1 עמק חפר 1 גלבוע 1 לכיש 1 רמת הגולן ו-2 מגן רווה!! סוףהחופש ניפגשים כן?!!? כבר העברתי את הפילים (2 וחצי פילים
) לפיתוח ויביאו לי את זה גם על דיסק ככה שזה מעולה!!! זה יהיה מוכן עוד שבוע רק
והחלטתי שאני גם אכין דף קשר! ועליו אני אתחיל לעבוד עוד מעט! עכשיו... 6! 6 6 6, 6 6 6, 6 6 6, 6 6 6 ו-בלי להתבייש!! 6 6 6, 6 6 6, 6 6 6, 6 6 6 כולם נופלים באש! 6 6 6, 6 6 6, 6 6 6, 6 6 6 ויש עוד הרבה! יותר מדיי =] הם יגיעו בהמשך.. ואתם מוזמנים להוסיף [קבוצה 6] אגב! היינו בקבוצה 5[!] אנשים מהפורום..
[ והפורום יוצף בקרוב (מקווה) בידי אנשים מהקבוצה! ההודעה (ובייחוד הכותרת
) מוקשת באהבה רבה למדריכות שלי שניקוש וענברוש ולקבוצה התותחית[!!!] שלנו!
עדי

פשושונת

New member
../images/Emo47.gifאין מה לדבר....... פשוט שש!!!!

היה כל כך שולט!!!!!!!!!!! הייתי בקבוצה שש! ((קבוצת הסלבריטאים!!!))
שכמעט כולם שם בפורום או ייכנסו מתישו...
כל היום צילמו אותנו......
היה ממש מגניב אחלה אנשים... פשוט פצצתי!!!
לכולם היו מצלמות אצלינו אז לא להתפלות למה קבוצה שש<!!!> כל כך מלאה בתמונות...
זה היה נורא מצחיק איש מסכן שתלויות עליו איזה שישים מצלמות......
עקצה אותי גם צרעה בלשון... זה מעצבן.... והיתה לי שפשפת וגם נשרפתי מאחורי הרגל ולא יכולתי להתכופף והרופא ((הדוקטור)) לא יודע מה לעשות בחיים שלו!!!
אז החלטתי לקחת את העניינים בידיים... אמרתי לו מה לעשות... ומה אנחנו ((או יותר נכון ... אני...)) הולכים לעשות והוא הקשיב לי וזה היה מצחיק........
וגם אפילו עזר!!! ((אולי יש לי עתיד בזה??! או שלא.....)) אז למרות כל הדברים האלה היה כל כך שווה!!!
חוץ מזה... חרצפים צפים בנחל חדרה!!!
המצאנו כמויות של שירים..... ממש טובים ומצחיקים....... אז מתישו מישו שזוכר אותם מילה במילה...((אהמ... ויינר...)) תכתוב אותם... אני מקווה........... וקבוצה שש...... ל-ר-ו-ץ!!!!!!
וזהו! זה בממממממממממש קצת ממש ממש קצת על מסע חוף....... ומי שלא בא כל כך פיספס...

פשושונת

New member
תוספת קטנה......../images/Emo60.gif

שכחתי להגיד שהיו מדריכות מעולות שעשו איתנו קטעים.... דרך אגב.... זה רק אני או שזה
טיפונת דומה לשני??? חח........ עזבו... קצת חוסר שעות שינה......

בקשר למורל..

זה עוד יגיע.. תני לי לישון קצת הלילה ונראה מחר.. בנתיים הדף קשר כבר כמעט מוכן.. חסרים רק כמה פרטים בודדים וטלפונים וזהו! יהיה לנו דף קשר! אוהבת המון ומתגעגעת
עדי

חחחחחחחחחחחחחחחח

את לא יודעת עד כמה את צודקת
אם פחות משעתיים הספיקו לי בלילה האחרון.. אז פחות מ12?! מספיק+ אפילו הייתי אומרת

למעלה