מסע ח
!!!

go golan go

New member
ואתה אומו. אז מה?! אני הולכת וצועקת

את זה ברחובות? לא! אז תשתוק! ולא איכפת לי שזה לא קשור. בא לי! מה תעשו לי?!

go golan go

New member
וואווו... לא שניה גל... פשוט נעלבתי

אבל עד עמקי נשמתי... אתה לא יכול בכלל להבין עד כמה...

TRS Access Man

New member
חחחחחחחח....

גל גל.... איבדו לך את הלדרמן...חע חע חע.... זה מה שקורה שסומכים על אישה.....מה לעזאזל חשבת?!?! פעם הבאה עוד תפקיר את האוטו שלך...:p

ה טמבל

New member
זה כן נורא כי הוייב עלה לי 300 שקל

וכי זה וייב ולא סופרטול אני יספר לך בערב מי איבדה

מ ו ר ע ל

New member
מסע חוף ומשינה...

אז כן אני עשיתי מסע משל עצמי להופעה של משינה בחוף ניצנים והיה הכי פיצוץ שבעולם!!! אין מילים לתאר...

kedeman

New member
אחח.. ניצנים...

עוד מקום שבו מישהו פרטי (במקרה זה החוף שייך למ.א. חופא"ש) סגר חוף ששייך לכל מדינת ותושבי מדינת ישראל על מנת להרוויח לעצמו כסף....

ה טמבל

New member
רחוק מאוד מלהיות חוקי

ובטח שלא מוסרי אסור להקים שום מבנה(!) בטווח של 100 מטר מהחוף, אז כבר פה הם עוברים על החוק. אסור להכניס רכבים לחוף וגם זה חוק שעליו הם עוברים. ומוסריות?! ספר את זה לכל בעלי החיים שהם הורסים להם את הבתים או פשוט הורגים אותם, או ספר את זה למי הים שמזדהמים מכל הזבל שיזרק שם.

גם כשנתנו את הערות בסוף חזרנו על מה

שאמרנו כל אחד... אז גם אני חייבת... הוא ממש צודק!!!

מ ו ר ע ל

New member
עם כל הכבוד ויש כבוד...

קודם כל חוק החופים שאני מאוד מעריך עבר רק לאחרונה ולכן בטח שלא נכלל הכפר המוזיקה של ניצנים... שנית כל מה שקורה בכפר המוזיקה הוא דבר זמני בלבד ולאחר חודש ייעלם משם לא נבנו שם שום מבנים קבועים או משהו בסגנון דומה... בנוסף זה לא תופס בכלל את חוף ניצנים וכל מי שרוצה להגיע לחוף אף אחד לא מונע ממנו... זה כפר לטובת כולם כולם נהנים ממנו ואחרי חודש הוא כבר לא יהיה שם יותר וזהו...!!!

למעלה