מסע ח
!!!

shivie

New member
כן...

ואני עדיין טוען שאנחנו היינו יותר טובים מהבוצה השנייה שאליה הצטרפת אבל מילא... דרך אגב אני לךא יכול לישון אז אני יסתובב לי קצת ויכתוב שטויות יפתח שרשורי אוף... כל מניי דברים... מאיפה אתם? נחל חדרה! מה אתם משוגעים? מי משוגע חרצפים משוגע מי משוגע חרצפים משוגע... תנו לי למד! למד! ומה יצא? למד! מסע חוף!!! אוה!!! כן שולט... לא שולטים!!! C יותם

חחחחחחחחחחחחח ה-ל' שלנו!

זה היה אדיר! וזה היה בכלל תנו לי 6! 6 תנו לי 4! 4 ומה יצא?! - ל'!!!!! 4 הייתה הקבוצה של ברנס.. ככה גם הכרתי אותו.. ואיזה קבוצה של יבשים!! חחח ניסה "להגן" עליהם אבל מה לעשות! הם לא עושים מורל! איך אור עודד אותם כל הזמן! "אתם מסוגלים לעשות את זה! עוד קצת! אתם יכולים! יחד איתנו!! באמת! אתם באמת מסוגלים!!" חחחחחחחחחחחחחחח
תנו לי 4! - 4 תנו לי 4! - 4 ומה יצא?! .............[שקט כאילו...] חחחחח זה גם היה מעולה!!! =] i want to dance like kvutza 4 what did you say?! i want to dance like kvutza 4 what did you say?! i say: ............. one more tima and!! ............. חחח זה מעולה!! =] אה!!! ואם כבר מורל ל-למד אז... when i say lamed you say go go lamed go lamed go!! חחחחחחחחחחח זה היה אדיר!!! סוףהחופש סיבוב שני, כן? =)

פשושונת

New member
../images/Emo3.gifוגם......

תנו לי ל...ל!!!! ותנו לי ל..... ל!!!! ותנו לי ל..... ל!!!! ותנו לי ל......ל!!!! ומה יצא? ללללללללללללללללללל!!!!!!!! חח........ איזה מלחמה נגד האלף.........((א))

taltoolit

New member
המממ משהו מוזר!!!!!

אני הייתי קבוצה 4...!!!!! ולא הייתי בקבוצה של ברנס??????........... או שלא הייתי 4?????? לא חשוב בכל אופן היה מסע מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!!! חווווווווץ ממשהו אחד שאני חושבת שכולם יסכימו איתי והוא לדעתי האש לילה היה כלכך כלכך מיותר.!!!! כולם היו עייפים ואויש הוא עצבן נורא אבל בסדר נו שרדנו!!!!!! חוצמזה אבל ווווואי היה מעוווווללה כלכך כלכך טוב!!!!! הלכתי לישון עוד טיפה :)))))

yuvalyarkoni

New member
אצלנו הוא היה השוס!

נתנו לכל אחד תפקידים ונכנסו לזה לא יודע אם ראיתם אבל אנחנו היינו אלא עם הכלי נשק (זבל ושות')... קבוצה 3!

yuvalyarkoni

New member
אני? אני מסיפור אחר...

אני יובל מדח (עולה לי') מלב שרון... הייתי מימבהטבע קבוצה 3...

היי!!! זה מהאיש הירוק! בכבש ה-16..

יש לי את הדיסק =) לא נראה לי שאני מכירה.. נעים מאוד =) אני עדי ויינר מד"צית (עולה לי'
) מגן רווה (כן
זו מועצה
=) גמאני הייתי בימבה-טבע.. קבוצה 6! (הכי טובים שיש
) לא יצא לנו להכיר כנראה..

yuvalyarkoni

New member
נכון באש לילה הייתה קבוצה שהשתגעה..

זה אנחנו... אני הייתי מתאבד P: קבוצה 3 (שפשפת...)

סליחה../images/Emo10.gif

זאת לא הייתה הכוונה! אני פשוט נרדמתי תוך כדי הליכה שם.. וכנראה גם לא ראינו אתכם באמת סליחה
תבדוק מסריםB אגב-|

כןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היא בובה
היא אמרה לי שהיא תכנס לכאן מאוחר יותר/מחר... אוף איך אני מתגעגעת לכולם

לא אבל מלא דברים אחרים מצחיקים כן..

חחחחח ממש מצחיק איך שהיא זזה...חחח.. תנועות חדות ומצחיקות...

למעלה